ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ελσίνκι – ΠΑΟΚ 2-3: Πτήση πρωτιάς με ανατροπή και ηγέτη τον Ντεσπόντοφ
Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους όμως στο δεύτερο ήταν σαρωτικός επί της Ελσίνκι και με σκόρερ τους Κουλιεράκη, Ντεσπόντοφ και Τόμας πανηγύρισε μεγάλη ανατροπή.

Αγχήθηκε αλλά πέρασε με 3-2 από το Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με ανατροπή της φινλανδικής ομάδας και έκανε ξεκίνημα με το δεξί στη φάση των ομίλων του Conference League!
Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο ημίχρονο αλλά αντέδρασαν στο δεύτερο και με μπροστάρη τον Ντεσπόντοφ (ένα γκολ & μία ασίστ) και τους Κουλιεράκη, Μπράντον να βρίσκουν κι αυτοί δίχτυα, πήρε τους τρεις βαθμούς.
Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δίνει τώρα… ραντεβού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στις 5 Οκτωβρίου, στην Τούμπα.
Ελσίνκι (Τ. Κορκεακούνας): Μαένπα (13’ Εστ), Τοΐβιο, Ντε Γκράσα, Ραϊτάλα, Σόιρι, Κανελλόπουλος (76’ Πάανανεν), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (62’ Κέσκινεν), Χετεμάι (61΄Τανάκα), Ραντούλοβιτς, Μπαντέ (62΄Κουασίβι-Μπενισάν)
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67΄Οζντόεφ), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (67’ Τάισον), Μουργκ (75’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (85’ Βιεϊρίνια), Σαμάτα (75’ Μπράντον)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον Ολυμπιακό Β’
Οι “εκλεκτοί” του Γιάννη Τάτση για το αυριανό παιχνίδι

Η Παναχαϊκή υποδέχεται αύριο στις 3 το μεσημέρι τον Ολυμπιακό Β’ , με τον Γιάννη Τάτση για το συγκεκριμένο παιχνίδι να επιλέγει τους εξής ποδοσφαιριστές:
ΚΟΛΟΒΟΥΡΗΣ
ΜΙΚΕΣ Μ.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΙΟΦΑΓΟΣ
BARRET
ΜΑΣΟΥΡΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΤΡΙΝΟΣ
ΝΑΣΤΟΣ
ALIBE
TRAORE
ΠΕΤΡΑΤΟΣ
ΜΙΚΕΣ Λ.
GANCIER
ΚΥΡΣΑΝΙΔΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
DE OLIVEIRA
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟΣΚΑ
ZECHOV
SUPER LEAGUE 1
Super League: Μετατέθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό
Μετατέθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είχε κληθεί σε απολογία για τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είχε κληθεί σε απολογία για τα όσα έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην αναμέτρηση με τον Βόλο.
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο ανακοίνωσε πως η υπόθεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων και ορίστηκε για τις 12 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Η ΥΠΟΘΕΣΗ “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 12-12-2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.00″.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Τάτσης: «Θέλουμε καλή εμφάνιση αλλά μαζί και την… ουσία το Σάββατο»
Τη δική του επίσημη τοποθέτηση έκανε ο τεχνικός της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης στη σημερινή συνέντευξη τύπου

Τη δική του επίσημη τοποθέτηση έκανε ο τεχνικός της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’ στην Αγυιά. Ιδού οι δηλώσεις του:
«Πρέπει να εμφανιστούμε όσο γίνεται καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση, προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση στην Καλαμάτα αλλά και από μια πίκρα ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε, αυτό που μας έλλειψε ήταν κάποιες στιγμές που μπορεί να ήταν από επιπολαιότητα ή ποιότητα και δεν πετύχαμε γκολ.
Αυτό δεν το θέλουμε με τον Ολυμπιακό Β’, καθώς στοχεύουμε σε μια καλή εμφάνιση, αλλά να έχουμε και την ουσία. Καλή εμφάνιση σημαίνει τις παραμέτρους που καθορίζουν ένα παιχνίδι σε άμυνα-επίθεση, σε στατικές φάσεις και να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι και ουσιαστικοί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια εδώ και καιρό με δουλειά και υπομονή».
Μίλτος Σπυρόπουλος