Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Απέδρασε από την Κρήτη ο Απόλλων – «Σεφτές» για Ολυμπιακό Β’

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο της Super League 2 – Αποτελέσματα και βαθμολογία.

Published

on

Το κυνήγι της Κηφισιάς συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία απέδρασε από την Κρήτη, επικρατώντας με το αγαπημένο της 1-0 της Επισκοπής (σσ. έχει κερδίσει όλα τα ματς με αυτό το σκορ) και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση ήταν συνολικά ανώτερη στο ματς, αγγίζοντας το προβάδισμα στο 32’ με την κεφαλιά του Σίγκνεβιτς, μετά τη σέντρα του Λούι, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγο μετά την επανέναρξη ο Απόλλων είχε και δεύτερο δοκάρι, με το σουτ του Χαλίμι να σταματά στο οριζόντιο στο 49’.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε με τον Μωραΐτη στο 60ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά και να δίνει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Χοβανισιάν, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Λάμτσε (72′ Πολίτης), Εμπουέλε, Σαμουκασόβι, Σκεντεράι, Σταθόπουλος (56′ Βουκελάτος), Κρίκλοου, Παπαδόπουλος (72′ Κούτσιας).

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Φατιόν, Χαλίμι, Λούι, Σίγκενβιτς, Κοροβέσης (56′ Ερέρα), Παπαγεωργίου (74′ Τσαμούρης), Μωραΐτης (83′ Πατάπης).

Ο Ολυμπιακός Β’ από τη μεριά του έκανε «σεφτέ», αφού επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν έτσι τους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την έκτη ήττα τους σε ισάριθμα ματς στη Super League 2.

Κωστή στο 45’+2’ έδωσε προβάδισμα στους Πειραιώτες, με τον Αλγκασίμ Μπα να σκοράρει με πέναλτι στο 64ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Β’ (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπα (88′ Αργυρίου), Αποστολόπουλος (90+1′ Κεραμιδάς), Κουτσίδης, Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος (46′ Ιμπαγάσα), Βοΐλης (67′ Βλαχομήτρος), Κατσουλίδης, Κωστή (88′ Συρμής), Χρυσόπουλος.

ΠΑΟ Ρουφ (Βελέντζας): Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Χατζηλάμπρος (60′ Κονέ), Κατσούλης, Σμίλτος (79′ Φιλιμέγκας), Καλλέργης, Βενάρδος, Κυριαζής (69′ Νιτσάκης), Τσιάβος (60′ Ζαφειράκης), Πανουργιάς.

«Καθάρισε» την Προοδευτική στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη η ΑΕΚ Β’

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ Β’ «χάλασε» το ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της Προοδευτικής επικρατώντας 3-0 της ομάδας του Κορυδαλλού στο «Σεραφείδιο» για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Με αυτί το αποτέλεσμα η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς, αφήνοντας την Προοδευτική στη 12η αλλά με έναν αγώνα λιγότερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η «Ένωση» μπήκε στο ματς με διάθεση να προηγηθεί νωρίς και κατάφερε μόλις στο 4′ να χάσει την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία με τον Κορομηλά να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Καραργύρη να λέει εντυπωσιακά «όχι» διώχνοντας σε κόρνερ.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας μετουσιώνοντας την υπεροχή τους σε προβάδισμα στο 52ο λεπτό. Ανάπτυξη από τα αριστερά με τον Κορομηλά που γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Πάβλας στην προσπάθεια του να διώξει νίκησε άθελα του τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής με ένα απίστευτο αυτογκόλ για το 1-0.

Η ΑΕΚ Β’ συνέχισε να πιέζει καταφέρνοντας να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 67′ με όμορφη κεφαλιά του Ντάικο απλοποιώντας το έργο της.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε λίγο πριν το τέλος ο Σπύρος Σκόνδρας με καταπληκτικό γκολ γράφοντας το 3-0 και «σφραγίζοντας» τη δεύτερη νίκη της ΑΕΚ Β’ στη φετινή Super League 2.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Πάπα (62′ Γ. Χριστοφιλόπουλος), Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς (82′ Γεωργέας), Μουστακόπουλος, Κορομηλάς, Ρουκουνάκης (86′ Δημητρίου), Σκόνδρας, Ε. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος (86′ Γκολφίνος).

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Καρρίκι, Ποτουρίδης, Φαζός, Πάβλας (71′ Σινγκ), Μεγαρίτης (62′ Αγγελόπουλος), Γιόβιτς, Πισσάς (77′ Νομικός), Γκαργκαλατζίδης (62′ Ευθυμίου), Γιαννιτσάνης, Τσακίρης (77′ Λαζαρίδης).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Κηφισιά           1-0       Ιεράπετρα

Ηρόδοτος        1-2       Καλλιθέα

Χανιά  1-0       Ηλιούπολη

Παναχαϊκή      1-0       Αιγάλεω

ΑΕΚ Β’  3-0            Προοδευτική

Επισκοπή        0-1           Απόλλων Σμ.

Ολυμπιακός Β’            1-0            ΠΑΟ Ρουφ

Ρεπό:   Καλαμάτα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

Published

on

Τί και αν ο Απόλλωνας Πόντου υποβιβάστηκε από την Super League 2;

Εντούτοις ο Χαράλαμπος Σταμούλης, άλλοτε εκπρόσωπος των «κοκκινόμαυρων» και Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής είναι πλέον ο καινούργιος Γενικός Διευθυντής, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (28/03).

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της SL2 να εγκρίνει την πρόσληψή του Σταμούλη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η σχετική ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκε η εξής απόφαση: Έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή της Super League 2».

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Εμφατικό ξεκίνημα για Καλλιθέα και Ιωνικό

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου.

Published

on

Με… εκκωφαντικό τρόπο μπήκε στα πλέι οφ του Νότιου Ομίλου της Super League 2 η Καλλιθέα, που επικράτησε 4-0 στην έδρα της Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική. Έτσι, ανέβηκε στους 27 βαθμούς με τη διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά να αυξάνεται στο +5 και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή.

Μόλις στο 10′ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ και στο 16’ ο Ντεμέτριους διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το 3-0 έκανε στο 40’ ο Μανθάτης και το τελικό σκορ έγραψε ο Τόρες στο 62’.

Ξαναμπήκε στο «κόλπο» ο Ιωνικός

Πρεμιέρα που τον κάνει να ονειρεύεται την επιστροφή του στην Super League 1 πραγματοποίησε ο Ιωνικός! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με τρομερή εμφάνιση πάτησε τα Χανιά, με το εμφατικό 5-1 και μπήκε ιδανικά στα πλέι όφ της SL2.

Οι Νικαιώτες βρέθηκαν στο -1 από τους Κρητικούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, λίγο πριν το συναπάντημά τους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εκρηκτική εκκίνηση και προηγήθηκαν  με 2-0 στο 11’, με Σαλαζάρ και Σόουζα! Ο Οικονομίδης στο 43’ και ο Ντάουντα στο 52’ έδωσαν αέρα 4 τερμάτων, με τα Χανιά να μειώνουν στο 56’ με τον Νίλι. Το τελικό 5-1 έγραψε και πάλι ο Οικονομίδης, στο 83’.

Continue Reading
Advertisement
Α2 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Σείριος «ζωντανός» για παραμονή, μεγάλη νίκη επί του Πήγασου * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ20 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ18 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ23 hours ago

Παναχαϊκή: Πότε παίζει με Διαγόρα και Παναθηναϊκό Β’

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ15 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ21 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ17 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ18 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΠΟΛΟ22 hours ago

Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΠ Κώστας Θεοχάρης – Η ανακοίνωση των “δαιμόνων”

Facebook