Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκλεισε και Μπουρνάκα ο Κεραυνός

Published

on

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου προέβη σε ακόμα μια κομβική προσθήκη.

Ο Άρης Μπουρνάκας ανήκει πλέον στον Κεραυνο Αγίου Βασιλείου.

Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, είναι 21 ετών και προέρχεται από μεστή σεζόν με το Ανω Καστρίτσι στην Α κατηγορία.

Advertisement

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γεωργαντόπουλος: «Ματς σαν τελικοί»

Published

on

Πολύ καλή εμφάνιση είχε στη νίκη επί της Νίκης Προαστείου ο μέσος του Άρη Πατρών, Φώτης Γεωργαντόπουλος, που ξεχώρισε στη μεσαία γραμμή. 

«Ήταν σημαντική η νίκη απέναντι στη δυνατή ομάδα της Νίκης. Παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Ακολουθούν τρεις τελικοί και αυτά τα ματς έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, στοχεύοντας στη νίκη» σχολίασε στη «Match». 

Ο Άρης αγωνίζεται το Σάββατο (30/3) με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο “Α.Κάνιστρας” και θέλει μόνο νίκη, όντας στη 2η θέση της κατάταξης των πλέι-οφ, ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, που δοκιμάζεται στο “Φ.Αραβαντινός” κόντρα στην Θύελλα Πατρών. 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρωταθλητής Αχαΐας: Μαθαίνει το πρόγραμμα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική

Published

on

Το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας βρίσκεται σε εξέλιξη και απομένουν τρεις στροφές πριν το φινάλε των πλέι-οφ, για να γίνει γνωστός ο πρωταθλητής. 

Στη συνέχεια θα διεκδικήσει σε μίνι πρωτάθλημα την άνοδο στην Γ΄Εθνική με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς-Ιθάκης. 

Η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/4) σε ξενοδοχείο της Αθήνας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube. 

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:00. Θυμίζουμε ότι οι τρεις πρώτες ομάδες από τον όμιλο θα κερδίσουν την άνοδο.

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποστολόπουλος: «Ορίζουμε τη μοίρα μας»

Published

on

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Ατρόμητου Πατρών με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων ήταν ο Κίμης Αποστολόπουλος. 

Ο ικανός μέσος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Σάκη Πεφάνη, η οποία παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης των πλέι-οφ της Α΄κατηγορίας και παράλληλα έβγαλε αντίδραση μετά από την ήττα στο Προάστειο. 

Μιλώντας στη «Match» ο Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους «μπλε» του Κώστα Τσιπιανίτη, αλλά και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, τα οποία θα καθορίσουν τους κόπους ολόκληρης της σεζόν. 

«Ήταν δύσκολο το ματς με τον Διαγόρα. Είναι ομάδα με ενθουσιασμό και δεν έχει άγχος, οπότε είναι ικανή να κάνει ζημιές. Ωστόσο κάναμε το παιχνίδι μας και κερδίσαμε δίκαια χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. 

Πλέον ακολουθούν τρία παιχνίδια δύσκολα με Θύελλα, Πανμοβριακό και Άρη, που διεκδικούν επίσης το πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι ορίζουμε την τύχη μας ως πρωτοπόροι και αν πετύχουμε το απόλυτο θα πάρουμε τον τίτλο. 

Βέβαια το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Θύελλα Πατρών και δουλεύουμε για αυτό, αφού μας περιμένει ένα ντέρμπι σε μία δυνατή έδρα». 

Continue Reading
Advertisement

Facebook