SUPER LEAGUE 2
Απελπιστικές συνθήκες στον Ηρακλή!
Δραματικές ώρες στον Ηρακλή, καθώς σε λίγη ώρα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του τεχνικού τιμ με τους παίκτες (όσοι υπάρχουν) προκειμένου να αποφασίσουν για το αν θα συνεχίσουν στον σύλλογο, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να αδυνατεί να προχωρήσει στην έκδοση ενημεροτήτων, κάτι που οδηγεί τον σύλλογο, στο… γκρεμό!
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη συμπρωτεύουσα, οι παίκτες της ομάδας, όσοι τουλάχιστον υπήρχαν στην ομάδα και περίμεναν να υπογράψουν συμβόλαια, θα έχουν ραντεβού με το τεχνικό τιμ, για να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις για το μέλλον τους.
Απαντες περίμεναν σήμερα να ενημερωθούν για το αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κατάφερε να πληρώσει τις δόσεις προς το ΙΚΑ και την Εφορία, προκειμένου να βγάλει ενημερότητες κάτι που δεν κατέστη δυνατό και έτσι κανείς τους δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο.
Με την μεταγραφική περίοδο να φτάνει στο τέλος της, όλοι αντιλαμβάνονται πως ελοχεύει ο κίνδυνος να μείνουν… άνεργοι, χωρίς ομάδα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ενδεχομένως αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ ίδια σκέψη κάνει και ο Μίλαν Κόστιτς και οι συνεργάτες του που επίσης παρά τις υποσχέσεις που έλαβαν είδαν να μην εκπληρώνεται καμία εξ’ αυτών.
Επίσης, ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες (από τους ελάχιστους που έχει δίπλα του) του ομογενή επιχειρηματία, δείχνουν σημάδια… αποχώρησης και το εφιαλτικό σενάριο της μη συμμετοχής του Ηρακλή στη Football League, είναι προ των πυλών, εκτός αν υπάρξει κάποια διαφορετική εξέλιξη μέχρι και αύριο το μεσημέρι!

SUPER LEAGUE 2
Ευγενίου: «Αδυνατώ να αναλάβω παλιά χρέη – Αν δεν βρεθεί λύση ο Ηρακλής δεν θα κατέβει την Κυριακή»!
Στο χείλος του γκρεμού ο Ηρακλής!

Για πολλοστή φορά στη νεότερη ιστορία του, ο Ηρακλής βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η πιθανότητα να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2 και να οδηγηθεί στον αφανισμό η ομάδα είναι, πλέον, σοβαρή!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, επανέλαβε, μετά την απόρριψη της αίτησης αναψηλάφησης της υπόθεσης Μάρα, με δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ την αδυναμία του να αναλάβει τα παλιά χρέη και τόνισε επιπρόσθετα πως αν δεν βρεθεί λύση από τον Ερασιτέχνη, τότε ο Ηρακλής δεν θα κατέβει να αγωνιστεί ούτε την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας!
«Από την αρχή, που ήρθα στον Ηρακλή, είχα αναφέρει ότι θα αναλάβω μόνο τις υποχρεώσεις, που θα δημιουργηθούν από τη θητεία μου. Αδυνατώ να αναλάβω παλιότερες υποχρεώσεις και αυτό το είχα ξεκαθαρίσει. Πλέον περιμένω να μάθω από τον Γ.Σ και τον κ. Παναγόπουλο αν έχει διευθετηθεί το θέμα και έχω δωσει μια διορία μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε η ομάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Καρδίτσα, γιατί δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε αρχικά.
Συνεχίζοντας, ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή την εξέλιξη και η λύση πρέπει να έρθει από αλλού. Δυστυχώς τον Ηρακλή δεν τον θέλουν και φαίνεται ότι τους ενοχλεί. Αν δεν αλλάξει κάτι, φέτος η ομάδα δεν θα αγωνιστεί πουθενά και στη συνέχεια θα πρέπει λογικά να ξεκινήσει από τη Γ’ Εθνική».
Απορρίφθηκε το αίτημα για Μάρα, κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα!
Απορρίφθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/09) από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το αίτημα του Ηρακλή για αναψηλάφηση της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα!
Αυτό σημαίνει ότι αν δεν καταβληθούν άμεσα 220.000 ευρώ στον Ρουμάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο «Γηραιός» κινδυνεύει, πλέον, σοβαρά με αποβολή από το πρωτάθλημα της Super League 2. Αν δεν καταβληθούν τα χρήματα μέχρι την Παρασκευή, τη Δευτέρα θα μπει το -3. Εν συνεχεία θα δοθεί προθεσμία έως τις 6 Οκτωβρίου και αν δεν έχει διευθετηθεί το θέμα, τότε θα υπάρξει αποβολή. Αν πληρώσει, φυσικά, θα πάρει πίσω τους -3.
Η δυνατότητα προσφυγής στο CAS είναι νομικά εξεζητημένη.
Μέχρι πρόσφατα, η διοίκηση του Στράτου Ευγενίου δεν φαινόταν διατεθειμένη, όχι μόνο να πληρώσει τα χρήματα, αλλά ούτε καν να προχωρήσει σε διακανονισμό, κάτι, φυσικά, που σημαίνει ότι ο Ηρακλής κινδυνεύει, πλέον, με αφανισμό.
Αξίζει να θυμίσουμε πως ο 45χρονος σήμερα Μάρα φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή τη σεζόν 2010-11 επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου.
SUPER LEAGUE 2
Super League 2: Θολό τοπίο για το τηλεοπτικό – Τι συζητήθηκε στο ΔΣ
Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν προέκυψε στο ΔΣ της Super League 2 για τα τηλεοπτικά ζητήματα της νέας σεζόν.

Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει χωρίς τηλεοπτική στέγη και όπως δείχνουν τα πράγματα έτσι θα συνεχιστεί. Στο Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαιώθηκε πως παραμένει θολό τοπίο γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα και ειδικότερα με την ΕΡΤ.
Οι ομάδες μάλισταν άνοιξαν θέμα για ένα υπόλοιπο περίπου 600.000 ευρώ από την περασμένη σεζόν το οποίο αφορά τα μπόνους κατάταξης που δεν έχουν δοθεί.
Επιπλέον συζητήθηκε πως δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και η πρόθεση είναι να γίνουν συζητήσεις και με άλλα κανάλια ώστε να βρεθεί τηλεοπτικός πάροχος για τα ματς της Super League 2.
SUPER LEAGUE 2
Στις 12 Νοεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2

Σήμερα Τρίτη (26/09) πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League β, όπου συζητήθηκε η συμμετοχή των Αλμωπού Αριδαίας και Καμπανιακού στο πρωτάθλημα, αλλά και το καλεντάρι των επόμενων αγωνιστικών.
Μεταξύ άλλων όμως έπεσε στο τραπέζι και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ19. Οι ομάδες δεν θα αργήσουν να μπουν με τη σειρά τους στο γήπεδο και μάθαμε την ακριβή ημερομηνία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ:
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:
1. Εγκρίθηκαν τα πρακτικά των Δ.Σ. των συνεδριάσεων 11.09.23 και 18.09.23.
2. Αποφασίστηκε η αποβολή της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας από το Πρωτάθλημα SL2, 2023-2024.
3. Εγκρίθηκε το Συνοπτικό Πρόγραμμα Οκτωβρίου για τον Α και τον Β Ομιλο του Πρωταθλήματος SL2, 2023-2024.
4. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος U19 με έναρξη των αγώνων την 12η Νοεμβρίου 2023.