Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Απαντά ο Σεμιτέκολος στον Κανελλόπουλο: «Δεν αρκούν οι επιθυμίες…»

Published

on

Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση-τοποθέτηση του προέδρου της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που ρωτήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση που έκανε στη «Match» ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θόδωρος Κανελλόπουλος, με την οποία εξέφρασε την ελπίδα του έτσι ώστε η διοίκηση της Παναχαϊκής να προχωρήσει στην επανασύσταση της ανδρικής ομάδας βόλει.

Η δήλωση του Θ. Κανελλόπουλου εδώ.

Ιδού λοιπόν τι δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης των κοκκινόμαυρων.

«Οι επιθυμίες είναι σίγουρα καλές, δεν αρκούν όμως. Χρειάζεται να γίνει από όλους σκληρή δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση.

Πιέστε λοιπόν εσείς τους αρμόδιους μέσα από το δικό σας θεσμικό ρόλο στο άθλημα, στο χέρι τους είναι για να διαμορφώσουν τους αναγκαίους χώρους που έχει η Παναχαϊκή στις εγκαταστάσεις της και χρειάζονται πάση θυσία για κάτι τέτοιο.

Κάτι που είναι θέμα πολιτικής βούλησης και μόνο για να πάρει σάρκα κι οστά κι εμείς ως διοίκηση της Παναχαϊκής θα αναλάβουμε το κόστος λειτουργίας της ανδρικής ομάδας, να είναι όλοι σίγουροι», τόνισε με έμφαση ο Π. Σεμιτέκολος.

ΒΟΛΕΙ

Η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ φιλοξενεί την γερμανική Blau-Weiß Dingden 1920

Published

on

Η ομάδα πετοσφαίρισης (βόλεϊ) της Ε.Α.Π. υποδέχεται με σκοπό την φιλοξενία και για μια εβδομάδα την Γερμανική ομάδα Κ18 SV Blau-Weiß Dingden 1920 e.V από την περιοχή της Ρηνανίας Βεστφαλίας. Όπως αναφέρουν στο “μελανόλευκο” σύλλογο:

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στην Ε.Α.Π, οι γονείς και τα κορίτσια μας στο πλαίσιο αυτής της αθλητικής και πολιτιστικής ανταλλαγής.

Μια αποστολή από 18 άτομα (αθλήτριες-προπονητές) όπου θα πραγματοποιηθούν κοινές προπονήσεις, τουρνουά με αγώνες και πολλαπλές δράσεις. Συγκεκριμένα 12 κορίτσια μας θα φιλοξενήσουν 12 αθλήτριες της γερμανικής ομάδας.

Παράλληλα θα επισκεφτούμε από κοινού την Αρχαία Ολυμπία με ξενάγηση και άλλες δραστηριότητες όπου θα ανακοινωθούν άμεσα.

Καλωσορίζουμε την γερμανική αποστολή σήμερα στις 21:00 το βράδυ στην Ε.Α.Π. και στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Διονυσίου”.

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Χωρίς οργανωμένους το Final-4 στο βόλεϊ με απόφαση του Βρούτση

Published

on

Μία ημέρα πριν την έναρξη του, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού αποφάσισε ότι το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ θα διεξαχθεί χωρίς οργανωμένους. Την ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή την έκανε η Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας η οποία διευκρίνισε ότι πρόκειται για απόφαση του Γιάννη Βρούτση.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Β’ Εθνικής των γυναικών

Published

on

Το πρωτάθλημα της Β’  Εθνικής των γυναικών ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκινούν πλέον τα πλέι οφ όπου η Παναχαϊκή θα πάει με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Μεσσηνιακό έχοντας και το 2-0 υπέρ της σε νίκες.

Επίσης ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τα Αστέρια Αχαΐας με πλεονέκτημα έδρας, αλλά με μειονέκτημα στις νίκες, αφού είναι 2-0 υπέρ της ομάδας της Κάτω Αχαΐας, θέλοντας επί της ουσίας τρεις συνεχόμενες νίκες για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι νικητές των ημιτελικών (όποιος φτάσει πρώτος στις 3 νίκες) θα αναμετρηθούν στον τελικό του πρωταθλήματος.

 

Αμαλία Λαλιώτη

Continue Reading
Advertisement

Facebook