Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δριμεία ανακοίνωση Πήγασου για Ανδριανό, Χρονά και Παπουτσή!

Published

on

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου έπνεε τα μένεα με το τέλος του χθεσινού νικηφόρου αγώνα (3-2) με αντίπαλο την Δόξα Παραλίας, έχοντας παράπονα από την διαιτησία του Κώστα Ανδριανού.

Οι “βυσσινί” χαρακτήρισαν εχθρική την διαιτησία του έμπειρου ρέφερι, ενώ άφησαν αιχμές και για το ματς της περασμένης αγωνιστικής και την ήττα στον Ριόλο από τον Πανμοβριακό. Αποδέκτες ήταν οι Νίκος Χρονάς και ο προπονητής του Πανμοβριακού Θανάσης Παπουτσής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αρχίζει να κουράζει και καταντάει γελοίο το θέμα με την διαιτησία και τα συνεχόμενα λάθη τους. Διαλέξαμε λοιπόν να πούμε κάποια πράγματα σήμερα που η ομάδα νίκησε παρά την “φιλότιμη” προσπάθεια του κ. Ανδριανού για το αντίθετο.

Κωστάκη, βάλε μυαλό γιατί αυτά που έκανες σήμερα μας θυμίζουν εποχές δεκαετίας 1980!

Δεν θέλει κανένας να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής, δεν θέλουμε να ασχολούμαστε μαζί σου και πραγματικά καλό θα ναι να μένεις αμέτοχος στο παιχνίδι και να μην προσπαθείς να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου. Φάουλ ανάποδα, πέναλτι ανύπαρκτα και πέναλτι που δεν δόθηκαν ποτέ. Κάρτες που ποτέ δεν δόθηκαν και κόκκινες κάρτες που μάλλον βλέπεις φαντάσματα.

Θα αναφερθούμε και στην προηγούμενη αγωνιστική με τον Πανομβριακό Ριόλου. Ο κ. Χρονάς απέβαλε τον προπονητή μας και όπως έδειξε εκείνη την στιγμή σε όλους και τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας γι αυτό και οι δύο είδαν το παιχνίδι από τα αποδυτήρια. Στο φύλλο αγώνα ο κ. Χρονάς ξέχασε να γράψει για τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας παρά μόνο έγραψε ότι ο προπονητής μας κτύπησε τον άλλον προπονητή.

Να ρωτήσουμε λοιπόν κ. Χρονά:

1ον.Γιατί ο Παπουτσής είδε το υπόλοιπο παιχνίδι από τα αποδυτήρια ενώ δεν είχε τιμωρηθεί ή αποβληθεί από εσάς;

2ον.Γιατί δεν αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των 2 προπονητών;

3ον.Γιατί δεν αποβάλλατε τον Παπουτσή που ενώ είχε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία συνέχισε να σας βρίζει και σένα και τον επόπτη;

4ον.Γιατί δεν αναφέρετε την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο καθώς και του ατόμου που συνεχώς σας έβριζε στον χώρο των αποδυτηρίων;

Όλα αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν τους φόβους που χαμε για το επίπεδο της διαιτησίας. Περιμένουμε μια συνάντηση όλων των παραγόντων γύρω από το ποδόσφαιρο μπας και προλάβουμε να σώσουμε κάτι. Κάθε παίκτης, παράγοντας, οπαδός και φίλος του ποδοσφαίρου καταδίκασε ότι έγινε την προηγούμενη βδομάδα με προπηλακισμούς διαιτητών. Μήπως όμως πρέπει να προβληματιστεί η Επιτροπή Διαιτησίας και η ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ για το επίπεδο που έχει η διαιτησία καθώς και για την συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στα Σωματεία;

Υ.Γ.1 Παπουτσή, σε αφήσαμε μια βδομάδα να δούμε αν τελικά μπεις στον κόπο να αναλάβεις τις ευθύνες σου ζητώντας τουλάχιστον συγνώμη για την φραστική επίθεση στους παίκτες μας και επίσης σου δώσαμε χρόνο να βγεις και να πεις τελικά ότι σε απώθησε και δεν σε χτύπησε ο προπονητής της ομάδας μας. Δυστυχώς τσάμπα περιμέναμε.

Υ.Γ.2.Τελευταία φορά που επιτρέπουμε το μπαχαλάκι που στήνεται έξω από την πόρτα του γηπέδου στον Ριόλο. Μπορεί ο πρόεδρος και μέλη του Συμβουλίου του Πανομβριακού να μας προστάτευσαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει κάθε φορά να υποστούμε τις βρισιές και τα σπρωξίματα του καθενός”.

Advertisement

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρωταθλητής Αχαΐας: Μαθαίνει το πρόγραμμα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική

Published

on

Το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας βρίσκεται σε εξέλιξη και απομένουν τρεις στροφές πριν το φινάλε των πλέι-οφ, για να γίνει γνωστός ο πρωταθλητής. 

Στη συνέχεια θα διεκδικήσει σε μίνι πρωτάθλημα την άνοδο στην Γ΄Εθνική με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς-Ιθάκης. 

Η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/4) σε ξενοδοχείο της Αθήνας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube. 

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:00. Θυμίζουμε ότι οι τρεις πρώτες ομάδες από τον όμιλο θα κερδίσουν την άνοδο.

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποστολόπουλος: «Ορίζουμε τη μοίρα μας»

Published

on

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Ατρόμητου Πατρών με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων ήταν ο Κίμης Αποστολόπουλος. 

Ο ικανός μέσος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Σάκη Πεφάνη, η οποία παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης των πλέι-οφ της Α΄κατηγορίας και παράλληλα έβγαλε αντίδραση μετά από την ήττα στο Προάστειο. 

Μιλώντας στη «Match» ο Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους «μπλε» του Κώστα Τσιπιανίτη, αλλά και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, τα οποία θα καθορίσουν τους κόπους ολόκληρης της σεζόν. 

«Ήταν δύσκολο το ματς με τον Διαγόρα. Είναι ομάδα με ενθουσιασμό και δεν έχει άγχος, οπότε είναι ικανή να κάνει ζημιές. Ωστόσο κάναμε το παιχνίδι μας και κερδίσαμε δίκαια χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. 

Πλέον ακολουθούν τρία παιχνίδια δύσκολα με Θύελλα, Πανμοβριακό και Άρη, που διεκδικούν επίσης το πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι ορίζουμε την τύχη μας ως πρωτοπόροι και αν πετύχουμε το απόλυτο θα πάρουμε τον τίτλο. 

Βέβαια το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Θύελλα Πατρών και δουλεύουμε για αυτό, αφού μας περιμένει ένα ντέρμπι σε μία δυνατή έδρα». 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσίρκοβιτς: «Πρωταγωνιστές οι παίκτες μου»

Published

on

Ο Ατρόμητος Λάππα πήρε πολύτιμη νίκη στο ματς με τον Αχαϊκό και φυσικά μοναδικός στόχος του είναι να παραμείνει στην 1η τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας.

Για το λόγο αυτό επέλεξε πριν από λίγο καιρό τον Μίκι Τσίρκοβιτς, όντας από τους πιο έμπειρους προπονητές στην κατηγορία, με παραστάσεις σε ανώτερο επίπεδο.

Άλλωστε στα πλέι-άουτ χρειάζεται πείρα και ο Σερβοέλληνας τεχνικός ξέρει καλά πώς να προετοιμάσει τους παίκτες του και αγωνιστικά, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Μιλώντας στη «Match» μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα του και στο τεχνικό επιτελείο και έκανε σχόλιο για την συνέχεια.

Τα όσα ανέφερε: 

«Παίξαμε με τον Αχαϊκό, που είναι αρκετά καλή ομάδα, αλλά νικήσαμε δίκαια και συνεχίζουμε με πίστη στο στόχο μας. Τα συγχαρητήρια θα πρέπει να πάνε μόνο στους παίκτες μου, οι οποίοι αγωνίζονται με πάθος σε κάθε παιχνίδι και τους αξίζει η παραμονή. 

Επίσης θέλω να συγχαρώ τον βοηθό μου, Ανδρέα Γούρμο, καθότι έχουμε άριστη συνεργασία και η βοήθεια του είναι πολύτιμη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και επιμονή και πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Δαβουρλή εκτός έδρας». 

Continue Reading
Advertisement
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ22 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ20 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ18 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ23 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ19 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ21 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

Ολυμπιακός: Αύριο 29/3 σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ15 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

SUPER LEAGUE 214 hours ago

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Facebook