Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας μικρός γίγαντας βάζει χρώμα στο ποδόσφαιρο *Η «Match» στα άδυτα της «Playsports»

Published

on

Αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του ποδοσφαίρου από πολλές οπτικές.

Από τα χρώματα, το σχέδιο, το τι εκπροσωπεί. Η φανέλα συνεπώς είναι αυτή για την οποία έχουν γίνει ακόμη και εγκλήματα, ακόμη και πόλεμοι. Είναι αυτή που σε καθορίζει, αυτή που σε εκφράζει και για τον σύγχρονο αθλητισμό, η μεγαλύτερη κάνουλα εισροής εσόδων στις ομάδες.

Είναι σοκαριστικό ότι πέρυσι η Γιουβέντους έβαλε στα ταμεία της μέσα σε ένα 24ωρο τα μισά χρήματα από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, πουλώντας 500.000 κομμάτια, όπερ σημαίνει περίπου 54.000.000 ευρώ και έχοντας 7.000.000 αιτήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας!

Συμφωνίες και αριθμοί που προκαλούν ίλιγγο, όπως αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Adidas που για 10 χρόνια (2014-2024) θα φτάσει περίπου τα 940 εκατομμύρια ευρώ!
Όλα για την φανέλα, για το όνομα, το σήμα… Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτό; Ποιος είναι αυτός που δημιουργεί την αιτία λατρείας εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.
Η «Match» επισκέφθηκε την Πατρινή εταιρία αθλητικής ένδυσης, την περίφημη πλέον «Playsports» η οποία εδώ και 5 χρόνια καινοτομεί, δημιουργώντας εμφανίσεις με κάθε σχέδιο, κάθε χρώμα, για κάθε… όνειρο και σας παρουσιάζει τα πάντα για αυτήν μέσω του ιδιοκτήτη της, Άρη Ρούσσου.

Πες μας λίγο για την έμπνευση δημιουργίας της εταιρίας;
Άρης Ρούσσος: «Ουσιαστικά κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα. Επειδή ασχολούμασταν με το ποδόσφαιρο, είδαμε ότι πόναγε η αγορά της Πάτρας σε αυτό, καθώς δεν βρίσκαμε ρούχα, μας καθυστερούσαν κι έτσι αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα μαγαζί για να κάνουμε στην αρχή εμπόριο. Αυτό όμως εξελίχθηκε, αρχίσαμε να φτιάχνουμε κάποια ρούχα μόνοι μας, πιο custom, πιο περίεργα. Ξεκίνησα την εταιρία μαζί με το Νίκο το Μακρή και εδώ και 2 χρόνια συνεχίζω μόνος μου».

Σε σχέση με αυτό που είχες στο μυαλό σου όταν ξεκίναγες;
«Καμία σχέση. Εγώ ξεκίνησα για εμπόριο και τώρα κάνω παραγωγή, πολύ πιο δύσκολο. Παίρνουμε μηχανήματα, υπαλλήλους παιδιά κάτω των 30 που ασχολούνται και με το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη δεν έχει αποφέρει καρπούς, ακόμη αναπτυσσόμαστε. Το καλό είναι ότι είναι μία υγιής επιχείρηση και δείχνει ότι θα πάει καλά».

Πως πάρθηκε η απόφαση να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο χώρο; Αντίκτυπο της δουλειάς φαντάζομαι;
«Αφού έπρεπε να πάρουμε μεγαλύτερα σε όγκο μηχανήματα και να αυξήσουμε το προσωπικό μας, χρειαζόμασταν μεγαλύτερο χώρο. Ίσως μετακομίσουμε ξανά και πάμε σε βιοτεχνικό κτήριο, ακόμη μεγαλύτερο».

Πλέον η εταιρία πόσο κόσμο απασχολεί;
«Στο πρώτο μαγαζί ξεκίνησα εγώ με την γυναίκα μου και έναν υπάλληλο. Τώρα, είμαστε 10 άτομα προσωπικό, έχουμε 3 βιοτεχνίες ως εξωτερικούς συνεργάτες και σε όλη την Ελλάδα 8 πωλητές με δικά τους καταστήματα που πουλάνε το δικό μας brand. Στην Κρήτη έχουμε το 70-80% της αγοράς της Κρήτης, στο Αιγαίο είμαστε πολύ δυνατοί και σιγά-σιγά αναπτυσσόμαστε και στην Βόρεια Ελλάδα».

Είστε τοπική επιχείρηση αλλά ουσιαστικά είστε «αντίπαλος» κολοσσιαίων εταιριών (Nike, Adidas κλπ) και ανταγωνίζεστε τεράστια «brandnames». Ισχύει κάτι τέτοιο;
«Η διαφορά είναι ότι εμείς επειδή ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είμαστε γνώστες της κατάστασης και είναι πιο εύκολο να ακουμπήσουμε τα τοπικά σωματεία. Ξέρουμε τι χρειάζονται, που πονάνε και πως δουλεύουνε. Γιατί ουσιαστικά εμείς χρεώνουμε το ρούχο μαζί με την εκτύπωση, αυτό είναι το μεγάλο μας ατού. Και έτσι οι χορηγοί μπαίνουν στην εμφάνιση χωρίς έξτρα χρέωση, άρα το σωματείο βγάζει κάποιο κέρδος».

Έχεις όμως στο μυαλό σου να γίνει κάποια στιγμή η εταιρία που θα παίζει εκτός Ελλάδας και θα υπολογίζεται ανάμεσα στους «μεγάλους»;
«Και τώρα κάνουμε εξαγωγές στο εξωτερικό, στην Κύπρο συγκριμένα. Πάμε όμως βήμα-βήμα. Πέρυσι είχαμε 5 ομάδες Γ’ Εθνικής φέτος θα έχουμε 30. Β’ εθνικής δεν έχουμε πέρα από τον Παναιγιάλειο την πρώτη χρονιά και αυτό γιατί οι περισσότεροι είναι ασυνεπείς. Για να πάρεις μεγάλη ομάδα θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Αφού δεν νιώθω έτοιμος, δεν θα την αναλάβω. Η πιο κομβική χρονιά όσο είμαστε εδώ είναι η φετινή. Φέτος θα μας δείξει η εταιρία που μπορεί να φτάσει. Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ δυνατά, φτιάχνουμε 3.000 ρούχα την εβδομάδα».

Το δυνατό σημείο της εταιρίας είναι να μπορεί ο πελάτης ή η ίδια η εταιρία να φτιάχνει ότι σχέδιο επιθυμεί. Αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν είναι εφικτό στις μεγάλες εταιρίες.
«Αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Όμως πέρα από την εμφάνιση, έχουμε 20-25 κωδικούς, φτιάχνουμε φόρμες προπόνησης, μπλουζάκια polo, αντιανεμικά, τσάντες, κάλτσες, κασκόλ όλα μόνοι μας. Όλον τον ιματισμό τον φτιάχνεις όπως εσύ θες».

Έχεις πολλά είδη στα κοψίματα των ρούχων;
Α.Ρ.: «Έχουμε 5 διαφορετικά πατρόν (slimline, reglan, fla tτετράγωνο κλπ). Επειδή οι περισσότεροι στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι υπέρβαροι πάμε σε κλασικό μπλουζάκι, ενώ σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, πιο γυμνασμένες πάμε σε άλλη γραμμή, slimline και γράφει πάνω τους τέλεια».

Σε όλο αυτό θα υπάρχει κάτι «αρνητικό». Ποιο είναι αυτό;
«Η παραγωγή και ο ποιοτικός έλεγχος. Η παραγωγή έχει «deadline». Παίρνουμε μια παραγγελία και πρέπει σε λίγες μέρες να την έχουμε έτοιμη για να παίξει η ομάδα. Βέβαια έχει και θετικό όλο αυτό, γιατί -αν και είναι δύσκολο- το ελέγχουμε εμείς. Περνάει από τα δικά μας χέρια. Μπορούμε να κάτσουμε όλη νύχτα, να ξυπνήσουμε 5 το πρωί. Ότι και να γίνει, εμείς θα το πετύχουμε.
Όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, μπορεί να υπάρχει περίπτωση στα 100 ρούχα να βγει ένα ελαττωματικό. Αμέσως το αντικαθιστούμε με δικό μας κόστος και προχωράμε».

Η ένδυση εξελίσσεται. Σαν εταιρία υπάρχουν τα φόντα να ακολουθήσετε;
«Αυτό που κάνουμε επειδή είναι flat γραμμές, δεν χρειάζεται τεράστιες δυνατότητες από τις βιοτεχνίες και το πετυχαίνουμε με το παραπάνω. Αυτό έχει να κάνει και με το κόστος. Όταν ο άλλος θέλει κάτι οικονομικό θα πάρει μια απλή γραμμή. Αν θέλει ακριβό, έχουμε και κωδικούς όπως π.χ. η εμφάνιση της Νάπολη με τον γιακά. Αν βάλεις ένα ρούχο δικό μας με μια άλλη εταιρία (εκτός των πολύ μεγάλων), μπορεί τα δικά μας να είναι και καλύτερα».

Έχει έρθει πρόταση συνεργασίας από μεγάλη ομάδα;
«Και από τον Προμηθέα και από την Παναχαϊκή. Αλλά όπως σου είπα δεν είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Η Παναχαϊκή μου ζήτησε πέρυσι λόγω κακής συνεργασίας με την εταιρία της να αναλάβω, αλλά προτιμώ να το κάνω όταν εγώ θα είμαι 100% έτοιμος. Στο μόνο που επενδύουμε είναι η συνέπεια, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση».

Η προτίμηση σας από τα σωματεία είναι ο συνδυασμός τιμής και design»;
«Ξεκάθαρα. Είναι πολύ οικονομικά τα ρούχα, ενώ η μοναδικότητα που προσφέρουμε στο design, που το φτιάχνει ο πελάτης όπως ακριβώς θέλει, αποτελεί μεγάλο ατού».

Στο κομμάτι της φήμης; Τι αντιμετώπιση έχει η εταιρία;
«Οι περισσότερες εταιρίες μας σνομπάρουν. Μας θεωρούν μικρούς. Όμως βάση πωλήσεων παίζει να είμαστε από τις πιο δυνατές της χώρας. Στα ερασιτεχνικά σωματεία».

Υπάρχει κάποια μεγάλη φιλοδοξία για συγκεκριμένη ομάδα;
«Οι ομάδες που θα ήθελα πάρα πολύ γιατί αναφέρονται στο δικό μου κάστρο, είναι η Παναχαϊκή και ο Προμηθέας. Όταν θα μου δοθεί  ευκαιρία και θα έχω την οικονομική και παραγωγική δυνατότητα να ανταποκριθώ, θα το διεκδικήσω».

Θα ανεβάζατε την ποιότητα των ρούχων κόντρα στο κέρδος σε μια εποχή που ισχύει το αντίθετο;
«Έχουμε αυτή την δυνατότητα. Όποιος πληρώνει μπορεί και τώρα να το αποκτήσει. Αλλά επειδή ξέρουμε τι χρήματα μπορεί να χαλάσει μια ομάδα ερασιτεχνικού, θα έχουμε και το flat».

Ποια η μεγαλύτερη παραγωγή σας μέχρι τώρα σε μια ομάδα;
«Η ομάδα Γιούχτας από την Κρήτη. Την ντύσαμε στην Γ’ Εθνική, όλη την ακαδημία της και δύο θυγατρικές ομάδες. Δηλαδή όλο το σύλλογο».

Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή μέχρι ώρας;
«Κάθε μέρα μπορεί να είναι η χειρότερη. Η εταιρία είναι ζωντανός οργανισμός και όταν ξεκινάς κάτι, δεν ξέρεις αν θα βγει ή αν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο. Το χειρότερο μας συνέβη με μια παραγγελία 500 κομμάτια για έναν  βιομήχανο, που βγήκε λάθος και ήταν η μεγαλύτερη ζημιά μέχρι τώρα».

Μίλησε μας για την παραγωγή. Για το δημιουργικό και την ικανοποίηση ή την απογοήτευση του αποτελέσματος;
«Η πιο ωραία στιγμή είναι όταν παίρνεις τα ρούχα στα χέρια σου. Η χαρά της δημιουργίας όπου ο κάθε πελάτης βλέπει στην πράξη αυτό που έχει σκεφτεί πρωτύτερα. Δεν χρεώνουμε καν τη μακέτα. Υπάρχουν και εμφανίσεις που δεν μου άρεσαν. Αλλά αφού τις ήθελε ο πελάτης…»

Ποια είναι η καλύτερη σας δουλειά;
«Είναι πολλές αυτές που είναι όμορφες. Αυτή που όταν την είδα έπαθα πλάκα, ήταν του Άρη Πατρών, η μαύρη-φούξια με το αστέρι (έμπνευση του Τάκη Αναστασόπουλου) που μας ανέβασε πολλά επίπεδα. Και αυτή που είναι πολύ μπροστά είναι της Νάπολη».

Ο Άρης, η Λέμη, ο Χριστόφορος, ο Ηλίας και τα υπόλοιπα παιδιά της εταιρίας κάνουν πράξη αυτό που πολλοί από εμάς ζούμε, δημιουργώντας τις φανέλες των ονείρων μας στο διαδίκτυο ή μουντζουρώνοντας ένα απλό χαρτί. Και επειδή όπου υπάρχει αγάπη και μεράκι όλα είναι πολύ καλύτερα, δεν πρόκειται να μην φτάσουν στην κορυφή. Μια απλή ματιά στο αποτέλεσμα θα σας πείσει δια του λόγου το αληθές. Ποιος είπε ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα; Στην «Playsports» γίνονται…

Βαγγέλης Μιχάλης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεντιλίμπαρ: «Ευτυχώς ο Τζολάκης ήταν καταπληκτικός και γι’ αυτό πανηγυρίζουμε τη μεγάλη πρόκριση»

Published

on

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τονίζοντας ότι χάρη σε εκείνον και τις τεράστιες επεμβάσεις του στα πέναλτι ο Ολυμπιακός πήρε την ιστορική πρόκριση στους “4” του Conference League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν αυτή η πρόκριση είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εκείνον: 

«Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η πρόκριση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή, γιατί κατάφερα να κερδίσω την πρώτη φορά που πήγαινα με τη Σεβίλλη σ’ έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ήταν σημαντικό για μένα, γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν είχα πολλές φορές την ευκαιρία να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος που είναι η 2η φορά που παίζω Ευρώπη, έχω φτάσει πολύ κοντά, σ’ έναν ημιτελικό. Είναι μια σημαντική στιγμή για μας. Ελπίζουμε να περάσουμε και στην επόμενη φάση και φυσικά να παίξουμε στον τελικό».

Για το τι σημαίνει για εκείνον ο Ολυμπιακός:

«Όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα τρέχουν πολύ. Η αλήθεια είναι πως έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές, πολύ δύσκολες στιγμές, τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Είναι το 6ο παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Όταν χάνεις είναι πολύ σημαντικό να παίζεις γρήγορα, είναι καλύτερα να έχεις ματς μετά από τρεις ημέρες, παρά μετά από μία εβδομάδα. Καλύτερα λοιπόν, που τα πράγματα πάνε πολύ γρήγορα για μας, γιατί φαίνεται πως πηγαίνουν καλά».

Continue Reading

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποινή αφαίρεσης 18 βαθμών για τη Φίτεσε λόγω αδειοδότησης

Published

on

Τίτλους… τέλους στην προσπάθεια της Φίτεσε να γλιτώσει έναν ατιμωτικό υποβιβασμό, τον πρώτο της μετά από 35 χρόνια σερί παρουσίας στην Eredivisie έβαλε την Παρασκευή (19/4) η ανεξάρτητη επιτροπή αδειοδότησης της Ολλανδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (KNVB), που επέβαλλε ποινή αφαίρεσης 18 βαθμών στην ομάδα του Άρνεμ για σωρεία παραβάσεων.

Η «Φίτε» που ήταν ούτως ή άλλως στην τελευταία θέση του εφετινού πρωταθλήματος Ολλανδίας με 17 βαθμούς, έπεσε πλέον στο… -1, μετά από 30 αγωνιστικές στην Eredivisie.

Ο ολλανδικός σύλλογος τιμωρήθηκε, καθώς λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων του, δεν πληρούσε επίμονα τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως ανέφερε η KNVB σε ανακοίνωσή της.

Η Φίτεσε ανέφερε επίσης ότι δεν θα ασκήσει έφεση καθώς θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την τρέχουσα άδεια της, την οποία θα λάβει κανονικά για την επόμενη σεζόν, εφόσον τιμωρήθηκε με την αφαίρεση 18 βαθμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Άρνεμ:

«Η Φίτεσε έλαβε σήμερα αφαίρεση 18 βαθμών από την επιτροπή αδειοδότησης της KNVB επειδή δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τις απαιτήσεις αδειοδότησης. Με αυτή τη βαθμολογική ποινή, η ομάδα μας υποβιβάστηκε και επίσημα. Η Φίτεσε δεν θα ασκήσει έφεση κατά της τιμωρίας και θα αρπάξει την ευκαιρία να διατηρήσει την άδεια της.

Μια ποινή βαθμών… κρεμόταν πάνω από τον σύλλογο εδώ και καιρό. Αφού είχε προηγουμένως λάβει πρόστιμο 100.000 ευρώ -για παράλειψη δήλωσης διακοπής της τραπεζικής σχέσης από τη Revolut- μια τέτοια τιμωρία φαινόταν αναπόφευκτη. Άλλωστε, ο σύλλογος δεν μπόρεσε να καλύψει ορισμένες προϋποθέσεις αδειοδότησης.

Για παράδειγμα, η Φίτεσε δεν υπέβαλε σωστά τα εξαμηνιαία στοιχεία, ενήργησε λανθασμένα σε σχέση με την ING Bank και το υπουργείο Οικονομικών Υποθέσεων και Κλίματος και η έκθεση Wladimiroff δεν ήταν σε θέση να αποδείξει εάν υπάρχουν ή όχι διασυνδέσεις μεταξύ της Φίτεσε και του Ρομάν Αμπράμοβιτς».

Απ’ την πλευρά του ο προσωρινός γενικός διευθυντής του κλαμπ, Έντβιν Ρέιντιες τόνισε πως: «Αν και αυτή είναι μια μαύρη μέρα για τα πάντα και για όλους όσους ενδιαφέρονται για τη Φίτεσε, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Από την άλλη πλευρά, και θέλω πραγματικά να το καταστήσω σαφές σε όλους, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την ευκαιρία που μας προσφέρεται να διατηρήσουμε την άδειά μας. Αυτό κρέμονταν επίσης από μια κλωστή.

Ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα στην απάντηση της Επιτροπής Αδειοδότησης ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στη νέα κατεύθυνση του συλλόγου. Εμμένουμε σε αυτό και θα συνεχίσουμε με αυτό. Το είπα και πριν: Η Φίτεσε δεν πρέπει και δεν μπορεί να εξαφανιστεί»

Η Φίτεσε προβιβάστηκε στην Eredivisie το 1989 αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ το πρωτάθλημα. Το μοναδικό σημαντικό τρόπαιό της ήρθε το 2017 όταν κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας.

 

Πηγή

Continue Reading

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον τελικό του Youth League ο Ολυμπιακός!

Published

on

Το θαύμα συνεχίζεται! Στον τελικό του Youth League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-1 στα πέναλτι της Ναντ στον ημιτελικό της Νιόν. Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε 0-0 και στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ακόμα μία πρόκριση από την «άσπρη βούλα» όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης, εναντίον της Ίντερ και της Λανς.

Έτσι, έγιναν η πρώτη ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό το 1971 που προκρίνεται σε τελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA και τη Δευτέρα (22/4, 19:00) θα διεκδικήσουν το τρόπαιο με αντίπαλο την Πόρτο ή τη Μίλαν που αγωνίζονται αργότερα.

Δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες έχασε η Ναντ στο πρώτο ημίχρονο με τον Σίνα να πραγματοποιεί απίθανη επέμβαση στην προβολή του Μαφουμπί στο 17΄, ενώ στο 38΄ ο Ντιγκάρ… κατάφερε να αστοχήσει σε κεφαλιά, σε απόσταση μικρότερη από ένα μέτρο από την εστία! Ενδιάμεσα, στο 34΄, ο Μπάμπης Κωστούλας είχε βρεθεί σε θέση βολής μετά από κόντρες, αλλά το αριστερό σουτ εξουδετέρωσε ο Μαμπόν. Στις καθυστερήσεις (45+1΄) ο στράικερ του Ολυμπιακού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως στην πορεία της είχε βρει στο χέρι του αδελφού του, Κώστα Κωστούλα. Ανεπαίσθητη η επαφή, όμως με βάση τους κανονισμούς και μετά από έλεγχο VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 67΄ ο Παπακανέλλος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη λάθος απόκρουση του Μαμπόν, ενώ ο Ολυμπιακός πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο κυρίως με «στημένες» φάσεις. Η Ναντ έμοιαζε πολύ πιο κουρασμένη από την ελληνική ομάδα και μάλλον ευχαριστημένη που το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι Μπάκουλας, Μπ. Κωστούλας, Λιατσικούρας αποδείχθηκαν πολύ πιο ψύχραιμοι από τους Γάλλους που είχαν δύο άστοχα σουτ, ενώ μία εκτέλεση απέκρουσε ο Σίνα. Έτσι, με σκορ 3-1 ο «Θρύλος» συνεχίζει να ονειρεύεται την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

Διαιτητής: Τσιορκίρκα (Ρουμανία)

Κίτρινες: Κ. Κωστούλας, Μπ. Κωστούλας, Δάμα – Ασουμανί, Λε Ρου, Σοβέν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές (90+2΄ Τανούλης), Κουτσογούλας (79΄ Λιατσικούρας), Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης (61΄ Δάμα), Μπ. Κωστούλας

ΝΑΝΤ (Στεφάν Μορό): Μαμπόν, Ακαπαντί, Μουαμπά, Ντιγκάρ, Γκοτιέ (69΄ Κουμούς), Ασουμανί (82΄ Λε Του), Γκόμες, Λε Ρου, Γκιρασί (77΄ Τουρέ), Μαφουμπί, Νζιτά (69΄ Σοβέν)

* Παρών στο Centre Sportif de Colovray της Νιόν ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

 

Πηγή

Continue Reading
Advertisement
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ45 mins ago

Κύπελλο: Κεραυνός εναντίον Διαγόρα με φόντο τον τελικό

ΔΙΕΘΝΗ2 hours ago

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Νάτσο ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Παναιγιάλειος: Αναζητά θετικό αποτέλεσμα στην Ραφήνα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Μεντιλίμπαρ: «Ευτυχώς ο Τζολάκης ήταν καταπληκτικός και γι’ αυτό πανηγυρίζουμε τη μεγάλη πρόκριση»

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

EuroLeague: Τα ζευγάρια και το αναλυτικό πρόγραμμα των playoffs

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

ΕΣΚΑ-Η: Φιλοξένησε τη χρυσή Ολυμπιονίκη του 1992 Βούλα Πατουλίδου

ΜΠΑΣΚΕΤ12 hours ago

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε πιθανή συνάντηση με τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE14 hours ago

Ματσάρα χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει το Περιστέρι

ΑΘΛΗΜΑΤΑ14 hours ago

Το «Α. Πεπανός» επισκέφθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα Πατουλίδου

ΑΘΛΗΜΑΤΑ15 hours ago

Πήρε το «θρίλερ» ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ45 mins ago

Κύπελλο: Κεραυνός εναντίον Διαγόρα με φόντο τον τελικό

ΔΙΕΘΝΗ2 hours ago

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Νάτσο ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Παναιγιάλειος: Αναζητά θετικό αποτέλεσμα στην Ραφήνα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Μεντιλίμπαρ: «Ευτυχώς ο Τζολάκης ήταν καταπληκτικός και γι’ αυτό πανηγυρίζουμε τη μεγάλη πρόκριση»

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

EuroLeague: Τα ζευγάρια και το αναλυτικό πρόγραμμα των playoffs

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

ΕΣΚΑ-Η: Φιλοξένησε τη χρυσή Ολυμπιονίκη του 1992 Βούλα Πατουλίδου

ΜΠΑΣΚΕΤ12 hours ago

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε πιθανή συνάντηση με τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE14 hours ago

Ματσάρα χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει το Περιστέρι

ΑΘΛΗΜΑΤΑ14 hours ago

Το «Α. Πεπανός» επισκέφθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα Πατουλίδου

ΑΘΛΗΜΑΤΑ15 hours ago

Πήρε το «θρίλερ» ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης

Facebook