Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δημητρακόπουλος στη Match: «Όταν δεν κερδίζεις, δεν χάνεις»
Οι δηλώσεις του επιθετικού του Διαγόρα Βραχνεΐκων μετά την ήττα από την Θύελλα.

Το ντέρμπι της Θύελλας Πατρών με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων τράβηξε τα βλέμματα το Σάββατο, αφού έλυσαν τις διαφορές τους, δύο άκρως δυνατές και ποιοτικές ομάδες.
Ήρθε και το γκολ του Σκεπετάρη στο 93΄και το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν ότι καλύτερο σε ένα φινάλε ήταν δραματικό με την πλάστιγγα να γέρνει προς το μέρος των γηπεδούχων στο «Φ.Αραβαντινός».
Ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος ήταν κυνικός και ανέφερε ότι στον Διαγόρα στοίχισε η φλύαρη κατοχή του, την ίδια ώρα που θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να αποχωρήσει άπραγος από το παιχνίδι.
Η «Match» μίλησε με τον επιθετικό του Διαγόρα, ο οποίος ανέλυσε το ντέρμπι, αναφέροντας τα εξής:
«Ήταν από την αρχή ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν ποιοτικό αντίπαλο.
Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί, γιατί είχαμε την κατοχή της μπάλας και παίζαμε με παίκτη παραπάνω σε μεγάλο μέρος του αγώνα.
‘Πληρώσαμε’ όμως την αδράνεια στην τελευταία φάση του αγώνα και δεν πήραμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Όταν δεν κερδίζεις, τουλάχιστον ας μην χάνεις».


Tην προσεχή Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων, μετά τον αγώνα της γυναικείας ομάδας με τον Ίκαρο Πετρωτού ο Ατρόμητος Πατρών θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε όλα τα τμήματα (γυναικεία ομάδα, Ατρόμητος Πατρών, Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων, ακαδημίες κοριτσιών – αγοριών).
Επίσης η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα πρόσθεσε στο ενεργητικό της τον Αντώνη Αγγελή, ο οποίος έχει επίσης αγωνιστεί σε Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Δρέπανο, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και Αετό Πατρών.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φύλαξε το καλύτερο για το τέλος ο Πανμοβριακός
Δυναμώνει στην επίθεση και βάζει πλώρη για πλέι οφ

Μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση υλοποίησε ο Πανμοβριακός.
Η ομάδα του Γιώργου Λαγού προσθέτει στο ήδη εξαιρετικό ροστερ της τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο και δυναμώνει στην επίθεση.
Φέτος ξεκίνησε τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και πρόλαβε να σκοράρει 8 τέρματα, ενώ πέρυσι ήταν πρωταγωνιστής στο Πάτραι, κατακτώντας πρωτάθλημα και άνοδο.

Ο Γιάννης Ζερδεβάς αποχώρησε από τον πάγκο του Ίκαρου Λακκόπετρας για προσωπικούς λόγους.
Έτσι η διοίκηση του συλλόγου αναζητά λύση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και άμεσα θα προκύψουν εξελίξεις.
Θυμίζουμε ότι το Σάββατο ο Ίκαρος ηττήθηκε στην Λακκόπετρα από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με 5-0 και θα δώσει μάχη για την παραμονή στην Α ΕΠΣΑ κατηγορία.