Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Αντίπαλοι Παναχαϊκής: Αγνοείται η εντός έδρας νίκη στην Ιεράπετρα

Published

on

Μπορεί να έχουμε περάσει αισίως της 13 αγωνιστικές στην Super League 2, ωστόσο ο Ο.Φ. Ιεράπετρας δεν έχει σημειώσει ακόμα εντός έδρας νίκη.

Οι Κρητικοί, επόμενοι αντίπαλοι της Παναχαϊκής για την 14η αγωνιστική έβαλαν για πρώτη φορά τους τρεις βαθμούς της νίκης στο «τσεπάκι» τους στην Άρτα, ενώ μετρούν συνολικά άλλες τέσσερις ισοπαλίες (όλες στην έδρα τους) και οκτώ ήττες στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχουν μπορέσει να εκμεταλλευτούν το «σπίτι» τους.

Δεν έχουν την «φτωχότερη» επίθεση (11 γκολ) ούτε και τη χειρότερη άμυνα (έχουν δεχθεί 19), ωστόσο με τους επτά πόντους που έχουν συλλέξει ως τώρα, η υπόθεση παραμονής στην κατηγορία δεν θα είναι εύκολη.

Η δουλειά, πάντως της Παναχαϊκής είναι για ένα ακόμα παιχνίδι στο «Βουζουνεράκειο» να κρατήσει το σύνολο του Καβακά στο «μηδέν» και να βρει έστω ένα γκολ.

*** Δεν προχώρησε μόνο η Παναχαϊκή σε προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και ο Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Οι Κρητικοί γνωστοποίησαν την έναρξη της συμφωνίας με τον Νίκο Μαναρώλη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Άρη Σούδας, μετά από τρία χρόνια και θα συνεχίσει ως συνεργάτης του Τίμου Καβακά. Συνεπώς, θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς με τους «κοκκινόμαυρους»

SUPER LEAGUE 2

Αιγάλεω: Δεν συζητήθηκαν οι προσφυγές των Παντελή και Χριστοφιλόπουλου

Υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Published

on

Σε ματαίωση οδηγήθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η συζήτηση δύο προσφυγών σε βάρος της ΠΑΕ Αιγάλεω. Πρόκειται γι’ αυτές των Νίκου Παντελή, Γιάννη Χριστοφιλόπουλου που είχαν προσδοριστεί να συζητηθούν τη Δευτέρα (15/04) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Με τον πρώην προπονητή των Κυανόλευκων και τον 21 ετών αμυντικό υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Σε περιπέτειες το «Σίτι» – Προέχει η «μάχη» της παραμονής

Πολλά τα φετινά προβλήματα στο Αιγάλεω

Published

on

Σε δύσκολη οικονομική καμπή βρίσκεται το Αιγάλεω, που δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή στη Super League 2. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αθήνα, στο «Σίτι» έχουν βρεθεί αρκετές φορές στα πρόθυρα απεργίας λόγω οφειλών και η φωτιά σβήνει πριν καν ανάψει στο βωμό της μεγάλης προσπάθειας που κάνει φέτος η ομάδα. 

Μάλιστα η ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ έχει προσδιορίσει να συζητήσει τη Δευτέρα (15/04) δύο προσφυγές σε βάρος της ΠΑΕ Αιγάλεω. 

Η μία εξ αναβολής, αυτή του πρώην προπονητή, Νίκου Παντελή, που είχε κάνει καταγγελία και στην επιθεώρηση εργασίας με δικηγόρο τη Δόξα Τσαγκαράκη. 

Το πόρισμα της επιθεώρησης εργασίας, μάλιστα, ήταν υπέρ του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη υπόθεση θα ματαιωθεί λόγω εξωδικαστικού συμβιβασμού 

Νομικά κατά των «κυανόλευκων» κινήθηκε και ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, δεν κατέγραψε λεπτό συμμετοχής και αποχώρησε στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών. 

Ηλίας Μάτσας 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Χαραλαμπίδης: «Να πάρουμε με την Παναχαϊκή, ότι δεν πήραμε με ΠΑΟ Β’»

Τα όσα ανέφερε ο τεχνικός του “σίτι” πριν τη σημερινή μάχη με την Παναχαϊκή στην Πάτρα

Published

on

Στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή αναφέρθηκε ο προπονητής του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μετά την λευκή ισοπαλία της ομάδας του (την Πέμπτη 11/04) με τον Παναθηναϊκό Β’ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας των πλέι άουτ.  

«Η ομάδα είναι 4 ματς αήττητη, στα εκτός έδρας είμαστε άλλη ομάδα. Χάνουμε δύσκολα, πάμε στην Παναχαϊκή να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε σήμερα (σ.σ. Πέμπτη)», ανέφερε χαρακτηριστικά 

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook