ΠΟΛΟ
Εμπειρίες, εικόνες και παιχνίδι

Την 6η θέση κατέλαβε η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων της ΝΕΠ στο «5ο Splash Water Polo Mini Tournament», που διοργάνωσε ο ΝΟΠ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».
Ο προπονητής των «δελφινιών» Κωνσταντίνος Αντίοχος, ο οποίος έκανε στην ουσία το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΝΕΠ, δήλωσε τα εξής για τις εμφανίσεις των νεαρών παικτών του: «Είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά αυτά τα τουρνουά προετοιμασίας, καθώς δοκιμάζουμε πράγματα που μαθαίνουμε στην προπόνηση. Στόχος είναι όλα τα παιδιά, τόσο τα πιο έμπειρα, όσο και τα καινούργια στο τμήμα, να συμμετέχουν και να παίρνουν χρήσιμες παραστάσεις και εμπειρίες».
Η ΝΕΠ ξεκινάει, πλέον, την προετοιμασία της για την α΄ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο των Μίνι Παίδων, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν το διάστημα 16-18 Φεβρουαρίου. Στο τέλος Ιανουαρίου, η ομάδα του Κωνσταντίνου Αντίοχου θα πραγματοποιήσει φιλικά παιχνίδια στον Βόλο με αντίπαλο την εκεί Νίκη.
Για την ιστορία, τα αποτελέσματα της ΝΕΠ στο «5ο Splash Water Polo Mini Tournament» έχουν ως εξής:
ΝΟΠ-ΝΕΠ 12-5
Νίκη Βόλου-ΝΕΠ 13-6
Καστέλλα-ΝΕΠ 4-4
ΝΕΠ-ΝΕ Λάρισας 6-14
Χίος-ΝΕΠ 5-7
ΝΕΠ-Χίος 2-12 (αγώνας για τις θέσεις 5-6)
Το ρόστερ της ΝΕΠ αποτελείτο από τους εξής πολίστες:Αλέξανδρος Ράπτης, Χάρης Δαγρές, Νικηφόρος Δομετίου, Θόδωρος Λιάτσος, Κώστας Σταθόπουλος, Θησέας Σαματάς, Φίλιππος Αντίοχος, Νικόλας Λαϊνιώτης, Νικόλας Μπάζιος, Αλέξης Γιώτης, Σπύρος Γκοτσόπουλος, Κωνσταντίνος Τσέρης, Βασίλης Δημορρηγόπουλος, Ανδρέας Καταράχιας, Χρήστος Σχίζας, Κώστας Φωτίου, Κ. Βελέτζας και Γ. Μπεκυρας.

ΠΟΛΟ
Τέσσερις ανανεώσεις στη γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ

Σε τρεις ανανεώσεις προχώρησε η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ στο πόλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τις εξής πολίστριες:
– Βίρνα Νιαρχάκου: Η 26χρονη φουνταριστός έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΝΟ Γλυφάδας, Εθνικό και Νηρέα.
– Βικτωρία Ζοφώλη: Η 22χρονη αριστερόχειρας πολίστρια, που παίζει «δεξιά», ξεκίνησε την καριέρα της στον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ έχει παίξει και σε Ολυμπιακό, Ουτρέχτη (Ολλανδία), ΝΟ Ρεθύμνου και ΑΕΚ.
– Μαρία Ντάσιου: Η γεννημένη το 1997 πολίστρια έχει αγωνιστεί σε Περιστέρι, ΑΝΟ Γλυφάδας, Βουλιαγμένη, καθώς επίσης και στο Ισραήλ (Τιβόν).
– Μαρία Πετάση: Η διεθνής με την Εθνική Νέων Γυναικών περιφερειακός είναι γεννημένη το 1999 και πριν τη ΝΕΠ έπαιξε στον Εθνικό.
Η ομάδα μας είναι χαρούμενη που και τα 4 κορίτσια θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην Πάτρα και περιμένουμε πώς και πώς να τις ξαναδούμε να αγωνίζονται για εμάς».
ΠΟΛΟ
ΠΕΑΚ Πάτρας: Συγχαρητήρια στην ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια της Εθνικής Νεανίδων Πόλο

Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, συγχαίρουν ολόθερμα τα ασημένια κορίτσια της Εθνικής Νεανίδων του πόλο για τη σπουδαία διάκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

ΠΟΛΟ
Συγχαρητήρια Τάκη Πετρόπουλου σε Καραμπέτσου, Κουρέτα και Τσιμάρα

Τα πιο θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος στην Εθνική μας Ομάδα Πόλο Νεανίδων για τη 2η θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, χάνοντας μάλιστα το ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στις λεπτομέρειες από τις ΗΠΑ, που είχε κερδίσει στην προκριματική φάση.
Πιο αναλυτικά:
“Η νέα αυτή μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας Ομάδας εμάς τους Πατρινούς μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους αφού τρία δικά μας αστέρια του αθλήματος η Ντένια Κουρέτα και η Ευφροσύνη Τσιμάρα της ΝΕΠ και η Αριάδνη Καραμπέτσου του Εθνικού Πειραιά, που πέρα από το μεγάλο αθλητικό τους ταλέντο διακρίνονται και για το ήθος τους, είναι βασικά στελέχη της ομάδας και διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο σε αυτή την εθνική επιτυχία.
Εύχομαι ολόψυχα στη Ντένια, στην Ευφροσύνη και στην Αριάδνη να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στον αθλητισμό και στην κοινωνία, να μας δίνουν τέτοιες χαρές και να μας κάνουν υπερήφανους για την Πάτρα μας.”