Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Εντός των ημερών στα χέρια του Γ. Μπάρλου το 33% των μετοχών

Published

on

Θέμα ημερών, είναι να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, στα χέρια του Γιώργου Μπάρλου, καθώς υπήρξε συνάντηση χθες των δύο νομικών συμβούλων έτσι ώστε να ρυθμιστούν και οι προτελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να περάσει στα χέρια του προέδρου της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, το 33% των μετοχών.

Την πλευρά του Σάκη Καλογερόπουλου εκπροσώπησε ο κ. Νικολακόπουλος, ενώ αυτή του Γιώργου Μπάρλου ο Κώστας Κρεμμύδας (φωτογραφία). Ερωτώμενος απο τη “Match” σε ποιο στάδιο βρίσκεται η όλη διαδικασία ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, είπε: «Φτάνουμε στο τέλος…» και πρόσθεσε: «Εντός των επόμενων ημερών, θα υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ, αφού πρέπει να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες».

Έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα

Ωστόσο, η συζήτηση του νομικού συμβούλου, δεν έμεινε μόνο στην υπόθεση των μετοχών, αλλά ρωτήθηκε σχετικά για το αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, θα προβεί σε απάντηση στο τέως τεχνικό επιτελείο και δη στους Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Στέλιο Βενετίδη και τόνισε: «Αν και ήμασταν μαζί, δεν μου είπε κάτι». Σε ότι αφορά, το θέμα με τις κάμερες στο προπονητήριο της Οβρυάς, ανέφερε: «Απορώ γιατί τίθεται τώρα το ζήτημα, ενώ έως σήμερα κανείς δεν είχε διαμαρτυρηθεί. Το βοηθητικό γήπεδο «Αλ. Σπανός» λειτουργεί νομίμως και έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα για την προστασία της ιδιοκτησίας». Και κατέληξε, γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις, που αφορούν την ΠΑΕ, λέγοντας: «Δυστυχώς κάποιοι δεν αγαπούν την ομάδα, αλλά αναλώνονται σε ανούσια πράγματα…».

Στόχος του προέδρου η επένδυση παικτών από τα σπλάχνα

Η κουβέντα, με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, προχώρησε και παρακάτω και αφορούσε, για το τι σκέφτεται ο Γιώργος Μπάρλος να πράξει και απάντησε: «Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ, είναι να βγουν από τα σπλάχνα της ομάδας ένας, δύο ή και παραπάνω ποδοσφαιριστές για αυτό και έχει επενδύσει επάνω σε αυτούς. Το σχέδιό του αυτό, δεν έχει σκοπό να βγει τώρα, αύριο ή την επόμενη μέρα, αλλά μακροπρόθεσμα».

Τάσος Αγγελόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

«Καυτός» Δεκέμβριος για Παναχαϊκή

Published

on

«Καυτός» θεωρείται ο μήνας Δεκέμβριος, για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς στο πρώτο δεκαήμερο, κρίνεται η… τύχη της σε πολλά επίπεδα, αφού έχει να διεκπεραιώσει κρίσιμα ζητήματα που την αφορούν.

Η αρχή γίνεται με τις προσφυγές παικτών όπως του Πέταρ Ορλάντιτς, στον οποίο πρέπει να καταβληθούν άμεσα 26.000 ευρώ, διότι εάν δε δοθούν, τότε αυξάνονται οι τόκοι και το ποσό αυτόματα.

Από την άλλη, υπάρχει αφενός η έφεση, που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Φροξιλιάς, κατά της πρωτόδικης απόφασης, όπου του επιδικάστηκαν 309 ευρώ η οποία και θα συζητηθεί στις 7/12 και αφετέρου η έφεση, που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, κατά του Λευτέρη Ιντζόγλου όπου πρωτόδικα του έχει επιδικαστεί το ποσό των 22.000 ευρώ.

Αντίθετα η «κοκκινόμαυρη» ομάδα, δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης του Σάββα Σιατραβάνη, στον οποίο και θα καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ. Όμως τα χρέη δεν σταματούν εδώ, αλλά συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Στον τέως παίκτη της Δημήτρη Κοτσώνη, θα καταβάλλει το ποσό των 23.000 ευρώ, ενώ τέλος τηρούνται από την ΠΑΕ οι μηνιαίες δόσεις στον Αλέξανδρο Μπιτσάκο στον οποίο έχουν καταβληθεί οι δυο από τις έξι.

Τάσος Αγγελόπουλος

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κρίσιμες συναντήσεις στην Superleague 2, ζητά άμεσο ξεκίνημα η Παναχαϊκή

Published

on

Τη δική τους ύστατη προσπάθεια, θα κάνουν αύριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου σε τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Superleague 2 που θα πραγματοποιηθεί, οι πρόεδροι των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να πείσουν τους πάντες, προκειμένου να αρχίσουν οι αγώνες κάποια στιγμή.

Οι περισσότεροι εξ αυτών, έχουν «στεγνώσει» οικονομικά και συνάμα έχει αρχίσει έντονη πλέον «μουρμούρα» με πρώτους από όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς άπαντες κάνουν λόγο ακόμη και για θέμα επιβίωσης.

Και δεν έχουν άδικο, καθώς επίσημα, έχουν να πιάσουν μπάλα κοντά τους δέκα μήνες, ενώ ήδη η προετοιμασία διήρκησε -μέχρι την ώρα του lockdown- κοντά στους τέσσερις μήνες.

Στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη, θα συζητήσουν το πώς θα κινηθούν, απέναντι στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Παράλληλα, παρουσία και του προέδρου της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκου, θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα, να συζητήσουν και το θέμα που αφορά την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, αυτό δηλαδή με την ΕΡΤ.

Την επόμενη μέρα, μεθαύριο Τετάρτη, μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων παρουσία προφανώς όλων, θα συζητήσουν την πιθανότητα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, από την πλευρά της, αφενός στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης, θα προτείνει την έναρξη του πρωταθλήματος το συντομότερο δυνατόν, ενώ η θέση της θα είναι ίδια και απέναντι στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Ωστόσο πριν συζητήσουν το όποιο ενδεχόμενο έναρξης του φετινού πρωταθλήματος, θα ζητήσουν οι πρόεδροι των ΠΑΕ, να «ανάψει πράσινο φως» για επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, έτσι ώστε όταν και εφόσον δοθεί η εκκίνηση, όλοι να είναι έτοιμοι για «δράση».

Επιμέλεια: Τάσος Αγγελόπουλος

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Απολύμανση για λόγους υγιεινής και κορωνοϊού στην Αγυιά

Published

on

Η Παναχαϊκή συνεχίζει την πιστή τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής προχώρησε για ακόμα μια φορά σε απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της στην Αγυιά.

Η απολύμανση έγινε αφενός στο γενικότερο πλαίσιο υγιεινής και αφετέρου για την καταπολέμηση του COVID-19.

Μπορεί να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά οι χώροι του γηπέδου χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που κάνουν διάφορες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων των «κοκκινόμαυρων».

Μάλιστα, η ΠΑΕ ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αχαϊκή Απολυμαντική για τη σημαντική συμβολή της ως προς την πραγματοποίηση της απολύμανσης.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.