Connect with us

NATIONAL LEAGUE 1

Ανοιχτή η συμμετοχή των Τρικάλων στην Α2, κοιτάζει την υπόθεση η Αχαγιά ΄82

Published

on

Ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον των Τρικάλων εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Φρύδας τονίζοντας πως η ομάδα αν δεν κατέβει κανονικά, δεν θα κατέβει καθόλου, κάτι που σχετίζεται άμεσα με την Αχαγιά 82, που καιρό τώρα περιμένει κάτι αντίστοιχο από τον Εθνικό. Τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι ανοιχτά, με την υπόθεση να κλείνει στις επόμενες μέρες.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα BC απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Αίολος τονίζοντας τα εξής: «Ο συντάκτης της επιστολής με περίσσιο θράσος κουνάει το δάχτυλο σε ανθρώπους που είτε έβαλαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, είτε υποθήκευσαν περιουσία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και πέντε χρόνια είχαν τα Τρίκαλα ομάδα στην Α1.

Με περίσσεια αμετροέπεια προτείνει λύση που φέρνει μικρά παιδιά και μια ολόκληρη πόλη μπροστά στον αγωνιστικό διασυρμό 30 αγωνιστικών με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση του προσωπικού του αβυσσαλέου εγωισμού.

Η ομάδα των Τρικάλων είτε θα βρει λύση και θα κατέβει κανονικά, είτε δεν θα βρει και δεν θα κατέβει καθόλου.

O πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα BC, Βαγγέλης Φρύδας».

 

NATIONAL LEAGUE 1

Έπεσε μαχόμενος στην Καισαριανή ο Αίολος Αγυιάς

Published

on

Η χρονιά ολοκληρώθηκε χθες (13/4) για τον Αίολο Αγυιάς στο 3ο ματς για τα πλέι-οφ με αντίπαλο δέος την Νήαρ Ηστ. 

Η ομάδα της Καισαριανής υπερασπίστηκε εκ νέου την έδρα της (55-47) και με 2-1 νίκες στη σειρά πήρε την πρόκριση, όπου στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Λιβαδειάς με μειονέκτημα έδρας. 

Από την άλλη, η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου τελειώνει με επιτυχία τη φετινή σεζόν στα παρκέ της National League 1, αφού η τροχιά των Αχαιών ήταν εξαιρετική και το πρόσημο θετικό. 

Τα 10λεπτα: 19-12, 33-21, 45-32, 55-47. 

ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καραμπάς): Δημητρίου 5, Ζήρος 9 (1), Καραχάλιος 5, καρυστινός 3 (1), Δέγλας 5 (1), Κουπίδης 16 (2), Γιανναλέτσος 10, Αούτερβααλ 2, Τσάμης, Τσαφαράς, Τηλιόπουλος. 

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου): Νιφόρας 8, Χατζόπουλος 14 (1), Φραντζής 14 (1), Παπαφωτίου 5, Θανόπουλος, Κολσούζογλου 4, Χριστόπουλος 2, Παπανδρεόπουλος, Μηλιτσόπουλος. 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Το πάλεψε ο Απόλλωνας αλλά ηττήθηκε από το Μαρούσι (77-73)

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Basket League.

Published

on

Ο Απόλλωνας έκανε αντεπίθεση στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το Μαρούσι και υπέστη νέα εκτός έδρας ήττα με 77-73.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Απόλλωνας των πολλών απουσιών, κράτησε για ένα δεκάλεπτο, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 38-24 από το Μαρούσι του Νίκου Βετούλα, στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος αντέδρασε και πάλεψε να “σπάσει” την κατάρα των εκτός έδρας παιχνιδιών, χωρίς εν τέλει να αποδράσει με το ροζ φύλλο γοήτρου.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 38-24, 60-46, 77-73

ΜΑΡΟΥΣΙ (Βετούλας): Χιλ 3(1), Στασινός 5(1), Τζούστον, Ραντούλιτσα 26(2), Γιαννόπουλος 9(1), Μπρίσκο 13, Φιλιππάκος 5, Ιορδάνου 8(2), Γούταρντ 5 (1), Νικολαΐδης 3.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Χριστόπουλος): Βησσαρίου 8(1), Όσμπορν 24(1), Πέρκινς 10(1), Σαλούστρος 5(1), Μπράουν 16 (16 ριμπάουντ), Μπλόντιν 10(1), Κογιώνης, Καφέζας, Γκιουζέλης.

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων: Χωρίς Κόουλμαν, αμφίβολος ο Μπιμπς σήμερα (18:00) στο Μαρούσι

Στις 18:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Published

on

Τι έχει απομείνει στον Απόλλωνα στις τρεις τελευταίες και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αγωνιστικές των πλέι-άουτ; 

Να ολοκληρώσει την παρουσία του με όσο το δυνατό καλύτερες εμφανίσεις και εντυπώσεις, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή του εικόνα με την ΑΕΚ στην Περιβόλα και αν μπορέσει, να δώσει τέλος στην εφιαλτική παράδοση των εκτός έδρας αγώνων του την τελευταία διετία. 

Παράδοση που τον θέλει να μην έχει νικήσει μακριά από την Περιβόλα κάτι παραπάνω από δυο χρόνια, μετρώντας συνεχόμενες ήττες και με τις ευκαιρίες για να την «σπάσει» να είναι δυο, η σημερινή με το Μαρούσι στην Αθήνα και αυτή που ακολουθεί αμέσως μετά στην Καρδίτσα. 

Η μελανόλευκη αποστολή είναι από χθες το απόγευμα στην Αθήνα με τα προβλήματα τραυματισμών να μη λείπουν για μια ακόμη φορά. 

Ο τραυματίας Ορλάντο Κόουλμαν είναι το πρώτο, με τον παίκτη μάλιστα να λύνει τη συνεργασία του με την ΚΑΕ, επιστρέφοντας στην Αμερική πριν ολοκληρωθούν τα πλέι-άουτ και ο επίσης «λαβωμένος» Τζάστιν Μπιμπς. 

Ο τελευταίος τις προηγούμενες ημέρες επιχείρησε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, αισθάνθηκε όμως εκ νέου ενοχλήσεις και παρότι ταξίδεψε στην Αθήνα πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, εκτός και αν ο ίδιος νιώσει καλά και ζητήσει να αγωνιστεί. 

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement
Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το Βαρθολομιό μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας, η τύχη στα χέρια του * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σπουδαίος «άσος» της Απολλωνιάδας με Καφέζα και Κογιώνη επί Κεραυνού Αιγίου 

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Αγυιά με «καυτή» τριάδα πέρασε το εμπόδιο της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η ΕΑΠ με νέο «αίμα» νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Πύργου, ο Κατοχιανός 37π. (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Γαλήνη επέστρεψε χωρίς προβλήματα στις νίκες (με Αραχωβίτικα/Ακταίο)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ14 hours ago

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με μια 7άδα οι Νέοι Γλαύκου «καθάρισαν» την Ανδραβίδα εκτός

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη ’07 πήρε το ντέρμπι με τα Ροΐτικα στην Κ. Αχαΐα

Α1 ΕΣΚΑΗ14 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ο MVP της 25ης στροφής

BASKET LEAGUE21 hours ago

Basket League: Ο Σλούκας καθάρισε για τον Παναθηναϊκό, που έκανε το 3/3 απέναντι στον Ολυμπιακό

Facebook