ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Δεν… νιώθει ο ΜακΓκρέγκορ!

Το θέμα των ημερών στην Ιρλανδία δεν είναι άλλο από τις απειλές που φέρεται να δέχεται για την ζωή του ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ από το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών στην πατρίδα του.
Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ, όταν ο γνωστός MMAer βρισκόταν σε παμπ και έσπευσε να υπερασπιστεί έναν νεαρό, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν 50χρονο, ο οποίος ήταν μέλος της συμμορίας Kinahan, που ασχολείται κυρίως με το εμπόριο κοκαΐνης.
Τα χτυπήματα του Notorius τον έβαλα στο στόχαστρο του κυκλώματος και σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, του ζητάνε 900.000 ευρώ για προστασία, διαφορετικά θα τον εκτελέσουν!
Έτσι, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από την ημέρα που άρχισε να κυκλοφορεί αυτό το σενάριο, ο 29χρονος δεν θα μπορούσε να μην πολιορκηθεί από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να δώσει την απάντηση. Αυτό έγινε την Πέμπτη, όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Δουβλίνου λόγω της υπόθεσης που είχε με την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και η απάντησή του ήταν κλασσική τύπου ΜακΓκρέγκορ: «Come and get me», δηλαδή «Ελάτε να με βρείτε»…

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Τάε κβον ντο: Ασημένιο μετάλλιο για την Φωτεινή Ασπρούκου της Δύναμης Πατρών, στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα
Η αθλήτρια της Δύναμης κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί της ανταγωνιστικής κατηγορίας -59kg μετά από 5 δύσκολους αγώνες

Ασημένιο μετάλλιο για την αθλήτρια της Δύναμης Πατρών, Ασπρούκου Φωτεινή, η οποία εκπροσώπησε το 2ο Γενικό Λύκειο του Αιγίου στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Τάε κβον ντο.
Η αθλήτρια της Δύναμης κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί της ανταγωνιστικής κατηγορίας -59kg μετά από 5 δύσκολους αγώνες, εξασφαλίζοντας παράλληλα μοριοδότηση για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Χάλκινο μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Βάρσο στο Σχολικό πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή 439 αθλητών και αθλητριών, από τα Λύκεια όλης της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν στις 28 και 29 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη, οι Πανελλήνιοι Αγώνες μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. σχολ. έτους 2022-2023. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
Ο Μαχητικός σύλλογος της Πάτρας συμμετείχε με τρεις αθλητές:
- Βαρσός Κωνσταντίνος -63kg
- Ζιώγας Ανδρέας Νεοκλής -68kg
- Αγγελοπούλου Μαρία Φωτεινή -55kg
Ο Κωνσταντίνος Βάρσος κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο έπειτα από πέντε εξαιρετικούς αγώνες χάνοντας στα ημιτελικά κατακτώντας έτσι την πολυπόθητη μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Οι δύο άλλοι αθλητές δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο κατάφεραν όμως να δείξουν την άρτια τεχνική τους στους γύρους που αγωνίστηκαν. Την ομάδα συνόδευσε ο βοηθός προπονητής της αγωνιστικής ομάδας.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Η τρυφερή ανάρτηση του Νίκου Πλέα για το γιο του Γιώργο
Δείτε τι έγραψε ο Πατρινός προπονητής σε ανάρτησή του για τον γιο του Γιώργο

Ο Νίκος Πλέας εκτός από καλός προπονητής με την Παναχαϊκή και την Εθνική είναι και πατέρας, ο οποίος όμως έχει δώσει τις οδηγίες του και στα τρία παιδιά του.
Ωστόσο ο Πατρινός προπονητής σε ανάρτησή του έγραψε για τον γιο του Γιώργο: “Αν ήταν να επιλέξω να γίνω κάποιος άλλος θα ήθελα να είμαι σαν εσένα παλικάρι μου, κάθε μέρα, κάθε στιγμή με διδάσκεις και με κάνεις να νοιώθω ευλογημένος!!!”.