Connect with us

ΠΟΛΟ

Διεθνής διαιτητής ο Πατρινός Κωνσταντίνος Βασιλείου!

Published

on

Διεθνής διαιτητής πόλο είναι, πλέον, ο Κωνσταντίνος Βασιλείου. Ο νεαρός ρέφερι συγκαταλέγεται εδώ και μερικές ημέρες στις τάξεις των διαιτητών της FINA, αποτελώντας, μάλιστα, τον πιο μικρό ηλικιακά στην χώρα μας (είναι μόλις 29 ετών).

Η συνεχής ανοδική του πορεία και οι ικανότητές του επιβραβεύτηκαν από τη Διεθνή Ομοσπονδία και, πλέον, η πόλη μας απέκτησε έναν ακόμη διεθνή ρέφερι, τηρώντας την σχετική παράδοση (οι άλλοι διεθνείς ρέφερι της Πάτρας είναι ο πρώην ρέφερι Νίκος Βασιλείου, ο οποίος είναι και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασιλείου και οι Μιχάλης Κουρέτας και Ανδρέας Μοίραλης).

ΠΟΛΟ

Πόλο: Δεν έχει αντίπαλο ο ΝΟΠ – Νίκησε με 6-7 την Ηλιούπολη

Ο ΝΟΠ επικράτησε εκτός έδρας με 6-7 επί της Ηλιούπολης

Published

on

Ο ΝΟΠ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 6-7 επί της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών.

Τα 8λεπτα: 0-3, 2-1, 3-1, 1-2

ΝΟΠ (Δ. Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος 1, Πολάτος, Κανελλόπουλος 1, Δρίζης, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος 1, Μπιτσάκος, Ανδρικόπουλος, Γκότσης 1, Βικάτος 2, Πασσάς 1, Βουτσινάς, Σοφός, Μπετχαβάς.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Άνετη επικράτηση για την ανδρική ομάδα της ΝΕΠ

Νίκη για την ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, η οποία επικράτησε με 16-11 του Άρη Νικαίας

Published

on

Νίκη είχαμε και για την ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, η οποία επικράτησε με 16-11 του Άρη Νικαίας για τη 12η αγωνιστική της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών.

Τα 8λεπτα: 6-4, 5-3, 3-2, 2-2.

ΝΕΠ (Μ. Λυκούδης): Λιβαθηνός, Λυκούδης 6, Καλμάς 2, Τουλγαρίδης 1, Τρασάι, Γουρδούπης 2, Σπανογιάννης, Κωνσταντά, Πιτσίκας, Καρράς 1, Αντίοχος 2, Καραϊσκος 1, Δραγώνας, Τσίπης, Γιαννακόπουλος.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Στην Πάτρα 4 και 5 Μαϊου η Τελική Φάση του Σχολικού πρωταθλήματος

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί η Τελική Φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης (4-5 Μαϊου), που για πρώτη φορά διεξάγεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο

Published

on

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί η Τελική Φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης (4-5 Μαϊου), που για πρώτη φορά διεξάγεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2022-23), μετά την ευόδωση των προσπαθειών και πρωτοβουλιών που ανέπτυξε η ΚΟΕ, το προηγούμενο διάστημα.

Η διοργάνωση έχει ανατεθεί στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας, σε συνεργασία πάντα με την ΚΟΕ.

Από πλευράς Ομοσπονδίας, υπεύθυνοι του προγράμματος είναι οι Παναγιώτης Αγγελέτος και Παναγιώτης Τρούλος.

Οι σχολικές μονάδες έχουν περιθώριο να δηλώσουν τις σχετικές λίστες συμμετοχών στο πρωτάθλημα, το αργότερο έως τις 21 Μαρτίου.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.