ΠΟΛΟ
Απίθανη Βουλιαγμένη, σόκαρε την Μπρέσια και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League!
Η Βουλιαγμένη ήταν μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στην Μπρέσια, όμως με ψυχωμένη εμφάνιση πήρε μεγάλη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League (11-10)!

Ιστορική μέρα για τη Βουλιαγμένη!
Η ελληνική ομάδα με απίστευτη εμφάνιση νίκησε 11-10 την Μπρέσια, ένα από τα μεγάλα φαβορί, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του LEN Champions League, στην πρώτη της παρουσία σε Final 8 της διοργάνωσης! Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ Προ Ρέκο και Φερεντσβάρος!
Ο ΝΟΒ ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια σχεδόν του αγώνα, έφτασε μέχρι το +3 στα τελευταία λεπτά (8-11), και άντεξε στην αντεπίθεση των Ιταλών, με τον Τζωρτζάτο να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις και τους Χαλυβόπουλο, Καπότση να βγάζουν τις τελευταίες άμυνες!

ΠΟΛΟ
Επιστροφή στην Α1 με μεγάλη νίκη για τον ΝΟΠ – Κέρδισε με 7-6 τα Χανιά (pics)
Με το “δεξί” στην μεγάλη κατηγορία οι αθλητές του Ντόσκα

Ο ΝΟΠ έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο των ανδρών, επικρατώντας με 7-6 των Χανίων στο κολυμβητήριό του.
Μία ιστορική επιστροφή την οποία τίμησαν και οι Πατρινοί φίλαθλοι, παρά τη δύσκολη ώρα και τη ζέστη που έκανε στην πισίνα, με τους αθλητές του Γιώργου Ντόσκα να ανταποδίδοντας το ζεστό κλίμα με την άνετη τελικά επικράτησή τους.
Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο “Matchnews.gr”: “Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε κάναμε αρκετά λάθη, αλλά αυτά συμβαίνουν με το άγχος της πρεμιέρας”.
Τα 8λεπτα: 0-2, 4-2, 2-1, 1-1.
ΝΟΠ (Γ. Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος 2, Κανελλόπουλος Β. 1, Γεωργαράς 1, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος 1, Γκότζης, Βικάτος, Γαβαλάς Ι. Βυθούλκας, Λαμπάτος, Μπετχαβάς 1.
ΧΑΝΙΑ (Μ. Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης, Παππάς Ξ., Μπατάκης 2, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουσάροφ 2, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.
Αμαλία Λαλιώτη
ΠΟΛΟ
Έφτασε η ώρα της Α1 Εθνικής για τον ΝΟΠ – Υποδέχεται (15:30) τα Χανιά
Οι “δαίμονες” θέλουν τους Πατρινούς φιλάθλους στο πλευρό τους

Πλησιάζει η ώρα που θα αγωνιστεί και πάλι στην Α1 Εθνική πόλο των ανδρών ο ΝΟΠ, ο οποίος θα υποδεχθεί σήμερα Σάββατο (23/9) στις 15:30 το μεσημέρι στο κολυμβητήριό του τα Χανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Μία μεγάλη στιγμή για τον Ναυτικό Όμιλο, με όλους τους παίκτες του Γιώργου Ντόσκα να θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα που θα συνδυαστεί με νίκη εις βάρος της νησιωτικής ομάδας.
Η αλήθεια είναι ότι πιο ιδανική πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να υπάρχει, αφού οι «δαίμονες» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν βατό, αλλά πάντα επικίνδυνο και με έμπειρους παίκτες αντίπαλο, από τον οποίο όμως μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων τους μέσα στο σπίτι τους.
Ο Γιώργος Ντόσκας που ηγείται της φετινής προσπάθειας του ΝΟΠ, δημιούργησε μία ομάδα με ένα συνδυασμό έμπειρων και πιο νεαρών αθλητών με στόχο την γρήγορη παραμονή.
Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στη «Match» για την πρώτη αγωνιστική με τα Χανιά: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτό και να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μέσα στο σπίτι μας προκειμένου με ώθηση την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μας να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εμπειρία της αντίπαλης ομάδας».
ΠΟΛΟ
Μεγάλη νίκη και βήμα πρόκρισης για τον Άλιμο
Επιβλητική εμφάνιση, τεράστια νίκη, αποφασιστικό βήμα πρόκρισης

Επιβλητική εμφάνιση, τεράστια νίκη, αποφασιστικό βήμα πρόκρισης: ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson, επικράτησε 14-13 της γηπεδούχου Φερεντσβάρος στο δεύτερο παιχνίδι του στον Α’ προκριματικό όμιλο του Champions League που διεξάγεται στο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης. Έκανε το 2/2 η…σταχτοπούτα της διοργάνωσης (και των ευρωπαϊκών εμφανίσεων), και στις 20:45 θα δώσει το ελληνικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας.
Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τρίτο οκτάλεπτο, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ του ημιχρόνου (4-6) και βρέθηκε να προηγείται 9-7 και 10-8. Κάθε φορά που μείωνε στο γκολ η Φερεντσβάρος, έβρισκε τον τρόπο να το ανταποδίδει.
Έτσι, όταν η Βάλιι μείωσε σε 13-12 στα 2:03, η Κοντογιάννη στην παραπάνω, έβγαλε μια φοβερή ασίστ και η Κούλχαας την εκμεταλλεύτηκε για το 14-12 στο 1:30 πλέον. Μείωσε η Λεϊμέτερ στα 00:40 αλλά δεν άλλαξε κάτι στο τέλος.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-4, 6-2, 4-5
ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 4, Κοβάτσεβιτς 1, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 2, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 4, Ηρώ Καρυπίδου, Κούλχαας 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 1, Αρχοντάκη.
Σκόραραν για την Φερεντσβάρος οι: Γκουρισάτι 3, Βάλιι 3, Τοτ 3, Λεϊμέτερ 2, Ντέμσεντι 2.