Connect with us

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Άρης Αγγελόπουλος: «Επιστρέφω σε γνώριμο περιβάλλον, όλοι μαζί για την εξέλιξη της Παναχαϊκής»

Published

on

“Ύστερα από συζήτηση με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Παναγιώτη Σεμιτέκολο και μέλη της διοίκησης αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκαναν.

Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, σε μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια όλοι μας ζήσαμε ιστορικές και έντονες στιγμές.

Θα συνεχίσω την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα από τον Ανδρέα Φαλιέρο με στόχο πάντα τα ατομικά και ομαδικά στάδια ανάπτυξης της ομάδας και φυσικά της αγωνιστικής απόδοσής της.

Πρέπει όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, αθλήτριες, φίλαθλοι και όσοι γενικότερα είναι κοντά στην ομάδα να δουλέψουμε ποιοτικά και δυναμικά για τη σημαντική εξέλιξη της Παναχαϊκής.

Μια εξέλιξη που μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής θα συμβάλει στη γενικότερη ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ της περιφέρειας».

Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

ΠΓΕ: Ενδελεχής ενημέρωση από τον Κ.Σβόλη για τον Covid-19 (pics)

Published

on

Ο ιατρός καρδιολόγος και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικης Παναχαϊκής, Κωνσταντίνος Σβόλης, παρευρέθηκε και στην ενημέρωση του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου.

Ο κ.Σβόλης μίλησε ενδελεχώς στα παιδιά των Ακαδημιών για τα μέτρα προστασίας και τις συνθήκες γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, σε μια διαδικασία άκρως απαραίτητη που έχει καθιερωθεί από τους “κοκκινόμαυρους” έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη αντίληψη και το μικρότερο δυνατό ρίσκο για έκθεση στον ιό.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ιατρό, ο οποίος έχει ειδική εμπειρία στο πως να κατευθύνει σωστά τους νέους αθλητές.

Η ενημέρωση και από το Panachaiki1891.gr

Ένα από τα βασικά κομμάτια της φιλοσοφίας της ΠΓΕ είναι η σωστή ενημέρωση τόσο σε ζητήματα αγωνιστικού περιεχομένου όσο και σε εξωαγωνιστικού.

Σε μια περίοδο που ο πλανήτης μας, η χώρα μας βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας του κορωνοϊού, είναι υποχρέωση μας στα παιδιά μας και στους γονείς τους η καλύτερη δυνατή ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και τους τρόπους προστασίας από τον ιό.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως και κατά τη διαδικασία αγιασμού της Πυγμαχίας πριν λίγες ημέρες, έτσι και στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον Covid-19 από τον ιατρό-καρδιολόγο και αντιπρόεδρο της Παναχαϊκής μας, Κο Κωνσταντίνο Σβόλη.

Ο κ.Σβόλης μίλησε ενδελεχώς στα παιδιά των Ακαδημιών μας για τα μέτρα προστασίας και τις συνθήκες γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, σε μια διαδικασία άκρως απαραίτητη έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη αντίληψη και το μικρότερο δυνατό ρίσκο για έκθεση στον ιό.

Το “παρών” βεβαίως έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η Γενική Αρχηγός του τμήματος Πετοσφαίρισης, Αξιώτη-Γαρουφαλή Μαρία, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας, Σταύρος Γεράνιος, αλλά και οι προπονητές Λευτέρης Δρακόπουλος και Ηρώ Παπαδοπούλου.

Continue Reading

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Μετά το 1st Ojo Mix Open, έρχεται το 1st FootVolley Open στην Αγυιά

Published

on

Ντεμπούτο στις δικές του διοργανώσεις τουρνουά έκανε το Patras Beach House της Μαριώτας Αγγελοπούλου, το οποίο φιλοξενείται στις Εγκαταστάσεις της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Ο εξαιρετικά διαμορφωμένος χώρος διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12 Ιουλίου), το τουρνουά 1st Ojo Mix Open, με τη συμμετοχή συνολικά 24 ομάδων.

Ωστόσο η δράση δεν σταματά εδώ.

Συγκεκριμένα, το προσεχές τριήμερο (Παρασκευή 17/7, Σάββατο 18/7 και Κυριακή 19/7) θα διεξαχθεί και τουρνουά, “1st FootVolley Open” στην Αγυιά.

Continue Reading

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Ανακοίνωσε τον προπονητή Λ.Δρακόπουλο η ΠΓΕ

Published

on

Ακόμα μια προσθήκη στις Ακαδημίες του τμήματος πετοσφαίρισης πραγματοποίησε η ΠΓΕ.

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον τεχνικό Λευτέρη Δρακόπουλο.

Στόχος της ομάδας είναι η συστηματική ανάπτυξη των νεαρών αθλητριών και η κατάλληλη προετοιμασία τους για τις υποχρεώσεις της επόμενης αθλητικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Panachaiki1891.gr: 

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αθλητικής περιόδου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με τον προπονητή Λευτέρη Δρακόπουλο στα τμήματα της ακαδημίας πετοσφαίρισης.

Τόσο με την καθοδήγηση του έμπειρου και καταξιωμένου τεχνικού διευθυντή κ. Σταύρου Γεράνιου όσο και με την συνεισφορά του κ. Δρακόπουλου αναμένεται αμφότεροι με επαγγελματισμό, όραμα και αποτελεσματικότητα, να προσφέρουν τα μέγιστα στη συστηματική ανάπτυξη των νεαρών αθλητριών και να τις προετοιμάσουν κατάλληλα για τις υποχρεώσεις της επόμενης αθλητικής περιόδου.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΠΓΕ Λευτέρη!

Βιογραφικά στοιχεία του:

Φοιτητής στο πολυτεχνείο Μηχανικών Ηλεκτρωνικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών (2016 -…)

Αθλητικό ιστορικό:

2005-2019 Ε.Α.Πατρών
2014-2015 3η θεση πανελλήνιο παίδων
2015-2016 2η θεση πανελλήνιο εφήβων
2016-2017 2η θέση πανελλήνιο εφήβων

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: 2014-2015 Άνοδος στην Α2 ανδρών και συμμετοχή 4 χρόνια

Εθνική ομάδα:

3 χρόνια συμμετοχή στην προετοιμασία παίδων/εφήβων,

2017 προετοιμασία Εθνικής Ελπίδων

Continue Reading
Advertisement
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ1 hour ago

Προμηθέας: Νέο απαιτητικό τεστ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Α’ κατηγορία (2η αγων.): Ντέρμπι στα Ζαρουχλέικα μεταξύ Ατρόμητου Πατρών και Θύελλας Πατρών

Γ ΕΘΝΙΚΗ3 hours ago

Παναιγιάλειος: Ψάχνει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη Μύκονο

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ15 hours ago

Τα Αραχωβίτικα/Ακταίο νίκησαν στην παράταση τη Δύμη 07 στο «Φ. Κολλιόπουλος»

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ16 hours ago

Μοιρασιά στο ντέρμπι ανάμεσα σε Πάτραι και Άρη Πατρών (+pics)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ17 hours ago

Στέφανο Φραντσιόζα: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα»

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ17 hours ago

Η Γαλήνη στον τελικό του τουρνουά «Φ. Κολλιόπουλος» νίκησε εύκολα την ΕΑΠ

ΜΠΑΣΚΕΤ17 hours ago

Μπάσκετ: Ήττα του Ληξουρίου από Ν. Κηφισιά, τέλος το Κύπελλο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ17 hours ago

Απόλλων Carna: «Καθάρισε» και το Λαύριο στο τουρνουά της Λευκάδας

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ18 hours ago

Α’ κατηγορία (2η αγ.): Απόλυτο για τρεις στους δύο ομίλους

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ1 hour ago

Προμηθέας: Νέο απαιτητικό τεστ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Α’ κατηγορία (2η αγων.): Ντέρμπι στα Ζαρουχλέικα μεταξύ Ατρόμητου Πατρών και Θύελλας Πατρών

Γ ΕΘΝΙΚΗ3 hours ago

Παναιγιάλειος: Ψάχνει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη Μύκονο

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ15 hours ago

Τα Αραχωβίτικα/Ακταίο νίκησαν στην παράταση τη Δύμη 07 στο «Φ. Κολλιόπουλος»

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ16 hours ago

Μοιρασιά στο ντέρμπι ανάμεσα σε Πάτραι και Άρη Πατρών (+pics)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ17 hours ago

Στέφανο Φραντσιόζα: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα»

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ17 hours ago

Η Γαλήνη στον τελικό του τουρνουά «Φ. Κολλιόπουλος» νίκησε εύκολα την ΕΑΠ

ΜΠΑΣΚΕΤ17 hours ago

Μπάσκετ: Ήττα του Ληξουρίου από Ν. Κηφισιά, τέλος το Κύπελλο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ17 hours ago

Απόλλων Carna: «Καθάρισε» και το Λαύριο στο τουρνουά της Λευκάδας

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ18 hours ago

Α’ κατηγορία (2η αγ.): Απόλυτο για τρεις στους δύο ομίλους

Facebook