ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
«Δεν θα δεχτούμε… δημαγωγούς»

Χωρίς να αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στους… δημαγωγούς.
«Έχω πει ότι η διοίκηση είναι για να προχωράει και να τρέχει οικονομικά την ΠΑΕ, ο κόσμος να στηρίζει και δεχόμαστε την κριτική όταν αυτή ευσταθεί. Δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση δημαγωγούς οι οποίοι μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στον σύλλογο.
Αυτούς τους δημαγωγούς θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω πλήρη εικόνα και θα ασχοληθώ ακόμη και με τον τελευταίο. Πιστεύω αυτό το προπονητικό κέντρο να εξυπηρετήσει στο πρακτικό κομμάτι την ομάδα, γι’ αυτό και το υλοποιήσαμε.
Σήμερα κλείνουμε 3 μήνες παρά 5 μέρες και αυτά που έχουμε κάνει πιστεύω δεν μπορούμε να τα απαριθμήσουμε, καλύτερα να πούμε για αυτά που δεν έχουμε κάνει ακόμη».
Αυτά ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Γιώργου Μπάρλου στη συνέντευξη Τύπου στην Οβρυά που δεδομένα πέρασαν ξεκάθαρα το μήνυμα…
Επιμέλεια: Βαγγέλης Μιχάλης

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Νέα αφαίρεση βαθμών
Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί στους “κοκκινόμαυρους” από την υπόθεση του Στάθη Ρόκα.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι από τον πίνακα αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί λόγω της προσφυγής του Στάθη Ρόκα που αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή την περίοδο 2015-2016.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή
Φιλικό με την Κ19 το Σάββατο στην Αγυιά με την ευκαιρία του ρεπό στη Super League 2.

Άλλη μια προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, για την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς, αρκετές μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ στο πλαίσιο της 29ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργου Τάνταρου και του Κώστα Σωτηρόπουλου, επικεντρώθηκε σε παιχνίδια τακτικής, με και χωρίς μπάλα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κολοβούρης και Λινάρδος , εκτός προπόνησης έμειναν οι Μικές και Κοντοχρήστος, ενώ ο Μυτίδης επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.
Επόμενη προπόνηση ορίστηκε για αύριο Παρασκευή (02/06).
Το Σάββατο (03/06, 09:30) έχει οριστεί φιλικό ματς με την Κ19, στο γήπεδο της Αγυιάς.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Βασίλης Κοτσαύτης: “Όποιος αγαπά αληθινά και ανιδιοτελώς την Παναχαϊκή να στηρίξει αυτήν την τεράστια προσπάθεια”
Προσωπική δήλωση Β’ γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής Βασίλη Κοτσαύτη στο Matchnews.gr

O Βασίλης Κοτσαύτης, ο Β’ γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής έστειλε την παρακάτω δήλωση στο Matchnews.gr:
“Αφαιρώντας την ιδιότητα μου ως B’ γενικός αρχηγός, νοιώθω την υποχρέωση ως Πατρινός, ως απλός φίλαθλος, γεννημένος στο κόκκινο μαύρο, μια και είμαι και εγώ ένα από τα παιδιά που μεγάλωσε κάτω από τις κερκίδες της Αγυιάς στα χέρια του αειμνήστου κυρίου Σπύρου Βουλγαράκη, να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Πέτρο Σταθάκη για ότι κάνει για την Παναχαϊκή μας!
Ζητώ από εδώ και στο εξής όποιος αγαπά αληθινά και ανιδιοτελώς την Παναχαϊκή να στηρίξει αυτήν την τεράστια προσπάθεια. Το μέλλον της Παναχαϊκής πλέον είναι σε σωστό δρόμο. Πέτρο Σταθάκη σε ευχαριστούμε!”.