Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δύσκολη έξοδος στην Νέα Ιωνία για την Ακαδημία

Published

on

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ η Ακαδημία των Σπορ θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, με αντίπαλη ομάδα τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας.

Η Πατρινή ομάδα θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την έμπειρη ομάδα της Νέας Ιωνίας μέσα στο γήπεδο της που δύσκολα χάνει βαθμούς στην έδρα της.

Από την ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου θα απουσιάζει ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος μιας και το δελτίο του κρατήθηκε στον περασμένο αγώνα με τον Πανελλήνιο με την μπλε και κόκκινη κάρτα που δέχτηκε και σύμφωνα με τον κανονισμό αγώνων θα χάσει μια αγωνιστική, καθώς και ο τραυματίας Παναγιώτης Κοτοπούλης που έχει σπάσει το δάκτυλό του.

Ο αθλητής Παναγιώτης Μαρκάτος τονίζει για τον αγώνα:

“Βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού και μόνον αυτό από μόνο του δεν μας δίνει περιθώρια χαλάρωσης σε κανέναν αγώνα πλέον. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε όλους τους αγώνες είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση όλοι μας θα πάμε στην Ιωνία προσγειωμένοι, χωρίς να μας ζαλίζει η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ευελπιστώντας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.”

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αρχίζει η δεύτερη φάση της Α2 Εθνικής χάντμπολ γυναικών για την Ακαδημία των Σπορ

Published

on

Αρχίζει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας  χάντμπολ γυναικών με την ομάδα της πόλης μας, την Ακαδημία των Σπορ, να συμμετέχει στο γκρουπ των ομάδων που θα καταλάβουν τις θέσεις της τελικής βαθμολογίας από 5 – 7.

Εκτός από την Πατρινή ομάδα την τριάδα συμπληρώνουν και  οι ομάδες του  Ολυμπιακός Κερατσινίου και  Άνοιξη Διονύσου. Θα πραγματοποιηθούν αγώνες δύο γύρων έδρα με έδρα, με την ομάδα της Βάσως Βουκελάτου να αρχίζει τα παιχνίδια το Σάββατο στις 4:00 μ.μ. στο Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι, φιλοξενώντας την ομάδα της Άνοιξης Διονύσου.

Η αθλήτρια της Ακαδημίας των Σπορ Μαριρένα Κατσίπη δηλώνει σχετικά: “Το φετινό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του με τους υπόλοιπους αγώνες κατάταξης που έχουμε να δώσουμε μαζί με τις συμπαίκτριες μου. Είναι αγώνες διαδικαστικού χαρακτήρα που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες, όπου για το νεανικό σχήμα της ομάδας μας θα μας  χρησιμεύσουν  για το μέλλον μας στο άθλημα.  Μπορεί ο σύλλογος την φετινή χρονιά να πήρε το ρίσκο να ” χτίσει ” μια νεανική ομάδα μέσα από το πρωτάθλημα της Α2, αυτό στην πορεία σίγουρα θα το βρούμε  μπροστά μας, αφού οι  ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν πολύ δυνατές και διέθεταν ακόμη και παίκτριες Α1 εθνικής επιπέδου”.
Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παραμονή στην Α2 Εθνική για τους άνδρες της Ακαδημία των Σπορ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φετινή χρονιά για την ανδρική ομάδα χάντμπολ

Published

on

Σε έναν αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα στον οποίο την Ακαδημία των Σπορ δεν την ενδιάφερε  το σκορ (31-28) κόντρα στη Νέα Ιωνία , αφού είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών, ο προπονητής της πατρινής ομάδας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος έκανε πράξη τον σχεδιασμό του.

Ένας σχεδιασμός που δεν ήταν άλλος από την χρησιμοποίηση για αρκετό χρονικό διάστημα τους μικρούς σε ηλικία αθλητές του για απόκτηση εμπειριών, οι οποίοι μάλιστα ήταν ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Τα 5λεπτα: 3-2, 4-4, 6-5,11-8,14-10,17-12 9 (ημ.), 19-15, 21-18, 22-20, 26-23, 29-26, 31-28.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γ. Παπαγιαννόπουλος): Πανόπουλος, Παντός 6, Σαρικάς, Χ. Παπαγιαννόπουλος 3, Κολιούλης 1, Αγγελακόπουλος, Κουρουτζίδης 1, Καρυτινός, Στ. Παπαδιονυσόπουλος 1, Ρουσσόπουλος 3, Γιαννακούρας 3, Καρακεχαγιάς, Γ. Παπαδιονυσόπουλος 1, Κόβριγκ 2, Κολλύρης 7, Μαργαζάς.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

Published

on

Για την 18η και τελευταία  αγωνιστική του   πρωταθλήματος της Α2 Eθνικής κατηγορίας ανδρών, η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ,  θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Νέα Ιωνία,  όπου στις 4.30 το απόγευμα θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα του Ο.Φ.Ν.Ι.

Ο αγώνας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα  μιας και η Πατρινή ομάδα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, έχοντας διασφαλίσει την 8η θέση στον βαθμολογικό πίνακα,  ενώ η γηπεδούχος ομάδα έχει υποβιβαστεί στην Β΄ Eθνική κατηγορία.

Για αυτό τον λόγο ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί  τον αγώνα και θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους μικρούς σε ηλικία  αθλητές του.

Έτσι θα αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον τους στο άθλημα και κατ’ επέκταση για την ομάδα της Πάτρας, που σημειωτέο για την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι και πάλι η μοναδική εκπρόσωπος της χερσαίας Δυτικής Ελλάδας  στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

ΠΑΕ Παναχαϊκή και Γιάννης Τάτσης απαγόρευσαν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

Παναχαϊκή: Άλμα… παραμονής με Ζαμόρα και Κολοβούρη (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το Βαρθολομιό μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας, η τύχη στα χέρια του * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σπουδαίος «άσος» της Απολλωνιάδας με Καφέζα και Κογιώνη επί Κεραυνού Αιγίου 

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Αγυιά με «καυτή» τριάδα πέρασε το εμπόδιο της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η ΕΑΠ με νέο «αίμα» νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Πύργου, ο Κατοχιανός 37π. (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Γαλήνη επέστρεψε χωρίς προβλήματα στις νίκες (με Αραχωβίτικα/Ακταίο)

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με μια 7άδα οι Νέοι Γλαύκου «καθάρισαν» την Ανδραβίδα εκτός

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη ’07 πήρε το ντέρμπι με τα Ροΐτικα στην Κ. Αχαΐα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ11 hours ago

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Facebook