Connect with us

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων: «Ζυμώσεις» λίγο πριν την κάλπη!

Οι εκλογές του ερασιτέχνη Απόλλωνα μπαίνουν στην τελική ευθεία (28-29 Μαΐου) – Πώς συνδέονται με την επόμενη μέρα της ΚΑΕ

Published

on

Ο υποβιβασμός του Απόλλωνα από τη μεγάλη κατηγορία μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια παρουσίας είναι λογικό να έχει οδηγήσει σε παύση λειτουργίας της ομάδας, καθώς η πλειονότητα του ρόστερ αποτελείται από Αμερικάνους παίκτες, οι οποίοι έχουν ήδη επιστρέψει στη χώρα τους.

Στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον στρέφεται σε διοικητικό επίπεδο και δη στις εκλογές που έρχονται στον ερασιτέχνη σύλλογο και είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 28-29 Μα- ΐου. Οι επαφές και συζητήσεις είναι πολλές εδώ και καιρό, μένει να φανεί όμως σε ποιο αποτέλεσμα θα καταλήξουν, καθώς θα στηθεί διπλή κάλπη βάσει του νέου αθλητικού νόμου (για πρόεδρο και δ.σ.).

Γιατί στην παρούσα φάση πολλοί και διάφοροι μπορεί να εκφέρουν τις δικές τους σκέψεις και προτάσεις, όμως εκείνο που θα έχει αξία και βαρύτητα είναι να βρεθεί το διοικητικό σχήμα που θα προχωρήσει τα τμήματα του ερασιτέχνη σε ακόμη καλύτερες ημέρες, όπως και σε μία καλύτερη συνεργασία με την ΚΑΕ που είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Τέλος τα μεγάλα «βαρίδια»

Η απερχόμενη διοίκηση πάντως υπό την προεδρία του Γιώργου Αθανασίου έχει πετύχει έτσι ώστε ο σύλλογος να έχει τακτοποιήσει πλείστες από τις οφειλές του παρελθόντος και παράλληλα, έχουν μπει καλές βάσεις στη λειτουργία των Ακαδημιών με τα τρία γήπεδα που υπάρχουν στο Αθλητικό Κέντρο της Περιβόλας.

Κάτι για το οποίο έχει το δικό του μερτικό και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Βασίλης Βλασταράς, βάζοντας το χέρι στην τσέπη και δίνοντας λύση αθόρυβα και ουσιαστικά σε εκκρεμότητες που ταλάνιζαν τον σύλλογο επί χρόνια.

Και δεν είναι μόνο τα καθαρά αγωνιστικά θέματα. Τα τελευταία χρόνια οι διοικήσεις του ερασιτέχνη Απόλλωνα (υπό την προεδρία του Γ. Αθανασίου) πέτυχαν να ρυθμίσουν κι άλλα πολύ σημαντικά ανοιχτά ζητήματα από τα-πολύ- πιο πίσω χρόνια, που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία του συλλόγου.

 

Μίλτος Σπυρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων: Στο Πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση, ποιοι θα μετάσχουν (και στην Απολλωνιάδα)

Published

on

Με όλο αυτό το «μπάχαλο» των προηγούμενων ημερών και την αδυναμία εκλογής νέας διοίκησης σε Ερασιτέχνη Απόλλων και Απολλωνιάδα, στη σημερινή γ.σ. αποφασίστηκε προκειμένου όλα να είναι νομικά όπως απαιτείται, να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο πρόταση για διορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής και μέχρι –επιτέλους- να γίνει η κάλπη.

Τη σχετική πρόταση στο Πρωτοδικείο θα καταθέσει αύριο Πέμπτη το μέλος του Συλλόγου, Σπύρος Δενδρινός. Επίσης αποφασίστηκε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να απαρτίζεται από τους Γιώργο Αθανασίου, Χρήστο Φουρφουρή, Αριστείδη Ζέρβα, Βασίλη Λιανό, Νίκο Φράγκο, Ανδρέα Κάπελα και Αρη Μαμασούλα.

Ακόμη σήμερα αποφασίστηκε να κατατεθεί αίτημα στο Πρωτοδικείο από το μέλος των «μελανόλευκων» Φίλιππο Καμίση για διορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην Απολλωνιάδα, την οποία να απαρτίζουν οι Γιάννης Κοσμάτος, Θάνος Γαλάνης, Νίκος Καρούμπαλος, Βασιλική Μπουντοπούλου, Ελευθερία Παντελή, Θωμάς Παπαγεωργίου, Κώστας Περπινιάς.

Θα ζητηθεί ακόμη με προσωρινή διαταγή να οριστεί τριμελής επιτροπή που θα τρέξει άμεσα όλα τα ανοιχτά θέματα των μελανόλευκων. Τέλος εγκρίθηκε από τη γ.σ. η συμμετοχή της ομάδας στη National League 1.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

H ΕΟΚ ανακοίνωσε την συμμετοχή του Απόλλωνα στη National League 1  

Published

on

Είναι δεδομένο πλέον με την βούλα και της Ομοσπονδίας (ΕΟΚ) ότι ο Απόλλων τελικά θα δώσει το παρόν στο πρωτάθλημα της National League 1, δημοσιοποιώντας τη λίστα των 38 ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.  

Από την ΕΣΚΑ-Η ακόμη θα είναι Προμηθέας 2014, Αίολος Αγυιάς και Ληξούρι (αν ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει) και οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου, με το πρώτο τζάμπολ να προγραμματίζεται για το Σάββατο 5 Οκτώβρη.  

Πλέον, στον Απόλλωνα θα αρχίσει να «τρέχει» ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την εν λόγω κατηγορία με κύριο άξονα την απόκτηση παικτών από την ευρύτερη περιοχή, αφού προηγουμένως ανακοινωθεί ο προπονητής που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου.  

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων: Απέσυρε τη δήλωση για Elite League, δήλωσε συμμετοχή στη National League 1 (Β’ Εθνική)!

Published

on

Ένα σενάριο λίγο-πολύ αναμενόμενο, ένα πισωγύρισμα του Απόλλωνα είναι και με τη… βούλα γεγονός!

Η ΚΑΕ Απόλλων μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από τη Basket League έγραψε και δεύτερη «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του συλλόγου, ανακαλώντας επίσημα (αίτηση ανάκλησης) πριν από λίγο την αρχική συμμετοχή της στην Elite League της νέας περιόδου και προφανώς θα μείνει στην μελανόλευκη ιστορία με τις χειρότερες των εντυπώσεων.

Και λίγο αργότερα εστάλη επιστολή από την διοίκηση του ΑΣ Απόλλων για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (National League 1).

Στιγμές και σκηνικό που οδηγεί τον Απόλλωνα πλέον εκτός «ελίτ» του αθλήματος και με ξεκάθαρη την αδυναμία εύρεσης οικονομικής λύσης από τα νυν διοικητικά στελέχη του για να «σωθεί» η Elite League.

H φετινή διοίκηση της ΚΑΕ υπό τον μεγαλομέτοχο Βασίλη Βλασταρά έγραψε το δικό της ξεχωριστό οδοιπορικό       

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook