Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Αναβλήθηκαν τα ματς Θύελλα Αιγίου-Άρης Π. και Φοίνικας Ζήριας-Κεραυνός Α.Β. *Αναβολές σε Β΄και Γ΄κατηγορία

Η συνεχής βροχόπτωση και κακοκαιρία έπληξε ορισμένα γήπεδα και έτσι δεν θα γίνουν αναμετρήσεις το προσεχές σαββατοκύριακο, αφού αναβλήθηκαν όσοι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν σε Ζήρια, Άβυθο και Καλάβρυτα.

Πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια της Α΄ΕΠΣΑ, Θύελλα Αιγίου-Άρης Πατρών και Φοίνικας Ζήριας-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου θα οριστούν σε νέα ημερομηνία διεξαγωγής, όπως και η μάχη των Καλαβρύτων με τον Κεραυνό Σελιανιτίκων στην έδρα τους για την Β΄ΕΠΣΑ, αλλά και τα παιχνίδια στην Γ΄ΕΠΣΑ, Αχιλλέας Καμαρών-Καλλιθέα και Σκεπαστό-ΠΑΟΚ Πατρών.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Καταγγελία Μοσχόπουλου κατά Μπαλαφούτη!

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης μεταξύ του Δημήτρη Μπαλαφούτη και του Χρήστου Μοσχόπουλου ο τελευταίος έκανε την παρακάτω καταγγελία:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Χρήστου Μοσχόπουλου του Δημοσθένη ως Προέδρου του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου Πατρών με την επωνυμία “ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ” που εδρεύει στην Πάτρα

Κοινοποίηση:

1) ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
2) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)
2) ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.ΑΧΑΪΑΣ


Την 7-3-2019 στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook ανήρτησα σχόλιο με το οποίο αναφέρθηκα στα όσα απαράδεκτα συνέβησαν από ορισμένου οπαδούς του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ και ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ για το κύπελλο της ΕΠΣΑΧΑΙΑΣ και ειδικότερα στην ενέργεια γνωστού φιλάθλου του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ο οποίος αφού πρώτα άλλαξε θέση κατά την διάρκεια του αγώνα και μεταφέρθηκε από τις θέσεις των φίλαθλων του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ στον χώρο που βρίσκονταν οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ με σκοπό να προκαλέσει επιχείρησε να επηρεάσει τον επόπτη του αγώνα απευθύνοντας του μειωτικές εκφράσεις και παράλληλα κρεμάστηκε στα κάγκελα του γηπέδου κίνηση την οποία προσομοίωσα με κίνηση ουρακοτάγκου.

Με αφορμή την ανάρτησή μου αυτή, την 8-3-2019, ο Δημήτριος Μπαλαφούτης με την ιδιότητα του Προέδρου του αθλητικού σωματείου “ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ” δημοσίευσε στον ιστότοπο “aigioallsports” εις βάρος μου καταγγελία το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

“Σαν πρόεδρος του Παναιγιάλειου και πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ Αχαΐας και μέλος του Δ/Σ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τον πρόεδρο της Νίκης Προαστίου και ιδρυτή της εταιρίας που διοργανώνει τα πρωτάθληματα υποδομής της και υπεύθυνο των Μικτών ομάδων “ΚΥΡΙΟ” Μοσχόπουλο για την αναρτησή του στην σελίδα του στο FACEBOOK που μέσα από αυτή κάνει ρατσιστική επίθεση σε Ποδοσφαιριστή της ομάδος μας. Ο ιστορικός μας σύλλογος θα καταγγείλει τον εν λόγο κύριο στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας καθώς και στον Αθλητικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ  “ΚΥΡΙΕ”  Μοσχόπουλε”

Η καταγγελία αυτή δημοσιεύθηκε κάτω από σχόλιο του ιστότοπου “aigioallsports” το περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής “…:Άλλο ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης και μάλιστα από πρόεδρο ερασιτεχνικού σωματείου τον κ. Μοσχόπουλο που μέσα απο το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook απεκάλεσε ποδοσφαιριστή των μελανόλευκων “ουρακατόγκο” (ενοώντας τον σκορερ του πρώτου τέρματος του Παναιγιάλειου Εμίλιο Φουρτάδο).”

Είναι λοιπόν προφανές ότι με την καταγγελία του ο Δημήτριος Μπαλαφούτης ως Πρόεδρος του “ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΥ” αποκαλώντας με δημοσίως ως ρατσιστή και ανήθικο και διαδίδοντας αυτές τις κρίσεις του αρχικά μέσω του ιστότοπου “aigioallsports” και κατόπιν μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου στο οποίο αναδημοσιεύθηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση , πέραν των ποινικών αδικημάτων που διέπραξε εις βάρος της τιμής και της υπόληψης μου, παραβίασε τις διατάξεις του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ (2018) που προβλέπει και τιμωρεί τις δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων και σύμφωνα με ο οποίο ” Ως δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων θεωρούνται οι με οποιονδήποτε τρόπο δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις ή κρίσεις σε βάρος της Ε.Π.Ο. και των οργάνων της, των Ενώσεων – μελών της και των οργάνων τους, των διοργανωτριών των αγώνων, των θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών και δικαστικών οργάνων του ποδοσφαίρου, όπως και των φυσικών προσώπων, αξιωματούχων των ανωτέρω αρχών και οργάνων, επίσης των οργάνων διαιτησίας και γενικώς των διαιτητών, καθώς και οποιασδήποτε ομάδας και των αξιωματούχων αυτής, από τις Π.Α.Ε. και τα σωματεία και από τα πρόσωπα, φυσικά ή νομικά, που με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με αυτές/α ή τις/τα εκπροσωπούν.

Δυσμενής κρίση θεωρείται, μεταξύ των άλλων, οποιαδήποτε δημόσια δήλωση ή κρίση, που περιέχει μομφές κατά προσώπων, (διαιτητών ή μελών ποδοσφαιρικών δικαστικών ή λοιπών οργάνων, κ.ο.κ.) για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στην λήψη αποφάσεων, κ.ο.κ. που κατ’ αντικειμενική κρίση δύναται να βλάψει την τιμή και την υπόληψη κάποιου. Δημόσιες θεωρούνται οι δηλώσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την διάδοση της δήλωσης ή της κρίσης με οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης ή επικοινωνίας….”

Περαιτέρω ο ανωτέρω Δημήτριος Μπαλαφούτης-Πρόεδρος του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ με πρόσχημα και κάλυψη την ανακοίνωση- καταγγελία που δημοσίευσε εις βάρος μου, απέδωσε την λέξη “ουρακοτάγκος” που περιέχονταν στο ως άνω σχόλιο που ανήρτησα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook και χαρακτήρισε έτσι επαίσχυντα το ποδοσφαιριστή της ίδιας του της ομάδας Εμίλιο Φρουτάδο.

Με αυτό τον τρόπο όμως, πέραν των επίσης ποινικών ευθυνών του, παραβίασε και τις διατάξεις του άρθρου 18 του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ (2018) καθόσον απευθύνθηκε στον ποδοσφαιριστή του με τρόπο δυσφημιστικό εξαιτίας της φυλής και του χρώματός του.

Εν όψει των ανωτέρω ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τον Δημήτριο Μπαλαφούτη τόσο ατομικώς όσο και σαν Πρόεδρο του αθλητικού σωματείου “ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ”
ΖΗΤΩ την παραδειγματική τιμωρία του όπως και του σωματείου που εκπροσωπεί και μάλιστα με την επιβαρυντική περίπτωση δεδομένου ότι στην προαναφερόμενη ανακοίνωση εις βάρος μου προέβη όχι μόνο σαν Πρόεδρος του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ αλλά και σαν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΧΑΪΑΣ δυσφημώντας με αυτό τον τρόπο όλο το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΧΑΪΑΣ το οποίο ανέχεται να τον έχει στην σύνθεσή του, για παράβαση:

α) των διατάξεων του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ (2018)
β) των διατάξεων του άρθρου 18 του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ (2018)

Για το θέμα αυτό ο δικηγόρος του Μοσχόπουλου, Γιώργος Καμποσιώρας δήλωσε:

” Ειλικρινά λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο. Όμως ο Χρήστος Μοσχόπουλος μετά τα όσα απαράδεκτα και προφανώς αβάσιμα κατήγγειλε εις βάρος του ο κ.Μπαλαφούτης ήταν αναγκασμένος να υπερασπίσει την τιμή, την υπόληψη, το ήθος και τις αξίες του αλλά και το σωματείο της ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ που εκπροσωπεί. Πλέον το λόγο έχουν τα θεσμοθετημένα όργανα.

Το άσχημο είναι ότι την καταγγελία ο κ. Μπαλαφούτης την έκανε όχι εκπροσωπώντας τον εαυτό του αλλά τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ οπότε δυστυχώς θα υπάρξουν συνέπειες και για αυτό το ιστορικό σωματείο.”

Διάβασε Περισσότερα

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο απόηχος της 20ης στροφής της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας

Αρκετά γεγονότα καταγράφηκαν στο 20ο κομμάτι του παζλ της τρέχουσας Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας, αφού στις 5 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν σημειώθηκαν αρκετά γκολ και το θέαμα «χτύπησε κόκκινο». Βέβαια για να πέσει η αυλαία της αγωνιστικής εκκρεμεί η μάχη της Α.Ε. Αρόης με το Σκεπαστό, η οποία θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ το 2ο ρεπό του εξέτισε ο ΠΑΟΚ Πατρών.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Δάφνη Πατρών στα Ζαρουχλέικα κόντρα στον σκληροτράχηλο Κρίνο με 2-1, που κρατούσε τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά, αλλά εν τέλει έμεινε με τις εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι λογάριαζαν χωρίς τον Θεοδωρόπουλο, που «χτύπησε» στο 84΄και 94΄, χαρίζοντας τη νίκη στο συγκρότημα του Θανάση Μανωλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ από το 17΄, με «δράστη» τον Καραχάλιο. Παράλληλα το ιστορικό σωματείο έφτασε τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά ο φιλόδοξος προπονητής του εξήρε το πάθος και τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του, που υλοποίησαν την ανατροπή.

«Χρυσός» πόντος για τον Αχιλλέα Καμαρών

Ο Αχιλλέας Καμαρών αντιμετώπισε εκτός έδρας την πρωτοπόρο Δόξα Νιφορείκων και απέσπασε σημαντικής σημασίας βαθμό στο τελικό 1-1, αφού έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 4ης θέσης της βαθμολογικής κατάταξης, που ισούται με την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μαρή στο 60΄και οι «μαυραετοί» παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα στην εκπνοή, αφού στο 90΄ο Παναγόπουλος δε λάθεψε από την «άσπρη βούλα».

Η Άβυθος Αιγιαλείας «διέλυσε» την αδύναμο και ουραγό ΑΕΚ Πατρών, που «κατέβηκε» στο ματς αποδεκατισμένη (παρατάχθηκε με 10 παίκτες). Το σύνολο του Λεωνίδα Κατσαρέλια επικράτησε με το ευρύ 7-0 και τα γκολ σημείωσαν οι Καραμανόγλου, Μπλάτα (2), Γκοτσόπουλος, Μπιρμπίλης, Μούτσα και Χριστόπουλος. Η Αστραπή έκανε το καθήκον της με το Μετόχι και επιβλήθηκε δίκαια και με μεστή παρουσία με 3-0. Η «Μπαρτσα» είχε τρεις διαφορετικούς σκόρερ, αφού οι Γιαννόπουλος (22’), Μηλάτος (40’) και Ρουντζαμάνης (65΄) διαμόρφωσαν το «2» του ιστορικού συλλόγου.

Καλλιθέα «6 αστέρων»

Η Καλλιθέα ήταν καταιγιστική απέναντι στο αντίπαλο δέος του Σπάρτακου και επικράτησε με «6αρα» (6-1), φτάνοντας τις επιτυχίες της σε διψήφιο αριθμό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σελίμη, αλλά ακολούθησαν δύο γκολ από Κολοβούρη και Δημητρακόπουλο, ενώ σκόραραν και οι Σακαμπέτης και Χ.Κούτρας.

 

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Άβυθος 2017 – ΑΕΚ Πατρών 7-0

Δάφνη – Κρίνος 2-1

Μετόχι – Αστραπή 0-3

Δόξα Νιφορεΐκων – Αχιλλέας Καμαρών 1-1

Καλλιθέα – Σπάρτακος 6-1

ΑΕ Αρόης-Σκεπαστό (δεν έχει οριστεί)

Ρεπό: ΠΑΟΚ Πατρών

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 ματς)

Δόξα Νιφορείκων 51

Άβυθος Αιγιαλείας 42

Αστραπή Ψαρ. 41

Αχιλλέας Καμαρών 36

——————————

Δάφνη Πατρών 32

Καλλιθέα 31

ΠΑΟΚ Πατρών 20

ΑΕ Αρόης 15

Κρίνος 15

Μετόχι 14

Σκεπαστό 11

Σπάρτακος 10

ΑΕΚ Πατρών 3

Διάβασε Περισσότερα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτορεπορτάζ από το “διπλό” του Ατρομήτου κόντρα στον Κεραυνό

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησαν τα πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου, ο Κεραυνός υποδέχτηκε το Σάββατο τον Ατρόμητο Πατρών, σε ένα μεγάλο ντέρμπι που παρακολούθησαν σχεδόν 300 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί, πως το ματς έληξε με σκορ 2-0 υπερ των φιλοξενούμενων με δύο τέρματα του Μαντά.

Η “Μatch” ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2018 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.