Γ ΕΘΝΙΚΗ
Διαμόρφωσε το ρόστερ του ο Διαγόρας Βραχνεϊκων

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων ολοκλήρωσε το μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της σεζόν 2021-22, με τον Ανδρέα Ζήκο να ξεκαθαρίζει πως μόνο αν βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση, θα υπάρξει άλλη μια κίνηση ενίσχυσης.
Η ομάδα από τα Βραχνέικα έδωσε δύο επιτυχημένα φιλικά την Παρασκευή (27/8) και την Κυριακή (29/8) με Ναυπακτιακό Αστέρα και Διαβολίτσι αντίστοιχα και πλέον έχει ακόμα στο πρόγραμμα της άλλα τέσσερα με τους εξής αντιπάλους:
Τετάρτη (1/9): Πάτραι, Σάββατο (4/9): Αίαντα Γαστούνης, Τετάρτη (8/9): Πανμοβριακός και Τετάρτη (15/9): Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων.
Από εκεί και πέρα το ρόστερ του Διαγόρα για τη σεζόν 2021-22 διαμορφώνεται ως εξής:
Τερματοφύλακες: Ν.Δημόπουλος (Μ), Μπαρδάκης, Μαρ.Μικές (Μ), Θανόπουλος.
Αμυντικοί: Σαρρής, Λ.Μικές (Μ), Καπετανάκης, Σιδέρης, Μπάδας (Μ). Σακελλαρόπουλος (Μ), Σταυρόπουλος, Γκολφινόπουλος, Στ.Δημόπουλος, Καϊμακάς (Μ), Ντούβλης (Μ).
Μέσοι: Παπαδόπουλος, Τσεκούρας, Θ.Βλασσόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Λάιος, Γεωργαντόπουλος, Ν.Βλασσόπουλος (Μ), Καραμπούλας (Μ), Σκεπετάρης (Μ), Αποστολόπουλος (Μ).
Επιθετικοί: Αλεξανδρής, Αθανασόπουλος, Σκούτρας (Μ). *Όπου «Μ» σε παρένθεση οι φετινές μεταγραφές.
Κυριάκος Δημητρόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Πάτραι έτοιμο για Γ’ Εθνική – Κέρδισε (2-1) και τον Πανγυθεατικό

Στους 10 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική έφτασε ο ΑΠΣ Πάτραι που αγκάλιασε την επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια.
Οι “πράσινοι” διατήρησαν το απόλυτο στην έδρα τους και με προπύργιο τα Προσφυγικά επικράτησε και των πρωταθλητών Λακωνίας με 2-1, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, ενώ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αφού έχασαν και πέναλτι.
Βαθμολογία
- Πάτραι 10 (9-2)
- Πανηλειακός 7 (4-0)
- Πανγυθεατικός 6 (4-2)
- —————————-
- Πανθουριακός 5 (5-2)
- Παλληξουριακός 5 (4-2)
- Πανθυρεατικός 4 (3-3)
5η αγωνιστική (25/5)
Πάτραι – Πανηλειακός
Πανθυρεατικός – Πανθουριακός
Ρεπό: Πανγυθεατικός
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ώρα ανόδου για Πάτραι απέναντι στον Πανγυθεατικό

Σήμερα στις 17:00 στα Προσφυγικά το Πάτραι δίνει κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό στο πλαίσιο των πλέι-οφ ανόδου της Γ΄Εθνικής.
Ο πρωταθλητής Αχαϊας κοντράρεται με τον αντίστοιχο της Λακωνίας και με νίκη θα αγκαλιάσει ουσιαστικά την άνοδο, φτάνοντας τους 10 βαθμούς και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας στο μίνι πρωτάθλημα.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Φωστέρης, πρώτος βοηθός ο Αναστάσιος Σοφιάς και δεύτερος ο Χρήστος Γκούβας, όλοι τους από το σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής.
Μάλιστα στο παιχνίδι θα τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Μάκη Ηλιόπουλου, που πέρασε από το Πάτραι, ενώ το όνομα του κοσμεί την έδρα του Ρωμανού, από όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, έχοντας φορέσει και τα χρώματα του Άρη Πατρών.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Πάτραι-Πανγυθεατικός (σήμερα- 17:00)
Πανηλειακός-Πανθυρεατικός (Κυριακή 22/5- 17:00)
Τσιλιβή-Πανθουριακός 0-3 α.α.
Ρεπό: Παλληξουριακός
Η Βαθμολογία (σε 3 αγωνιστικές)
1 Πάτραι 7 (7-1)
2 Πανηλειακός 7 (4-0)
3 Πανγυθεατικός 3 (0-0)
——————————————-
4 Πανθουριακός 2 * (2-2)
5 Παλληξουριακός 2 (1-2)
6 Πανθυρεατικός 1 * (0-3)
– Δεν συμμετέχει το Τσιλιβή
– Με αστερίσκο όσοι Έχουν κάνει ρεπό
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Πάτραι: Το Σάββατο με Πανγυθεατικό για την άνοδο

Το Πάτραι μετράει 7 βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των Ενώσεων, που επιδιώκουν την άνοδο στην Γ Εθνική.
Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή και πρωταθλήτρια Αχαϊας φιλοξενεί το Σάββατο (21/5-17:00) τον πρωταθλητή Λακωνίας, Πανγυθεατικό και με νίκη θα πανηγυρίσει ουσιαστικά την επιστροφή στην Γ΄Εθνική, μετά από πολλά χρόνια.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Φωστέρης, πρώτος βοηθός ο Αναστάσιος Σοφιάς και δεύτερος ο Χρήστος Γκούβας, όλοι τους από το σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής.
Μάλιστα στο παιχνίδι θα τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Μάκη Ηλιόπουλου, που πέρασε από το Πάτραι, ενώ το όνομα του κοσμεί την έδρα του Ρωμανού, από όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, έχοντας φορέσει και τα χρώματα του Άρη Πατρών.