Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Χριστουγεννιάτικα “καμπανάκια” στον ΟΦΗ!

Published

on

Χριστούγεννα… επιστολών διανύει ο ΟΦΗ. Μετά από αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου και των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έδωσαν τελεσίγραφο να λυθεί το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, ήρθε νέα. Αυτή τη φορά από τον Φώτη Τσάλο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατηγόρησε τους μετόχους ότι έχουν βάλει μόνο 40.000 ευρώ, παραδέχτηκε λάθος χειρισμούς, όμως τόνισε ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για τα χρέη.

Ο επικεφαλής της διοίκησης στην επιστολή που δημοσίευσε έκανε γνωστό ότι έχει τα χρήματα να πληρώσει με την προϋπόθεση ότι πρέπει να πάρει τις μετοχές. «Διαφορετικά τους καλώ να έρθουν να πάρουν την ομάδα και να μπουν μπροστά και εγώ φεύγω. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις 29 Δεκεμβρίου, στην Γενική Συνέλευση», σημείωσε υπογράμμισε: «Αν δεν αναλάβουν τα χρέη τους ή αν δεν μου δώσουν τις μετοχές προκειμένου να αναλάβω εγώ το τιμόνι, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Αφήστε με χωρίς πόλεμο και υπονόμευση, να ανεβάσω την ομάδα στην Α εθνική. Είμαι ο μόνος που μπορώ να το κάνω τη δεδομένη στιγμή».

Αναλυτικά η επιστολή Τσάλου:

«Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ», όπως και ο ΟΦΗ θα συμπληρώσω εγώ, στα λόγια του άξιου προπονητή μας Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος δικαιολογημένα εξέφρασε την πικρία του για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας.

Την ίδια πικρία έχω κι εγώ, έχουν κι οι φίλαθλοι, έχει όλος ο κόσμος που αγαπά τον σύλλογο. Όμως, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα κάτω, με ειλικρίνεια, ρεαλισμό και σοβαρότητα ξεκινώντας την αναδρομή μας από το περασμένο καλοκαίρι.

Την στιγμή που όλες οι ομάδες έκαναν μεταγραφές, στον ΟΦΗ, οι μέτοχοι είχαν αφήσει το τιμόνι στο έλεος του θεού. Πρωτοδικείο… εκεί πήγαινε το καράβι. Με αναβολές στην προετοιμασία, με προσφυγές, χωρίς μεταγραφές, χωρίς, χωρίς, χωρίς… Και κάπου εκεί εμφανίζεται ένας «τρελός» εν ονόματι Φώτης Τσάλος.

Ένας τρελός, παρορμητικός, ρομαντικός… που ανακοινώνει ότι θα βάλει 300.000 ευρώ προκειμένου ο ΟΦΗ να μην διαλύσει, αλλά με την προϋπόθεση, οι μέτοχοι ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ το χέρι στην τσέπη, για χρέη που δημιούργησαν.

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ μέσα στο ξενοδοχείο Galaxy ότι τουλάχιστον θα πληρώσουν τα παλιά κι έτσι μπήκα μπροστά. Χωρίς να είμαι βιομήχανος, χωρίς γόνος πλούσιας οικογένειας, όμως, σκέφτηκα πως αν καταφέρω να βγάλω την ομάδα Super League θα την κάνω βιώσιμη. Ωστόσο, για να περάσω την «γκρίζα ζώνη» της Β’ Εθνικής, έπρεπε τουλάχιστον, οι μέτοχοι να πληρώσουν τα χρέη. Αυτό τους είπα. Πληρώστε τα παλιά και εγώ θα κάνω το χρέος μου.

Ξεκινήσαμε και άρχισα να πληρώνω, ρεύματα, χρέη προς παίκτες, έργα στο ΒΑΚ, προετοιμασία στο Καρπενήσι, ΙΚΑ, εφορία και πολλά άλλα που αν τα δει ο κόσμος θα ζαλιστεί!! Μπήκα στην ουσία εγγυητής για να πείσω τον Νίκο Παπαδόπουλο να μείνει και αυτός με την σειρά του, να πείσει τους παίκτες.

Σκέφτηκα, ας ξεκινήσουμε και στην πορεία θα πειστούν και οι μέτοχοι να μπουν πιο ζεστά. Φτιάξαμε το τμήμα σκάουτιγκ έτσι ώστε, να αρχίσουμε το κυνήγι νέων και ταλαντούχων παικτών, να μειώσουμε τα πάρε – δώσε με τους μάνατζερ οι οποίοι, τα τελευταία χρόνια, δεν μπορείτε να καταλάβετε, τι παιχνίδια έχουν παίξει πάνω σε αυτή την ομάδα.

Όμως, τα χρήματα από κάποιες χορηγίες τελείωναν, τα χρήματα που μου αναλογούσαν και έβαλα τελείωσαν, και σιγά – σιγά πηγαίναμε προς το σημείο μηδέν. Σαφέστατα έχω κάνει λάθη, πολλά. Λόγω απειρίας, λόγω του παρορμητισμού μου, λόγω της πίεσης που έχω από την αρχή, λόγω του ότι επικοινωνιακά δεν ξέρω να χειρίζομαι το λόγο.

Πολλά… Για παράδειγμα, στην περίπτωση της ανακοίνωσης προς την οικογένεια Καράτζη, έκανα λάθος. Δεν το χειρίστηκα σωστά. Όμως, φανταστείτε να είναι κάποιος στην θέση μου, να έχει βάλει 300.000 ευρώ, να «σηκώνει το βάρος» των παλαιών χρεών, η ομάδα να έχει χάσει κάποιους βαθμούς που αν τους είχε πάρει θα ήταν εντελώς αλλιώς η κατάσταση και συνάμα, να με «βαράνε» όλοι από παντού λες και φταίω μόνο εγώ για το γεγονός ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι.

Και άπαντες στην κριτική. Καλή είναι, όμως ο ΟΦΗ είναι μια εταιρία που θέλει λεφτά, πολλά λεφτά και εγώ, εφόσον με άφησαν μόνο, έψαχνα και ψάχνω με κάθε τρόπο πώς θα βγάλω χρήματα για να κάνω την ομάδα βιώσιμη. Δεν γίνεται σε κάθε μου κίνηση να βγαίνουν στα Social media ή στα ΜΜΕ να με «σταυρώνουν».

Δεν γίνεται να βάζω τα χρήματα, για άλλους πολλά, για άλλους λίγα, οι μέτοχοι, ενώ είχαν υποσχεθεί ότι θα πληρώσουν να έχουν δώσει μόνο 40.000 ευρώ!! Οι 25 δυνατοί επιχειρηματίες της Κρήτης πήδηξαν από το καράβι, με άφησαν μόνο και δεν φτάνει αυτό. Με βάζουν στη γωνία μαζί με τα «παπαγαλάκια» τους και με χτυπούν καθημερινά.

Σε αυτή την κρίσιμη φάση που όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας έχω να πω τα εξής: Έχω τα χρήματα για να πληρώσω τον προπονητή και τους παίκτες.

Όμως, για να δώσω τα χρήματα μου, πρέπει να πάρω τις μετοχές. Καθαρά και ξάστερα. Δεν γίνεται να πληρώνω και άλλοι να κρατούν τις μετοχές. Διαφορετικά τους καλώ να έρθουν να πάρουν την ομάδα και να μπουν μπροστά και εγώ φεύγω. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις 29 Δεκεμβρίου, στην Γενική Συνέλευση.

Ό,τι απορία έχει ο καθένας, ότι ενδοιασμούς, μπροστά μας έρχεται μια Γενική Συνέλευση που θα μιλήσω με ακρίβεια παρουσία του λογιστή και του Νομικού Συμβούλου. Εκεί θα δεχτώ ό,τι ερωτήσεις και απορίες έχει ο καθένας να τις λύσουμε. Εκεί θα περιμένω και την κίνηση των μετόχων να έρθουν και να αναλάβουν.

Αν δεν αναλάβουν τα χρέη τους ή αν δεν μου δώσουν τις μετοχές προκειμένου να αναλάβω εγώ το τιμόνι, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σας. Αφήστε με χωρίς πόλεμο και υπονόμευση, να ανεβάσω την ομάδα στην Α εθνική. Είμαι ο μόνος που μπορώ να το κάνω τη δεδομένη στιγμή.

Καλές γιορτές με υγεία.

Με εκτίμηση
Φώτης Τσάλος».

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

Published

on

Τί και αν ο Απόλλωνας Πόντου υποβιβάστηκε από την Super League 2;

Εντούτοις ο Χαράλαμπος Σταμούλης, άλλοτε εκπρόσωπος των «κοκκινόμαυρων» και Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής είναι πλέον ο καινούργιος Γενικός Διευθυντής, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (28/03).

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της SL2 να εγκρίνει την πρόσληψή του Σταμούλη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η σχετική ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκε η εξής απόφαση: Έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή της Super League 2».

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Εμφατικό ξεκίνημα για Καλλιθέα και Ιωνικό

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου.

Published

on

Με… εκκωφαντικό τρόπο μπήκε στα πλέι οφ του Νότιου Ομίλου της Super League 2 η Καλλιθέα, που επικράτησε 4-0 στην έδρα της Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική. Έτσι, ανέβηκε στους 27 βαθμούς με τη διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά να αυξάνεται στο +5 και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή.

Μόλις στο 10′ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ και στο 16’ ο Ντεμέτριους διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το 3-0 έκανε στο 40’ ο Μανθάτης και το τελικό σκορ έγραψε ο Τόρες στο 62’.

Ξαναμπήκε στο «κόλπο» ο Ιωνικός

Πρεμιέρα που τον κάνει να ονειρεύεται την επιστροφή του στην Super League 1 πραγματοποίησε ο Ιωνικός! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με τρομερή εμφάνιση πάτησε τα Χανιά, με το εμφατικό 5-1 και μπήκε ιδανικά στα πλέι όφ της SL2.

Οι Νικαιώτες βρέθηκαν στο -1 από τους Κρητικούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, λίγο πριν το συναπάντημά τους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εκρηκτική εκκίνηση και προηγήθηκαν  με 2-0 στο 11’, με Σαλαζάρ και Σόουζα! Ο Οικονομίδης στο 43’ και ο Ντάουντα στο 52’ έδωσαν αέρα 4 τερμάτων, με τα Χανιά να μειώνουν στο 56’ με τον Νίλι. Το τελικό 5-1 έγραψε και πάλι ο Οικονομίδης, στο 83’.

Continue Reading
Advertisement
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ22 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ20 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ17 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ23 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ22 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ19 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ20 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ14 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

Ολυμπιακός: Αύριο 29/3 σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

ΠΟΛΟ24 hours ago

Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΠ Κώστας Θεοχάρης – Η ανακοίνωση των “δαιμόνων”

Facebook