Α2 ΒΟΛΕΙ
Αγγελόπουλος: “Άσπρο και παράλληλα μαύρο”

Στοιχεία που τον ικανοποίησαν αλλά και πράγματα που δεν του άρεσαν καθόλου είδε στο χθεσινό ματς της ΕΑΠ ο προπονητής Άρης Αγγελόπουλος.
Ο Πατρινός τεχνικός μίλησε στη “Match” μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Ροδίων Άθληση (1-3 ήττα) αναφέροντας τα εξής:
«Η ομάδα μας είναι νεανική και δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό. Όταν όμως φτάναμε κοντά στο να πάρουμε τα σετ, μας έπιανε νευρικότητα και θέλαμε να επιταχύνουμε το ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ακριβώς πληρώσαμε.
Δείχναμε μέσα στο ίδιο σετ ένα μαύρο πρόσωπο και ένα άσπρο πρόσωπο. Από τη μια ήμασταν εκπληκτικοί, από την άλλη πολύ κακοί. Οι οποιεσδήποτε αλλαγές στο σκορ είχαν να κάνουν καθαρά με τη δική μας απόδοση. Η Ρόδος ήταν σταθερή, δεν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της.
Στο τρίτο σετ κατευνάσαμε λίγο τον ενθουσιασμό μας, ισορροπήσαμε το ματς και μειώσαμε στο σκορ, ωστόσο η ομάδα φαινόταν ότι δεν είχε τη δύναμη να κάνει την ολική ανατροπή. Υπάρχουν και αυτές οι μέρες, θα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια».
Σύρος: «Δικό μας ματς»
Ο λίμπερο της ΕΑΠ, Γιώργος Σύρος, τόνισε στη «Match»: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι που είχαμε την δυνατότητα να το κερδίσουμε 3-0. Προηγηθήκαμε με 7 πόντους στα πρώτα δύο σετ και με 6 στο τελευταίο και τα χάσαμε. Υπάρχουν ξανά παράπονα για την διαιτησία αλλά αυτό δεν είναι στην αρμοδιότητα μου να το σχολιάσω και ούτε θέλω να ρίξω το βάρος της ήττας σε αυτό. Συνεχίζουμε προς στον στόχο μας που είναι η είσοδος στα μπαράζ ανόδου και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω στην ομάδα μου και στις ικανότητες της».
Μάριος Μάντζος

Α2 ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Έχει πάρει φόρα η Ολυμπιάδα – Πήρε καθαρή νίκη και κόντρα στη Γλυφάδα
Η Ολυμπιάδα πήρε άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με 3-0 σετ από την Γλυφάδα

Η Ολυμπιάδα πήρε άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με 3-0 σετ από την Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής. Η πατρινή ομάδα πλέον ισοβαθμεί με 33 βαθμούς με την ΑΕ Αρμενίων και καλοβλέπει ακόμη και την τρίτη θέση.
Τα σετ: 30-28, 25-21, 25-21
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Φίλίππου, Εκμετσόγλου, Γεωργακόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργάτος, Γιαννόπουλος, λίμπερο ο Καραγιώργος, Τιμπιλής, Μπαϊλός, Χουμουρίτης.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα κέρδισε τον Φοίβο και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία της Α2 Εθνικής
Παρόλο που έπαιξε πάλι με απουσίες η Ολυμπιάδα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 σετ τον Φοίβο

Παρόλο που έπαιξε πάλι με απουσίες η Ολυμπιάδα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 σετ τον Φοίβο και να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α2 Εθνικής, μετά την ολοκλήρωση εξ αναβολής αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής.
Ο Άκης Δαρείος σε αυτή τον αγώνα είχε στη διάθεσή του, τον Γεωργακόπουλο, ενώ απουσίαζαν οι Πατρινός, Κανελλόπουλος και Γεωργαλής.
Τα σετ: 25-20, 25-15, 25-15.
Ολυμπιάδα (Δαρείος): Φίλιππου, Εκμετσόγλου, Γεωργακόπουλος, Τιμπιλής, Γιαννόπουλος, Μαρουλάς, λίμπερο ο Καραγεώργος.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Απουσίες και αναμενόμενη ήττα για την Ολυμπιάδα από τον Πανιώνιο
Η ομάδα του Άκη Δαρείου παρατάχθηκε κόντρα στον Πανιώνιο χωρίς τους βασικούς Φιλίππου, Πατρινό, Γεωργακόπουλο και Κανελλόπουλο

Την ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας αυτή του Πανιωνίου γνώρισε εκτός έδρας η Ολυμπιάδα, για την 14 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Η ομάδα του Άκη Δαρείου παρατάχθηκε χωρίς τους βασικούς Φιλίππου, Πατρινό, Γεωργακόπουλο και Κανελλόπουλο και όπως ήταν λογικό απέναντι σε μία τόσο ισχυρή αντίπαλο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Τα σετ: 25-16, 25-14, 25-21.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Τιμπιλής, Γιαννόπουλος, Εκμετζόγλου, Γεωργάτος, Μαρουλάς, Μπαϊλος, λίμπερο ο Καραγιώργος, Αικατερινάρης, Χουμουρίτης.