SUPER LEAGUE 1
Έμειναν στο 0-0 και… μάχη μέχρι εσχάτων για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!
Προβάδισμα τίτλου οι “πράσινοι” μετά την ισοπαλία της Λεωφόρου.

Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια με τον Τσούμπερ, αλλά ο αγχωμένος Παναθηναϊκός κράτησε το 0-0 και μαζί την πρώτη θέση, με τον τίτλο να μένει ανοιχτός!
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0, στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.
Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι, έχοντας δύο δοκάρια με τον Τσούμπερ -σε φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ του Γκαρσία- στο 3’ και στο 25’, αλλά δεν μπόρεσαν να κεφαλαιοποιήσουν την ανωτερότητά τους σε ένα «τρίποντο».
Με το υπερβολικά αγχωμένο «τριφύλλι» να καταγράφει μια σπουδαία ευκαιρία με τον Σπόραρ στο 45ο λεπτό και να έχει δικαιολογημένα παράπονα από την μη αποβολή του Μουκουντί, τόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όσο και στο 82’.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, με 76 πόντους, όσους έχει και η ΑΕΚ, την οποία «έχει» στην ισοβαθμία, ωστόσο, και τον τίτλο να κρίνεται κάθε εβδομάδα από εδώ και πέρα…
Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης (89′ Βέρμπιτς), Τσέριν (46′ Μαντσίνι), Μπερνάρ (60′ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (72′ Τσόκαϊ), Σπόραρ (59′ Ιωαννίδης).
ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (21′ λ. τρ. Πινέδα), Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γαλανόπουλος (74′ Μάνταλος), Γιόνσον (69′ Σιμάνσκι), Γκατσίνοβιτς (74′ Άμραμπατ), Ελίασον (74′ Ελίασον), Τσούμπερ, Γκαρσία.

SUPER LEAGUE 1
ΠΑΟΚ: Τρεις συλλήψεις έξω από την Τούμπα πριν από το ματς με Βόλο
Στο πλαίσιο ελέγχων κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ένα ναυτικό πυρσό, ένα κατσαβίδι και ποσότητα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:
“Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειές της για πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, προκειμένου η πρόσβαση σε χώρους διεξαγωγής αγώνων να είναι ασφαλής για όλους τους πολίτες.
Στο πλαίσιο διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, χθες, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά -3- άτομα.
Ειδικότερα, τα ανωτέρω άτομα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου να φέρουν στην κατοχή τους συνολικά ένα ναυτικό πυρσό, ένα κατσαβίδι και ποσότητα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει τις συστηματικές δράσεις της, με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς σε αγωνιστικούς χώρους, τόσο κατά τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων όσο και μακριά από αυτούς”.
SUPER LEAGUE 1
Super League: Ο Παναθηναϊκός θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση στην Τρίπολη, η ΑΕΚ να συνεχίσει το σερί
Η δράση στη Super League συνεχίζεται την Πέμπτη (28/9), με την 6η αγωνιστική να ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια

Η δράση στη Super League συνεχίζεται την Πέμπτη (28/9), με την 6η αγωνιστική να ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια.
Το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει το Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τον Ατρόμητο κι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Η Ένωση προέρχεται από το διπλό της Λεωφόρου και θέλει να συνεχίσει με νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Ο Ματίας Αλμέιδα έχει στη διάθεσή του τον Αρόλντ Μουκουντί που ταλαιπωρήθηκε από λοίμωξη, όπως και τον Εχσάν Χατζισαφί, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Ορμπελίν Πινέδα και Μίλαντ Μοχαμάντι, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θέλει να σπάσει το αήττητο σερί που διατηρεί ο Αστέρας στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να μετρούν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα επτά τελευταία παιχνίδια.
Η τελευταία φορά που οι πράσινοι επικράτησαν του Αστέρα στην Τρίπολη ήταν στις 18 Φεβρουαρίου 2017 με 5-0. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές με τον Βέρμπιτς να επιστρέφει στην αποστολή, όπως και ο Γερεμέγεφ.
Εκτός έμεινε ξανά ο Αϊτόρ που έκανε ατομικό, ενώ εκτός παρέμειναν ο Βαγιαννίδης και φυσικά ο Μάγκνουσον που θα απουσιάσει αρκετό καιρό.
Το πρόγραμμα της ημέρας
17:30 Stoiximan Super League: Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα / Novasports Prime
20:30 Stoiximan Super League: Αστέρας – Παναθηναϊκός / Novasports Prime
21:00 Stoiximan Super League: ΑΕΚ – Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD
SUPER LEAGUE 1
Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Άρη και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή
Mε τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας τεσσάρα στη Super League επικράτησε 4-1 του Άρη για την 6η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός το βράδυ της Τετάρτης (27/9). Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με ευκολία και το εμπόδιο του Άρη επικρατώντας 4-1 στο Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική της Super League. Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας τεσσάρα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα.
Πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Αγιούμπ ελ Κααμπί, ο οποίος κατάφερε με δύο γκολ του στο 62′ και το 70΄, ενώ το παιχνίδι ήταν 1-1, να δώσει “αέρα” στον Ολυμπιακό.
Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Μπράμπετς στο 21ο λεπτό, με τον Πάρντο να ισοφαρίζει στο 47′, πριν από τα δύο γκολ του Μαροκινού επιθετικού. Ο Στέβαν Γιόβετιτς στο 84′ διαμόρφωσε το σκορ.
Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στην κορυφή με 16 βαθμούς, αξιοποιώντας στο έπακρο την έδρα του. Στην 7η θέση ο Άρης έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Έσε, Μαντί, Φορτούνης, Σολμπάκεν, Μασούρας, Ελ Κααμπί.
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπράμπετς (37′ Βέλεθ), Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (46′ Πάρδο), Νταρίντα, Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ, Μοντόγια, Μενέντες, Μορόν.