Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διαβάστε στη “Match”: Μόνο η Παναχαϊκή αυτά!

Published

on

Ξέσπασμα ομάδας και 4.000 φιλάθλων την Κυριακή στη νίκη ανόδου απέναντι στην Ηλιούπολη. Πάρτι και… αντίο στην «ασφυξία» της Γ’ Εθνικής, θα χρειαστούν τρεις βαθμοί στα επόμενα 4 ματς

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

 

ΑΕΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (8μ.μ. ΕΡΤ-3)

Η ώρα της αλήθειας

Θέλει να δείξει ότι και φέτος είναι ικανός για όλα!

Με όλα του τα όπλα (και Φόστερ) για το διπλό στην έδρα της ΑΕΚ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΥΞ 2022

Επέστρεψαν απ’ το ΟΑΚΑ

«άρρωστοι»

Πατρινοί μετέβησαν στο ΟΑΚΑ με τα παιδιά τους για να χαρούν ποδόσφαιρο, ξόδεψαν πάνω από 200 ευρώ και γύρισαν… χαράματα με κλαμένα μάτια. Καταγγέλλουν ανύπαρκτους ελέγχους στις εισόδους…

 

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Την πλήρη εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΟΚ με αυτό της ΦΙΜΠΑ θέτει ως βασική του προτεραιότητα ο Βαγγέλης Λιόλιος. «Δεν παρεμβαίνω στο επαγγελματικό μπάσκετ, αλλά θα είμαι εγγυητής της νομιμότητας» ήταν η ατάκα του στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η…

ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ

Σε καλό δρόμο η διοίκηση για την κατάθεση πλήρους φακέλου στον ΕΣΑΚΕ μέχρι τις 31/05. «Υπάρχουν προβλήματα, αλλά τα ξεπερνάμε» δηλώνει ο Κ. Αποστολόπουλος

-Δύσκολη η παραμονή Τσαλμπούρη…

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Στην κόψη του ξυραφιού παραμονές και υποβιβασμοί. 5 σελίδες…

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Το Πάτραι πήρε πάνω του τη «δουλειά» και η περιοχή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική

 

Β. ΤΖΙΜΗΣ

Με ποια δεδομένα θα

παραμείνει στην Παναχαϊκή

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

«Η κάμερα δείχνει ανήλικους

να καίνε τον αγωνιστικό χώρο»

 

CHAMPIONS LEAGUE ΚΩΦΩΝ

Έρχεται στην Πάτρα η σπουδαία διοργάνωση (20-25 Ιουνίου).

Μ. Κουρέτας: «Θα τονωθεί η οικονομία της πόλης»

 

 

ΠΟΛΟ

Πόλο: Ήττα χωρίς κόστος για τον ΝΟΠ στη Γλύφάδα

Published

on

Την ήττα με 12-8 γνώρισε ο ΝΟΠ στη Γλυφάδα για την 13η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Χανιά και Χίος που ακολουθούν τους “δαίμονες” δεν κατάφεραν με τη σειρά τους να κερδίσουν και έτσι ο ΝΟΠ παραμένει σε θέση ισχύος.

Οι Γλυφαδιώτες είναι ακόμα στην 5η θέση με 19 βαθμούς, έναν πίσω από τον Παναθηναϊκό και ευελπιστούν στο θαύμα νίκης επί του Ολυμπιακού στην τελευταία αγωνιστική, σε συνδυασμό με απώλεια βαθμών των πρασίνων στο δικό τους ματς με τον ΝΟ Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο ΑΝΟΓ πήρε προβάδισμα από νωρίς, ήταν μπροστά 8-2 στο ημίχρονο και παρά την προσπάθεια των Πατρινών στη συνέχεια (μείωσαν σε 10-7), κράτησε τη νίκη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 12-8

Οκτάλεπτα: 6-1, 2-1, 2-5, 2-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ 1, Μαυράκης 1, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 3, Ίλιτς, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 4, Ηλιόπουλος Α. 2, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Μιγκλής, Πριμηκύριος.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 2, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος 1, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 2, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς, Βικάτος, Γαβαλάς Ι. 1, Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Πόλο: «Σεφτέ» για τις γυναίκες της ΝΕΠ (pics)

Επικράτησαν με 13-10 του Ηλiσιακού για την 11η αγωνιστική της Α1 Εθνικής.

Published

on

Την πρώτη της νίκη πήρε η ΝΕΠ στην Α1 πόλο γυναικών.

Τα “δελφίνια” επικράτησαν με 13-10 του Ηλισιακού στην έδρα τους, για την 11η αγωνιστική και έφτασαν στους 5 βαθμούς.

Η φιλοξενούμενη φάνηκε ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος που μείωσε σε 4-3 λίγο πριν τη λήξη του. Στο δεύτερο η ΝΕ Πατρών ήταν σαφέστατα καλύτερη, και διαχειρίστηκε τις καταστάσεις. Ο Ηλυσιακός μείωσε 8-6 και 9-7 αλλά η γηπεδούχος στο «Αντώνης Πεπανός» διεύρυνε τη διαφορά στο 12-7.

Σύμφωνα με το φύλο αγώνα «στο τρίτο οκτάλεπτο αποβλήθηκε ο προπονητής της ΝΕΠ για έντονες διαμαρτυρίες και εξερχόμενος του αγωνιστικού χώρου εξύβρισε το διαιτητή και τον παρατηρητή του αγώνα».

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 13-10

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-3, 4-4

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Ανδρον.Κοντάκου, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ 2, Δήμητρα Κοντάκου 2, Ευφροσύνη Τσιμάρα 3, Μαρία Μπαλάτσα 4, Ζαφειράκη,  Παρασκευοπούλου, Μοίραλη 2, Λιαπάκη, Αναστασίου, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή, Λαμπάτου, Ζήκου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Πράπα, Λουκοπούλου, Παπαφιλίππου, Τσένου, Παναγιώτι 4, Ξανθοπούλου 2, Κοκκίνου 2, Σκαρπαλέζου 2, Φελλά, Μανιάτη, Πετεινάτου, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Κακλή.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Στις “4” καλύτερες αθλήτριες του κόσμου η Γεωργοπούλου της Παναχαϊκής

Published

on

Η πυγμάχος της Παναχαϊκής και του Νίκου Πλέα, η Μαρία Γεωργοπούλου εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που διεξάγεται στο Γερεβάν.

Η πανίσχυρη Πατρινή αθλήτρια αντιμετώπισε με όλη της δύναμη την Sara Nyogeri από την Ουγγαρία και πλέον είναι μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων αθλητριών του κόσμου στην κατηγορία της.

Η Μαρία Γεωργοπούλου σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε την υπεροχή και δεν άφησε κανένα σημείο αντίδρασης στην αντίπαλό της κερδίζοντας επάξια το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς της κατηγορίας της.

Continue Reading
Advertisement

Facebook