Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Από 18 έως 20 Μαΐου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στις καταδύσεις

Published

on

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας καλωσορίζει στην Πάτρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καταδύσεων Νέων κατηγορίας Α, Β, Γ, και Δ’ με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα, το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 μέχρι και την Κυριακή 20 Μαΐου στην ειδική πισίνα του «Α. Πεπανός».

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που φιλοξενεί η Πάτρα μετά από χρόνια. Για την άρτια διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος, το ΠΕΑΚ προχώρησε, το προηγούμενο διάστημα, με όλες τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου, σε συνεννόηση με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας που το διοργανώνει.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας καλεί όλους τους φίλαθλους Πατρινούς να παρακολουθήσουν το τριήμερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και να απολαύσουν από κοντά το εντυπωσιακό θέαμα που θα προσφέρουν οι νεαροί αθλητές.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 18/5/2018 από τις 17:30 έως τις 21:30
Σάββατο 19/5/2018 από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 21:30
Κυριακή 20/5/2018 από τις 11:00 έως τις 14:00

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Διπλή παρουσία του Α.Σ. Αγωγή στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια

Published

on

Ο προπονητής του Α.Σ. Αγωγή Παναγιώτης Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος του προπονητικού team, που θα στελεχώσει την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Επίσης ο αθλητής του πατρινού συλλόγου Νικόλαος Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος της επίλεκτης ομάδας αθλητών, που θα αγωνιστούν στο Hereya Open 2024, στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο αθλητής θα αγωνιστεί στην κατηγορια Cadet -41kg, φορώντας το εθνόσημο για πρώτη φορά.
Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Έκανε το «9×9» η ΠΥΓΜΗ στο πανελλήνιο κύπελλο Σούμο

Η ΠΥΓΜΗ κατέκτησε εννέα μετάλλια στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε στο Πανελλήνιο κύπελλο σούμο

Published

on

Η ΠΥΓΜΗ κατέκτησε εννέα μετάλλια στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε στο Πανελλήνιο κύπελλο σούμο στο οποίο συμμετείχε ο πατρινός σύλλογος πριν από μερικές ημέρες. Πρώτες θέσεις είχαμε με τον Χ. Ραυτογιάννη, Χ. Παναγόπουλο, δεύτερη θέση είχαμε με τον Μ. Μιχαλόπουλο, Β. Τσιρικλό, Ευτ. Παπαδέλη και Χ. Δούβρη, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Τ. Τραγουστής, Γ. Λαζανάς και Λ. Μιχαλόπουλος.

Η ΠΥΓΜΗ δίνει δυναμικό παρών και στο σούμο, όπως κάνει και στην πυγμαχία τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντας αθλητές με υψηλή τεχνική, αθλητικό φρόνημα και έντονη μαχητικότητα.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟΠ υποδέχεται το Σάββατο τα Χανιά για τα πλέι άουτ

Published

on

Αύριο Σάββατο ο ΝΟΠ θα υποδεχθεί στις 2.30 το μεσημέρι στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός” τα Χανιά  για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα έχουν το πλεονέκτημα έδρα και θέλουν δύο νίκες για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη σερί παρουσία τους στο μεγάλο πρωτάθλημα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Ανδρέας Κατσώνης. Παρατηρητής: Χρήστος Τσαρουχάς. Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος.

Continue Reading
Advertisement

Facebook