Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Άλλα μέτρα και σταθμά: Με μόλις μια προπόνηση θα αναγκαστεί να παίξει η Ολυμπιάδα στην Αθήνα!

Published

on

Απίστευτο και όμως… Ελληνικό!

Τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του κοροναϊού έχουν φέρει μεγάλη ανησυχία σε όλους τους τομείς και βεβαίως δεν θα μπορούσε να μην επηρεάζει και το αθλητικό κομμάτι.

Ήδη στον Νομό μας έχουν προκύψει μέχρι στιγμής τα περισσότερα κρούσματα και εκτός από σχολεία και σινεμά των οποίων έχει ανασταλεί η λειτουργία, έχουν ήδη αναβληθεί και σχεδόν όλοι οι αγώνες σε όλα τα αθλήματα από τις αρμόδιες Ομοσπονδίες.

Παρόλα αυτά, η ομάδα της Ολυμπιάδας έχει κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς, απέναντι στους Νέους Βύρωνα στην Αθήνα. Οι “πορτοκαλί” του Άκη Δαρείου θεωρούν αυτό το ματς ως ακόμα έναν “τελικό” στην πορεία για την εξασφάλισης της κατηγορίας μετά από τις νίκες με Πανιώνιο (3-2) και Δραπετσώνα (3-0) στο Κλειστό της Ταραμπούρας.

Το παράλογο της όλης ιστορίας δεν έγκειται στο γεγονός πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (όπως και οι υπόλοιποι της 18ης αγωνιστικής άλλωστε) αλλά στο ότι λόγω της απαγόρευσης των προπονήσεων σε όλες τις ομάδες της Πάτρας που προέκυψε λόγω των έκτακτων μέτρων για τον ιό, οι Πατρινοί θα κατέβουν στον αγώνα με μόλις μια προπόνηση (!), που πραγματοποίησαν την περασμένη Τρίτη (3/3).

Έκτοτε λόγω των απαγορεύσεων, ο Άκης Δαρείος δεν είχε τη δυνατότητα να προπονήσει την ομάδα του και ουσιαστικά οι παίκτες του θα κληθούν απροπόνητοι να πάρουν το “διπλό” που τόσο πολύ χρειάζονται απέναντι στον μεν ουραγό της βαθμολογίας, αλλά που έχει ακολουθήσει φουλ πρόγραμμα προετοιμασίας όλη την εβδομάδα.

Σίγουρα, για αυτή την αναστάτωση μεγάλο μερίδιο έχει η Ομοσπονδία, καθώς σε καμία περίπτωση η αναμέτρηση αυτή δεν θα διεξαχθεί υπό ίσες συνθήκες και θα έπρεπε κανονικά να αναβάλλει το παιχνίδι, που είναι προγραμματισμένο για αύριο, Σάββατο (7/3) και ώρα 18.00 στο “Τάκης Παπαγεωργίου”.

Παρόλα αυτά, όλοι στην Ολυμπιάδα, παρά τη δυσαρέσκεια για τα παραπάνω, δηλώνουν πως θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να φύγουν με τη νίκη από την Αθήνα.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής (*Όλα τα ματς κεκλεισμένων των θυρών):

Γ.Ε. Ηρακλείου-Μίλωνας 16.00

Νέοι Βύρωνος-Ολυμπιάδα 18.00

Δραπετσώνα-Καλαμάτα 18.00

Κέρκης-Πανιώνιος 18.00

Αρμενίων-Πανερυθραϊκός 10/3 22.15

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Α2 ΒΟΛΕΙ

Νέα ήττα για την Ολυμπιάδα, αυτή τη φορά από τη ΓΕ Ηρακλείου

Published

on

Σε μπελάδες μπαίνει η Ολυμπιάδα μετά την ήττα με 3-0 (21-25, 19 -25, 20-25) σε από τη ΓΕ ηρακλείου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του Απόλλωνα

Published

on

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα επικράτησε με 3-1 σετ του ΟΦΗ, για την 21η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.
Τα σετ: 25-20, 27-25, 21-25, 25-17.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Ελ. Καγιαλη): Χρ. Μπρούμα, Ηρ. Μπρούμα, Παπαλεξάτου, Πατακοπούλου, Σκούρα, Τσακμακιδου, Παππά, λίμπερο η Κουραχανη, Λινάρδου, Κούρκουλου, Βούρλα, Σταματέλου, Χρηστίδη, Γεωργίου.
Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Ήττα στην Κρήτη για τον Ερμή με 3-1 σετ από το Ρέθυμνο

Published

on

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ερμή γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ από τον ΝΟ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Τα σετ: 23-25, 25-23, 25-22, 25-23.

ΕΡΜΗΣ (Γ. Χριστόπουλος): Τιμπιλής, Κάβουρας, Δρακόπουλος, Κάπτης, Τσχιλιάς, λίμπερο ο Αλιάι, Νανόπουλος, Μπακούλιας.

Continue Reading
Advertisement

Facebook