Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Χ.Γρηγορίου: «Εδώ το σπίτι μας και την Κυριακή… εκκλησία»

Published

on

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου της Παναχαϊκής στην Οβρυά, στο πλευρό του Γιώργου Μπάρλου ήταν και ο έμπειρος νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου.

Μάλιστα, είχε και εκείνος να πει ορισμένα πράγματα στους απεσταλμένους δημοσιογράφους που βεβαίως η “Match” κατέγραψε.

Αναλυτικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που -όχι μόνο λόγω κορωνοΐου- αλλά λόγω ευχαρίστησης και αγάπης γίνεται αυτή η συνέντευξη εδώ, στο σπίτι της, που θα βρίσκεται όλη την εβδομάδα και την Κυριακή όταν πηγαίνει στο γήπεδο θα πηγαίνει στην εκκλησία.

Θέλω να πω ότι για έναν επαγγελματία δικηγόρο, ένας πρόεδρος και ιδιοκτήτης πρέπει να είναι «δικηγοροφάγος», δηλαδή να συρρικνώνει τις εκκρεμότητες και τις δικηγορικές δουλειές, και να μην αφήνει περιθώρια για να έχουμε κι εμείς ρόλο και λόγο.

Αυτή είναι μια ευτυχής κατάληξη στην ιστορία της Παναχαϊκής. Η λογική ροή σε όλες τις Α.Ε. είναι να γίνει η φυσιολογική μετάβαση/ μεταβίβαση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και έπειτα να αναληφθεί η διοίκηση.

Επειδή η ροή τρέχει, ο κ. Μπάρλος -όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις- «αψήφησε» τους κινδύνους και ανέλαβε την διοίκηση και θα πήγαιναν πιο πίσω τα κουμπώματα. Όλη η ιδιοκτησιακή μεταβίβαση είναι έγγραφη και κλεισμένη και απομένουν τα τυπικά.

Η πρόθεση είναι να ότι μπορεί να κλείνει και ότι κλείνεται να τελειώνει».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μιχάλης 

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: «Έκλεισε» στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Published

on

Το προπονητικό κέντρο που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έκλεισε η Παναχαϊκή, η οποία όπως σας είχε ενημερώσει η «Match» στράφηκε προς… Βορρά μεριά, για να χτίζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Ο Γιάννης Τάτσης, όπως έδειξε με προσωπική του ανάρτηση, βρέθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, ώστε να επιθεωρήσει και ο ίδιος τις εγκαταστάσεις, στις οποίες θα επιχειρήσει να δομήσει την Παναχαϊκή της νέας σεζόν, με την ελπίδα ότι αυτή θα κάνει μετά από χρόνια πρωταγωνιστική πορεία στην κατηγορία.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε στο μυαλό του περισσότερο να τσεκάρει τους αγωνιστικούς χώρους, που θα μάθουν τα… βασικά για φέτος οι «κοκκινόμαυροι» και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, δίνοντας το τελικό «οκ» στη διοίκηση ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες και να κλειστούν τις ημερομηνίες που πρέπει, οι εγκαταστάσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «MATCH»

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: «Παρελθόν» ο Γαλαριώτης

Published

on

Εκτός των ανανεώσεων και των προσθηκών στην Παναχαϊκή, θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις, ακόμα και από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο.

Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο Κωνσταντίνος Γαλαριώτης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέση με τους «κοκκινόμαυρους», μετά από επιθυμία του.

Ο 19χρονος Πατρινός χαφ προερχόμενος από την ομάδα Νέων της Λαμίας και την Super League 1, είχε μία αξιόλογη και αξιοσέβαστη προσπάθεια και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προερχόμενος από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα, κάνοντας πολύ σοβαρή προσπάθεια να επανέλθει άμεσα στην επιθυμητή κατάσταση, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «MATCH»

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το μήνυμα της Παναχαϊκής Γ.Ε. για τη συμπλήρωση 133 χρόνων ζωής του συλλόγου

Published

on

«Κάλλιστοι νέοι της ημετέρας πόλεως, έθεντο κατ’ αυτάς τας βάσεις λαμπρού Σωματείου, Γυμναστικού, δηλονότι Συλλόγου εις ον έδωσαν τον τίτλον «Παναχαϊκός Γυμναστικός Σύλλογος» και τον τύπον παρομοίων Σωματείων. Του Συλλόγου τούτου, υπέρ ου ευχόμεθα τα βέλτιστα, Πρόεδρος εξελέχθη ο συμπολίτης ημών κ. Γεώργιος Τζίνης».  

Με αυτό το σχόλιο που υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Φιλόπουλος, η εφημερίδα «Φορολογούμενος» ανακοίνωσε στις 14 Ιουνίου του 1891 την ίδρυση του Παναχαϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, δηλαδή της Παναχαϊκής! 133 χρόνια ένδοξης ιστορίας! Χρόνια Πολλά Παναχαϊκή μας, αναφέρει το μήνυμα της ερασιτεχνικής για τα σημερινά 133α γενέθλια του συλλόγου.  

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook