ΜΠΑΣΚΕΤ
ΕΟΚ: Υπογράφηκε η τοποθέτηση καμερών σε κλειστά γυμναστήρια για μετάδοση αγώνων!
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι υπογράφηκε η τοποθέτηση καμερών σε κλειστά γυμναστήρια για μετάδοση αγώνων μέσω live streaming από τη νέα σεζόν

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι υπογράφηκε η τοποθέτηση καμερών σε κλειστά γυμναστήρια για μετάδοση αγώνων μέσω live streaming από τη νέα σεζόν. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Μία από τις βασικές εξαγγελίες της διοίκησης της ΕΟΚ, με στόχο την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου για το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ, μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία με την ανάρτηση στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» της έγκρισης χρηματοδότησής του, ύψους 6.123.368 ευρώ, προερχόμενα από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.
Πρόκειται για την «υλοποίηση και λειτουργία Συστήματος Αυτοματοποιημένης Τηλεοπτικής Μετάδοσης Αγώνων μέσω Διαδικτύου» όπως ακριβώς περιγράφεται στην με Α.Π.: ΓΔΟΔΥ/500/2023 (ΑΔΑ:Ψ85Χ46ΜΤΛΠ-4ΨΨ) απόφαση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Το έργο θα αρχίσει σταδιακά να υλοποιείται και να λειτουργεί και με την ολοκλήρωσή του, σε κλειστά γυμναστήρια της χώρας, θα υπάρχει σύστημα καμερών που θα καταγράφει αυτόματα τους αγώνες μπάσκετ που θα διεξάγονται και οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι μέσω σχετικής πλατφόρμας για θέαση κάθε ενδιαφερόμενου.
Επίσης, θα είναι δυνατή η αυτοματοποιημένη αναπαράσταση των πληροφοριών που αποτυπώνονται στους ηλεκτρονικούς πίνακες στο εκάστοτε γήπεδο, σε γραφικό που θα μεταδίδεται μαζί με την εικόνα και τον ήχο δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης για τους τηλεθεατές».
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας: Έφερε τον Τιμ Φρέιζερ, έκανε πρώτη προπόνηση!
Οι Πατρινοί βρήκαν αντι-Χέιλ, μέχρι να αποθεραπευτεί ο πρώτος σκόρερ της Basket League.

Στην Πάτρα είναι ήδη και προπονείται με τον Προμηθέα ο 31χρονος Αμερικάνος γκαρντ Τιμ Φρέιζερ (πέρσι φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ) κι όλα δείχνουν ότι θα κληθεί να αντικαταστήσει για όσο διάστημα χρειαστεί τον τραυματία Χάντερ Χέιλ.
Ο Τιμ Φρέιζερ προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί από την πατρινή ΚΑΕ σε μια ακόμη κίνηση για να ενισχυθεί το ρόστερ για την «καυτή» συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Φρέιζερ έχει ύψος 1,85μ. και ο ερχομός του κρίθηκε απόλυτα αναγκαίος καθώς ο Χέιλ έχει μπροστά του ακόμη δρόμο για να επιστρέψει απόλυτα υγιής.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Διαβάστε στη «Match»: Έκλεισε γύρο χωρίς νίκη, δείχνει ότι μπορεί τη σωτηρία

Η Παναχαϊκή στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό Β’, βρέθηκε πίσω νωρίς, όμως λυτρώθηκε στο φινάλε. Έκλεισε έναν ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη, θέλει να «σπάσει το ρόδι» με την πρωτοπόρο Καλλιθέα
ΤΑΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΑΝ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ
ΤΟ «ΑΓΚΑΘΙ» ΤΩΝ
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ
ΕΦΕΡΕ ΦΡΕΪΖΕΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΤΙΖΟΝ ΓΙΑ «ΤΕΛΙΚΟ»
Ο Προμηθέας βρήκε τον αντι-Χέιλ, θέλει γεμάτο «Τόφαλος» την Τρίτη (12/12, 19:30) και διπλή νίκη για να ελπίζει στην πρωτιά του ομίλου του *Ήττα στη Ρόδο με θέαμα αλά… ΝΒΑ.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Ήττα στο Άργος
μετά από καιρό
Έφυγε με παράπονα απ’ τον Παναργειακό (1-0), παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας *Βυθίζεται ο ΠΑΟΒ
«ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ»
Ρούσσος και Μητρόπουλος υπογραμμίζουν τα οφέλη της καθαρής νίκης επί του Πάτραι, «το ταμείο όμως αργεί».
Τι έγινε στα άλλα ματς, σήμερα το Θύελλα-Ατρόμητος (15:00), μόνο στη «Match» 6 σελίδες ερασιτεχνικό.
ΑΠΟΛΛΩΝ CARNA
Υπάρχει ζωή
στην Περιβόλα
Επιχείρηση ανασύνταξης στον Απόλλωνα μετά την εύκολη νίκη επί του Λαυρίου και τον «φρέσκο αέρα» που έφερε ο Χριστόπουλος * Έπαιξε «σκυλίσια» άμυνα, έρχεται μεταγραφική ενίσχυση
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ένα βήμα πριν το κλείσιμο των θυρών
Αποφασισμένος δηλώνει ο Πρωθυπουργός να πατάξει την οπαδική βία κι ας έρθει σε σύγκρουση με τους «μεγάλους». Σήμερα οι ανακοινώσεις με επικρατέστερο σενάριο το λουκέτο στις κερκίδες μέχρι νεοτέρας
Σ. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ
Στο πρώτο
σκαλί της
Ευρώπης
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ
Τρία
μετάλλια
στην Πάτρα
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Παπαθεοδώρου: «Ένα buzzer beater μας στέρησε μια μεγάλη νίκη»
Ο τεχνικός του Προμηθέα μετά την ήττα στη Ρόδο από τον Κολοσσό.

Εμφανώς «σκασμένος» ήταν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό και τη δραματική ήττα στην παράτση με 114-109 ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και όχι άδικα, αφού είχε τους λόγους του που ήθελε το διπλό στη Ρόδο.
Ιδού οι δηλώσεις του τεχνικού του Προμηθέα.
«Πολύ ωραίο ματς για τον κόσμο που το απόλαυσε. Εμείς αργήσαμε να επιστρέψουμε, περάσαμε μπροστά, δεχθήκαμε εκείνο το buzzer beater με τη λήξη που μας έστειλε στην παράταση και τελικά ηττηθήκαμε.
Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά καθημερινά και πάνω στο πλάνο που έχουμε από την αρχή της χρονιάς», ήταν τα λόγια του».
Μίλτος Σπυρόπουλος