Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο fair play στο τοπικό της Αιτ/νιας (video)

Published

on

Ένα απίστευτο fair play που αν είχε γίνει σε μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού θα είχε γίνει σημείο αναφοράς, συνέβη στο παιχνίδια για την Β’ Κατηγορία Αιτ/νιας, ανάμεσα στην ΑΕ ΟΙνιαδών και την ΑΟ Χάλκιεας.

Όπως δείχνει και το παραπάνω βίντεο, ο παίκτης της ΑΕ Οινιαδών θεώρησε ότι ο διαιτητής είχε σταματήσει το παιχνίδι λόγω τραυματισμού 2 παικτών, με αποτέλεσμα να πιάσει την μπάλα με τα χέρια μετά από σέντρα.

Έτσι λοιπόν ο αρχηγός του ΑΟ Χάλκιεας εκτέλεσε το πέναλτι άουτ.

ΔΙΕΘΝΗ

Champions League: Απόψε οι πρώτες μεγάλες ρεβάνς για τα εισιτήρια των ημιτελικών

Published

on

Σήμερα το βράδυ οι επαναληπτικοί για την φάση των «8» του Champions League με δύο μεγάλα παιχνίδια να γίνονται σε Ισπανία και Γερμανία, με το Μπαρτσελόνα – Παρί να έχει τα περισσότερα βλέμματα στραμμένα πάνω του.

Συγκεκριμένα το αποψινό μενού περιλαμβάνει:

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, Cosmote Sport 2 HD)

Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 2-3 αποκτώντας πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό βάζοντας έτσι πίεση στους Γάλλους που πρέπει να βγάλουν αντίδραση αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση.

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport 3 HD)

Οι Ισπανοί πήραν τη νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους και πλέον κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο για τους «8». Από την άλλη πλευρά, οι «Βεστφαλοί» ναι μεν έχασαν αλλά έμειναν ζωντανοί και τώρα θα τα δώσουν όλα μέσα στην καυτή έδρα τους για να είναι αυτοί που θα βρίσκονται στην κλήρωση της Παρασκευής.

Continue Reading

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Πειθαρχική έρευνα για το Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ

Published

on

Η UEFA ενημερώθηκε από το διάβημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα δημοσιεύματα για την συμπεριφορά των αστυνομικών αρχών του Βελγίου και των ιθυνόντων της Κλαμπ Μπριζ απέναντι στους οπαδούς, τα μέλη της διοίκησης και τους συγγενείς ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου», ξεκινώντας πειθαρχική έρευνα.

Όπως ενημέρωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, διόρισε ειδικό ερευνητή, προκειμένου να διεξάγει πειθαρχική έρευνα και να αποδοθούν οι ανάλογες τιμωρίες, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι διαθέσιμα σε σύντομο χρόνο.

Αναλυτικά η UEFA αναφέρει:

«Σε σχέση με τον αγώνα των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League 2023/2024 μεταξύ της Κλαμπ Μπριζ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2024 στη Μπριζ του Βελγίου, ορίστηκε Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας σχετικά με εικαζόμενα πειθαρχικά περιστατικά.

Πληροφορίες για αυτό το θέμα θα είναι διαθέσιμες σε εύθετο χρόνο».

Continue Reading

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την Cosmote ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μαΐου

Πιθανότερο το σενάριο για τελικό δίχως κόσμο.

Published

on

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν “στον αέρα”, με τους δύο φιναλίστ, Άρη και Παναθηναϊκό, να μην καταφέρνουν να έρθουν σε συμφωνία για τον τόπο διεξαγωγής του, όλα δείχνουν πως οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/04) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την Cosmote, το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, ο εν λόγω αγώνας μεταξύ των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης και των πράσινων της Αθήνας θα γίνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, στις 18 Μαΐου και ημέρα Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό.

Η απόφαση της ΕΠΟ για να επιλέξει το Πανθεσσαλικό υπαγορεύτηκε από αρκετούς λόγους και ένας εξ αυτών ήταν η ξεκάθαρη άρνηση του Άρη να παίξει το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο με κόσμο, με τον Θόδωρη Καρυπίδη να ζητάει να γίνει το ματς είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στην έδρα της ομάδας του, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Πιθανότερο το σενάριο για τελικό δίχως κόσμο

Βέβαια, αυτό που δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί είναι το αν ο τελικός θα γίνει με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στις εξέδρες ή κεκλεισμένων των θυρών, με το πρώτο ενδεχόμενο να μην συγκεντρώνει στην παρούσα φάση πολλές πιθανότητες.

Αυτό έχει να κάνει με το ότι στο Πανθεσσαλικό δεν λειτουργούν οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, που είναι πλέον απαραίτητες με βάση τον νέο αθλητικό νόμο. Στο γήπεδο του Βόλου χρειάζονται βελτιωτικές ενέργειες που κοστίζουν 260 χιλιάδες ευρώ και ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από την ομοσπονδία να συνδράμει με 70 χιλιάδες ευρώ, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχει βρεθεί λύση για το ποιος θα καλύψει το κόστος για τις εργασίες που απαιτούνται, το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να γίνει ο τελικός στο Πανθεσαλικό αλλά με άδειες εξέδρες, όπως συνέβη και πέρυσι δηλαδή με τον τελικό μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο.

Υπάρχει βέβαια και ένας αστερίσκος που αφορά τον χρόνο διεξαγωγής της αναμέτρησης αφού σε περίπτωση που κάποιος εκ των Ολυμπιακού ή ΠΑΟΚ, ή ακόμα και οι δύο, προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στο Conference League, είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρχει μετατόπιση του τελικού κατά μία εβδομάδα αργότερα, ήτοι στις 25 Μαΐου.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

ΠΑΕ Παναχαϊκή και Γιάννης Τάτσης απαγόρευσαν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

Παναχαϊκή: Άλμα… παραμονής με Ζαμόρα και Κολοβούρη (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ16 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το Βαρθολομιό μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας, η τύχη στα χέρια του * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σπουδαίος «άσος» της Απολλωνιάδας με Καφέζα και Κογιώνη επί Κεραυνού Αιγίου 

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Αγυιά με «καυτή» τριάδα πέρασε το εμπόδιο της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η ΕΑΠ με νέο «αίμα» νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Πύργου, ο Κατοχιανός 37π. (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Γαλήνη επέστρεψε χωρίς προβλήματα στις νίκες (με Αραχωβίτικα/Ακταίο)

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με μια 7άδα οι Νέοι Γλαύκου «καθάρισαν» την Ανδραβίδα εκτός

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη ’07 πήρε το ντέρμπι με τα Ροΐτικα στην Κ. Αχαΐα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ11 hours ago

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Facebook