Connect with us

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Δημήτρης Κοτσίρης: «Όχι αργότερα απ’ τα τέλη Ιουνίου»

Published

on

Θεωρείται από τους κορυφαίους στο είδος του, όχι μόνο στην Αχαΐα αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα (κι όχι άδικα).

Ο λόγος για τον 55χρονο πατρινό γυμναστή του Απόλλωνα (και της Απολλωνιάδας) Δημήτρη Κοτσίρη, που μάλιστα πέρυσι πήρε και το χρίσμα του… διεθνή, ως γυμναστής της Εθνικής ομάδας Νέων-Ανδρών στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Κοτσίρης που εργάζεται με την ιδιότητα του καθηγητή φυσικής αγωγής σε σχολείο του νομού Αχαΐας, είναι από τους πλέον αρμόδιους για να δώσει σήμερα απαντήσεις μέσω της συνέντευξής του στην «Match», για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με την μελανόλευκη οικογένεια.

– Ας αρχίσουμε Δημήτρη από τα πιο… φρέσκα. Αν υποθέσουμε ότι το πρωτάθλημα της Α2 επαναρχίζει τον Ιούνιο, πόσο χρονικό διάστημα προετοιμασίας θα χρειαστούν οι ομάδες;

«Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η επιστροφή των ομάδων στη δράση θα πρέπει να γίνει μέσα στον Ιούνιο και να μην τραβήξει περαιτέρω χρονικά.

Πρωτύτερα θα χρειαστεί προετοιμασία 15-20 ημερών και ζητούμενο μέσα από το πρόγραμμα που θα τους δοθεί θα είναι να αποφευχθούν τραυματισμοί που θα είναι πολύ πιθανοί λόγω της μεγάλης τους αγωνιστικής απραξίας.

Κι εδώ χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή με ειδικό πρόγραμμα όπου οι παίκτες θα επιστρέψουν συντηρητικά στην καθημερινή δουλειά και μέσω μιας πυραμίδας ουσιαστικά, από την οποία το τελικό στάδιο θα είναι η ένταση και η ετοιμότητα για επίσημα παιχνίδια».

– Δηλαδή θα πρέπει να αποκλειστεί η διεξαγωγή επίσημων αγώνων πέραν του Ιουνίου; Ακούγεται αρκετά η πιθανότητα του Ιουλίο

«Είναι αυτονόητο και μιλάω πάντα από πλευράς υγείας των παικτών.

Αν γίνουν παιχνίδια προς τα τέλη Ιουνίου αλλά και ειδικά τον Ιούλιο με τη μεγάλη ζέστη που αναμένεται, οι κίνδυνοι τραυματισμών θα μεγαλώσουν κατά πολύ.

Εκείνη την περίοδο όχι μόνο αγώνες δεν θα μπορούν να γίνουν λόγω της αφόρητης ζέστης, αλλά ούτε καν προπονήσεις.

Μην μπερδεύονται κάποιοι με την υπόλοιπη Ευρώπη και ειδικά τη Δυτική όπου οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν εύκολα το να γίνουν παιχνίδια (εκεί η ζέστη είναι 20-22 βαθμούς).

Συμπερασματικά ότι είναι να γίνει στην Α2, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν καν πάμε στα τέλη Ιουνίου».

– Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη τραυματισμούς στον Απόλλωνα. Ήταν φυσιολογικοί; Σε έχει ανησυχήσει κάτι;

«Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ένα πολύ βασικό στοιχείο. Ότι η ομάδα δεν αντιμετώπισε τραυματισμούς λόγω θλάσεων και αυτό είναι θετικό. Γιατί αν είχαμε τέτοια προβλήματα, σίγουρα θα μπορούσε να υποστηρίξει ο καθένας ότι κάτι στραβό πήγε στην αρχική προετοιμασία. Δεν είναι όμως έτσι κι αυτό πρέπει να το κρατάμε πάντα.

Όντως η ομάδα είχε αρκετούς τραυματισμούς, τους οποίους όμως θα τολμούσα να τους χαρακτηρίσω ως… αστείους, αφού οι περισσότεροι αφορούσαν μυϊκούς σπασμούς και το εξηγώ αναλυτικά.

Ο Τζακόπουλος έπαθε τη ζημιά στο δάκτυλο του χεριού του στην προπόνηση, ενώ ο Σκλήβας πατώντας σε πόδι συμπαίκτη του στη διάρκεια επίσης μιας προπόνησης.

Ο Κάδρας έμεινε έξω για καιρό επειδή κι αυτός πάτησε πόδι αντιπάλου στο ματς με τον Οίακα στο Ναύπλιο.

Ο Ζούμπος που ήταν η πιο σοβαρή περίπτωση, ακόμη κι αυτός δεν έμεινε εκτός λόγω θλάσης. Όντως η χρονιά ήταν γεμάτη τραυματισμούς, αλλά από περιπτώσεις που κάλλιστα θα μπορούσαν να μην είχαν συμβεί».

 – Για τους τραυματισμούς έπαιξε ρόλο και το ότι άργησε χρονικά να ολοκληρωθεί το ρόστερ το καλοκαίρι;

«Φυσικά. Κι αυτό θυμίζω ότι στον Απόλλωνα είναι εικόνα που εμφανίζεται τα δυο τελευταία χρόνια.

Φέτος είχε φτάσει Σεπτέμβρης – Οκτώβρης κι έρχονταν παίκτες στην ομάδα, όταν κάποια άλλα παιδιά είχαν αρχίσει πολύ νωρίτερα τις προπονήσεις.

Έτσι κι εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να μεταβάλλουμε το πρόγραμμά μας καθώς κάποιοι παίκτες ήταν πιο μπροστά σε σχέση με άλλους που είχαν μείνει πίσω. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να συγχρονιστούν οι πάντες και να φθάσουν στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ξέρουμε όλοι ότι οι ομάδες χτίζονται μέχρι τις 15 Αυγούστου που ξεκινάει η προετοιμασία και απλά αρχές Σεπτέμβρη στο ρόστερ μπορούν να μπουν 1-2 προσθήκες.

Αυτό στον Απόλλωνα δεν έγινε ούτε φέτος, ούτε -σε ακόμη πιο έντονο βαθμό- πέρυσι με ότι τραγικό αγωνιστικά πήγε να συμβεί».

– Το πρωτάθλημα της Α2 έχει διακοπεί εδώ και ένα μήνα. Πόσο θα επηρεάσει τους παίκτες του Απόλλωνα αυτή η απραξία;

«Όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα πριν φύγουν πήραν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης μέσα κι έξω από το σπίτι. Είναι επαγγελματίες, θέλω να πιστεύω ότι το τηρούν κι αν συμβαίνει αυτό, η επιστροφή στην κανονικότητα θα έρθει πολύ πιο γρήγορα.

Βέβαια τώρα τους λείπει η επαφή με τη μπάλα που είναι το βασικότερο, μπορούν να κάνουν όμως πολλές άλλες χρήσιμες δουλειές. Όταν επιστρέψουν στην Περιβόλα θα χρειαστεί να τους φτιάξουμε τα πόδια και μετά να έρθουν σε επαφή με τη μπάλα.

Το κυριότερο: όχι βιασύνη, για να μην έχουμε αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα».

         

– Αλήθεια, πως ήταν η εμπειρία σου ως γυμναστής της Εθνικής Νέων Ανδρών;

«Ήταν όνειρο ζωής να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην γαλανόλευκη και να είμαι μαζί της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να το ζήσω, ήταν φοβερή εμπειρία που δεν μπορεί να περιγραφτεί με λόγια.

Έμαθα εναλλακτικά προγράμματα προπόνησης τα οποία θα μας φανούν πολύ χρήσιμα και τώρα στον Απόλλωνα, αν αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα της Α2. Γνώρισα προπονητές και όχι μόνο, εγνωσμένης αξίας, έμαθα κι έδωσα πολλά αντιπροσωπεύοντας την πατρίδα.

Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία και τον κ. Τάκη Τσαγκρώνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου από την πρώτη στιγμή, όπως και όλα τα μέλη της ελληνικής εθνικής ομάδας».

– Ο Απόλλων φέτος παρουσίασε νεανικό σύνολο. Υπάρχουν παιδιά από την παραγωγική του διαδικασία ικανά να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα;

«Υπάρχουν και ήδη κάποια από αυτά πήραν τις ευκαιρίες τους στο πρωτάθλημα της Α2, όπως λόγου χάρη ο Παπαφωτίου.

Αθλητής με πολύ καλή σωματοδομή, αρκεί βέβαια να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και μεθοδικά. Υπάρχουν κι άλλα 2-3 παιδιά που διαθέτουν τις προϋποθέσεις, αλλά τίποτα δεν κατακτιέται δίχως κόπους και ιδρώτα.

Ακόμη και στους Παμπαίδες και στο Μίνι υπάρχουν παιδιά που συγκεντρώνουν τα πρώτα αναγκαία προσόντα, όμως απαιτείται να δουλεύουν πάντα με σωστούς προπονητές και μια ολοκληρωμένη διδασκαλία, με βήματα μεθοδικά για να προσδοκά ο σύλλογος μελλοντικά σε ανάλογα αποτελέσματα».

– Μέσα και από την παρουσία σου όλα αυτά τα χρόνια και στην Απολλωνιάδα έχεις παρακολουθήσει παιχνίδια πολλών ομάδων. Η Πάτρα γιατί μένει στάσιμη στην παραγωγή νέων ταλέντων;

«Όντως στο κομμάτι αυτό γίνονται πολύ λίγα πράγματα και η μετριότητα είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει την περιοχή.

Εννοούμε φυσικά να βγάζουν οι ομάδες τους δικούς τους παίκτες μέσα από την παραγωγική τους διαδικασία κι όχι να βρίσκουν λύσεις φέρνοντας νεαρούς παίκτες από άλλες περιοχές.

Θα το ξαναπώ, χρειάζονται καλοί και εξειδικευμένοι προπονητές για να δουλεύουν σωστά με τα παιδιά και να τους δίνουν κίνητρα να βρίσκονται καθημερινά στα γήπεδα».

Το who is who

Το όνομα του Δημήτρη Κοτσίρη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Απόλλωνα και την Απολλωνιάδα.

Στον πατρινό σύλλογο ο ίδιος βρίσκεται εδώ και πάνω από 20 χρόνια, όταν τότε στην Απολλωνιάδα ήταν προπονητής ο Αλέκος Πολυδωρόπουλος (λίγο αργότερα δε ανέλαβε και τις Ακαδημίες).

Στα αξιοσημείωτα ότι διαθέτει και κάρτα προπονητή Α1 εθνικής, την οποία χρησιμοποιεί όποτε χρειάζονται οι μελανόλευκοι.

Μίλτος Σπυρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Νίκος Βετούλας: «Θα τα καταφέρουμε στο τέλος»

Published

on

Ο Νίκος Βετούλας εξέφρασε την πεποίθησή του πως στο τέλος της χρονιάς ο Απόλλων Πάτρας θα έχει καταφέρει τους στόχους του παρά τη βαριά ήττα με 48-90 από τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα 17/1.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κατά κύριο λόγο δεν αντέχει καμία κριτική το παιχνίδι. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε από το 4ο-5ο λεπτό. Το δυσάρεστο δεν είναι η ήττα, αλλά ότι δεν έπαιξαν τρία σημαντικά παιδιά. Θέλουμε να τους ενσωματώσουμε. Οι προπονήσεις μας πλέον είναι λιγότερες, έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Η ομάδα μας βρίσκεται σαν σε προετοιμασία, με τις αλλαγές και τη διακοπή για τον κορωνοϊό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

Σίγουρα, στα επόμενα παιχνίδια παίζουμε με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να βρεθούμε μεταξύ μας και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον».

 

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Εντός προγράμματος ήττα για τον ελλειπέστατο Απόλλωνα από τον Παναθηναϊκό

Published

on

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Απόλλωνα Πάτρας, έπαιξε στα κόκκινα για μεγάλο διάστημα του αγώνα και πήρε με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη στην Περιβόλα (90-48), στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έφτασαν στο +29 ήδη από το δεύτερο δεκάλεπτο, μετατρέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία. Ειδικά από την στιγμή που άπαντες προσέφεραν κάτι, απέναντι σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με… δεκάδα, έχοντας σε αυτή αθλητές με ελάχιστο χρόνο φέτος στο rotation (Φώτης Παπαφωτίου, Περικλής Μπαζίνας, Γιώργος Κογιώνης).

Εξάλλου, για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν αγωνίστηκε ο Ντάριλ Μέικον, περισσότερο για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα, στην προπόνηση της Κυριακής 16 Ιανουαρίου (σ.σ.: η μαγνητική ήταν καθαρή). Ενώ, με πολιτικά παρακολούθησαν -από την άκρη του πάγκου- τον αγώνα ο  Τρε ΜακΛιν και ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ, που αναμένεται να μπουν στο rotation από την επόμενη αναμέτρηση της Stoiximan Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 23-47, 37-68, 48-90.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Τσαλμπούρης 13 (1/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 λάθη), Δίπλαρος 6 (2/9 σουτ, 4 ασίστ, 6 λάθη, 3 κλεψίματα), Μολφέτας 5 (1), Ντέιβις 12 (0/5 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Τόμας 12 (3/10 σουτ, 3 ριμπάουντ), Ζούμπος, Παπαφωτίου, Μπαζίνας, ΜακΛάφλιν, Κογιώνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Πέρι 3 (1), Παπαγιάννης 8 (4 ριμπάουντ), Παπαπέτρου 10 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Γουάιτ 5 (5 ριμπάουντ), Σαντ Ρος 4 (1/7 σουτ, 4 ασίστ), Μποχωρίδης 17 (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα), Καββαδάς 8 (4/4 δίποντα), Κασελάκης 3 (1 τρίποντο, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Αβδάλας 3 (1), Νέντοβιτς 17 (1/2 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα), Έβανς 12 (6/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο).

Ομαδικά στατιστικά – Απόλλωνας Πάτρας: 13/33 δίποντα, 4/23 τρίποντα, 10/14 βολές, 28 ριμπάουντ (17 αμυντικά + 11 επιθετικά), 8 ασίστ, 16 λάθη, 7 κλεψίματα, 2 μπλοκ.

Ομαδικά στατιστικά – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 24/37 δίποντα, 11/26 τρίποντα, 9/11 βολές, 42 ριμπάουντ (32 αμυντικά + 10 επιθετικά), 23 ασίστ, 12 λάθη, 9 κλεψίματα, 3 μπλοκ.

Οι επόμενες υποχρεώσεις των δύο ομάδων: Την επόμενη βδομάδα, στην αυλαία του α’ γύρου της regular season, ο Απόλλωνας Πάτρας δοκιμάζεται εκτός έδρας από τον Άρη (22/1, 17:00), ενώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με τον Ηρακλή (24/1, 20:00).

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Οι απουσίες στοιχίζουν στον Απόλλωνα – Μπροστά 47-23 ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο

Published

on

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στην Περιβόλα, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να έχει “καθαρίσει” επί της ουσίας τη νίκη από νωρίς.

Οι πράσινοι πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο, κυρίως γιατί δεν έδωσαν εύκολους πόντους στους γηπεδούχους.

Μόλις λοιπόν βρήκαν εύστοχα σουτ από την περιφέρεια, όλα έγιναν πιο απλά, με αποτέλεσμα το +24 επί του Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος έχει 9/30 εντός παιδιάς και 6 λάθη μέχρι στιγμής.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 23-47.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ: Τσαλμπούρης 2, Δίπλαρος 6 (1), Μολφέτας 5 (1), Ντέιβις 5 (0/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Τόμας 5 (2/7 σουτ), Ζούμπος, Παπαφωτίου, Μπαζίνας, ΜακΛάφλιν, Κογιώνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πέρι, Παπαγιάννης 2, Παπαπέτρου 10 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Γουάιτ 5 (5 ριμπάουντ), Σαντ Ρος 1 (0/4 τρίποντα, 1/2 βολές), Μποχωρίδης 9 (1), Καββαδάς 2, Κασελάκης, Αβδάλας 3 (1), Νέντοβιτς 11 (3/5 τρίποντα), Έβανς 4.

Τα ομαδικά στατιστικά

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ: 6/16 δίποντα, 3/14 τρίποντα, 2/4 βολές, 13 ριμπάουντ (8+5), 4 ασίστ, 6 λάθη, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 12/19 δίποντα, 6/16 τρίποντα, 5/6 βολές, 26 ριμπάουντ (18 αμυντικά + 8 επιθετικά), 11 ασίστ, 5 λάθη, 6 κλεψίματα, 2 μπλοκ

Continue Reading
Advertisement
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Σε κλίμα ενθουσιασμού η “πρώτη” του Πάτραι στα Προσφυγικά (φωτό)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ7 hours ago

Κανονικά θα γίνει το ματς του Προμηθέα με την Βαλένθια την Τετάρτη στο «Δ. Τόφαλος»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ7 hours ago

Νίκος Βετούλας: «Θα τα καταφέρουμε στο τέλος»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ8 hours ago

Εντός προγράμματος ήττα για τον ελλειπέστατο Απόλλωνα από τον Παναθηναϊκό

ΤΕΝΙΣ8 hours ago

Τζόκοβιτς: Χάνει και το Ρολάν Γκαρός αν δεν εμβολιαστεί

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ9 hours ago

Οι απουσίες στοιχίζουν στον Απόλλωνα – Μπροστά 47-23 ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ9 hours ago

Παραίτηση Ράντου από Αετό Πατρών και Παναχαϊκή – Οι λόγοι και η… ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ10 hours ago

Πρώτη προπόνηση και αγιασμός στα Προσφυγικά – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

ΑΘΛΗΜΑΤΑ11 hours ago

Πλεύρης: «Στο τραπέζι η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ11 hours ago

Απόλλων: Χωρίς ΜακΛίν και Μήτρου-Λονγκ απόψε εναντίον του ΠΑΟ!

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ17 hours ago

Ιστορική μέρα για το γήπεδο Προσφυγικών που ανοίγει σήμερα – Όλες οι λεπτομέρειες από τον Κ. Ντάσιο

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ9 hours ago

Παραίτηση Ράντου από Αετό Πατρών και Παναχαϊκή – Οι λόγοι και η… ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ10 hours ago

Πρώτη προπόνηση και αγιασμός στα Προσφυγικά – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ18 hours ago

Διαμαντάκος: Θα «προφυλαχθεί ενόψει συνέχειας»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ13 hours ago

Απόλλων: Η τελευταία ελπίδα που χάθηκε και η πρόταση για… κλειστές θύρες

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ11 hours ago

Απόλλων: Χωρίς ΜακΛίν και Μήτρου-Λονγκ απόψε εναντίον του ΠΑΟ!

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Σε κλίμα ενθουσιασμού η “πρώτη” του Πάτραι στα Προσφυγικά (φωτό)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ17 hours ago

Νικολόπουλος: «Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ»

BASKET LEAGUE18 hours ago

Οκάρο Γουάιτ στη «Match»: «Μόνο για νίκη με Απόλλωνα, θα παίξουμε σκληρά και με συγκέντρωση»

Γ ΕΘΝΙΚΗ21 hours ago

Σπηλιόπουλος: «Καθοριστική η φάση του Αγκαράι»

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Σε κλίμα ενθουσιασμού η “πρώτη” του Πάτραι στα Προσφυγικά (φωτό)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ7 hours ago

Κανονικά θα γίνει το ματς του Προμηθέα με την Βαλένθια την Τετάρτη στο «Δ. Τόφαλος»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ7 hours ago

Νίκος Βετούλας: «Θα τα καταφέρουμε στο τέλος»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ8 hours ago

Εντός προγράμματος ήττα για τον ελλειπέστατο Απόλλωνα από τον Παναθηναϊκό

ΤΕΝΙΣ8 hours ago

Τζόκοβιτς: Χάνει και το Ρολάν Γκαρός αν δεν εμβολιαστεί

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ9 hours ago

Οι απουσίες στοιχίζουν στον Απόλλωνα – Μπροστά 47-23 ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ9 hours ago

Παραίτηση Ράντου από Αετό Πατρών και Παναχαϊκή – Οι λόγοι και η… ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ10 hours ago

Πρώτη προπόνηση και αγιασμός στα Προσφυγικά – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

ΑΘΛΗΜΑΤΑ11 hours ago

Πλεύρης: «Στο τραπέζι η χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ11 hours ago

Απόλλων: Χωρίς ΜακΛίν και Μήτρου-Λονγκ απόψε εναντίον του ΠΑΟ!

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.