ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
“Χτυπάει” μικρούς και ταλαντούχους η Παναχαϊκή

Από βδομάδα θα γίνουν οι… αποκαλύψεις για την ενίσχυση του ρόστερ στην Παναχαϊκλη. Όλο το τμήμα αυτή την περίοδο είναι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, οι περισσότεροι έλειπαν τις ημέρες των Χριστουγέννων και μετά την Πρωτοχρονιά, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι θα έχουμε «γκάζια» και στο διοικητικό-μεταγραφικό.
Ο Κατσουράνης σε συνεργασία με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι σε συχνή επαφή, έχουν ήδη βρει τους υποψήφιους να φορέσουν τα «κοκκινόμαυρα», χωρίς το παραμικρό να έχει βγει προς τα έξω. Οι φήμες αναφέρουν πάντως πως έχει υπάρξει συμφωνία με επιθετικό που θα είναι το μπακ-απ του Μωραΐτη, ο οποίος με τη σειρά του έχει κάνει αρκετές ομάδες να τον «τσεκάρουν», ειδικά μετά και την κλήση του στην Εθνική.
Κυρίως νεαρούς
Στο ίδιο μοτίβο πάντως πιθανότατα θα κινηθεί η Παναχαϊκή και αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Κάποια ονόματα που ακούστηκαν πριν μερικές εβδομάδες όπως αυτά των Αραβίδη, Βύντρα, Ταβλαρίδη και Πετρόπουλου (που έφυγε από τη Δράμα) διαψεύστηκαν άμεσα από την ΠΑΕ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Πατρινή ομάδα θα ενισχυθεί κυρίως με παιδιά νεαρής ηλικίας, που στοχεύουν να αναδειχθούν μέσα από τη σκληρή δουλειά, χωρίς να σκέφτονται να… κολλήσουν τα τελευταία τους ποδοσφαιρικά ένσημα.
Μάριος Αγγελόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Χαρακτηριστικά κλικ από το πρώτο φιλικό της Παναχαϊκής, απέναντι στον Ατρόμητο

Την πρώτη της… παράσταση μπροστά στο κοινό της έδωσε η Παναχαϊκή για τη νέα χρονιά.
Μπορεί η αναμέτρηση να ήταν φιλική αλλά οι φίλοι των «κοκκινόμαυρων», που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο της Αγυιάς (ανάμεσα στους 500 και λίγο… λιγότερους από 1.000) πήραν ένα πρώτο δείγμα γραφής για την ομάδα που ετοιμάζεται.
Η εικόνα της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν αρκετά καλή για το σημείο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε και δεδομένου του επιπέδου και της ετοιμότητας του αντιπάλου.
Δείτε χαρακτηριστικά κλικ από την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ατρόμητο.
*Η εμφάνιση που φόρεσε η Παναχαϊκή στο πρώτο της φιλικό είναι για τους αγώνες που θα δώσουν οι «κοκκινόμαυροι» στο διάστημα της προετοιμασίας τους, καθώς οι νέες εμφανίσεις της ομάδας θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου αύριο Παρασκευή (12/8).
Ηλίας Μάτσας
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Παρουσιάζει φανέλες και διαρκείας

Η Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ ενημερώνει ότι την Παρασκευή (12/8) και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων των γραφείων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην Αγυιά θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τον υπεύθυνο του τμήματος μάρκετινγκ Γκας Καραγιάννη.
Εκεί θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των δράσεων της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, όπως το πρόγραμμα μελών αλλά και η διάθεση των καρτών διαρκείας και άλλα.
Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση των νέων επίσημων εμφανίσεων της Παναχαϊκής.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή Γ.Ε.: Αναζητάει απόφοιτους γυμναστικής Ακαδημίας για τα τμήματά της

Η Παναχαϊκή Γ.Ε. προχώρησε στη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντός της για πρόσληψη αποφοίτων σχολών γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα μπάσκετ, βόλεϊ και στίβο και ιδού η σχετική κοκκινόμαυρη ανακοίνωση.
“Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση ενδιαφέρεται για συνεργασία με αποφοίτους Σχολών Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβος.
Για πληροφορίες τηλέφωνο: 6995960662 και mail: panaxaikige1891@gmail.com”.