Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Επετειακές κάρτες φιλάθλων- εγγραφή μελών ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891

Published

on

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ενόψει της φετινής ιστορικής επετείου των 130 χρόνων από την ίδρυσή της, ανακοινώνει πως από σήμερα θα διατίθενται στους φίλους της ομάδας οι επετειακές κάρτες φιλάθλων.

Η κάρτα φιλάθλου συνοδεύεται από πολλά προνόμια και προσφορές και μέρος των εσόδων που θα προέλθουν, θα διατεθούν στις φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις της ομάδας.

Η Παναχαϊκή είναι το πρώτο αθλητικό σωματείο της χώρας. Είναι η πρώτη ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Μία ομάδα, τρεις αιώνες ιστορίας!!!

Όλοι αναλογιζόμαστε το ιστορικό της μέγεθος και την κοινωνική της ευθύνη.

Οι επετειακές κάρτες :

-JUNIORS FANS card (μαθητική 1€)

-ELITE PGE card (φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, κτλ 15€)

-VIP RED BLACK card (25€)

-GOLD 1891 card (55€)

-OFFICIAL SUPPORTER STORE card
(αυτοκόλλητο με το σήμα της ομάδας σε συμβεβλημένα καταστήματα της πόλης-35€)

Προνόμια επετειακής κάρτας φιλάθλου 1891-2021:

– 20% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου
-20% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας 2021-2022
– VIP Θέσεις
– Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων (ποσόστωση φιλάθλων 2021-2022 λόγω COVID 19)
– Έκπτωση σε υπηρεσιες χορηγών της ομαδας
-Έκπτωση στα συμβεβλημένα καταστήματα
– Έκπτωση στα προϊόντα της ομάδας
– Συμμετοχή σε εκδηλώσεις της ομάδας (επετειακες ημερίδες, σεμινάρια, ενημερώσεις κτλ)
-Αυτόματη συμμετοχή σε κληρώσεις-δώρα- αναμνηστικά της ομάδας
-Συμμετοχή σε δράσεις/φιλανθρωπικές κτλ
– Συνδρομή (δωρεάν) στο Panachaiki tv
-Αναμνηστικό δώρο Παναχαϊκή 1891
-Πιστοποιητικό μέλους (προσωπικό) για τα 130 χρόνια Παναχαϊκή 1891
-newsletter , συνεχής ενημέρωση για όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις της ομάδας
-Εφαρμογή (δωρεάν) «Παναχαϊκή 1891» σε κινητό/τάμπλετ δωρεάν (App Store/google)
-Μουσείο e-πρόσβαση (δωρεάν)

Τα προνόμια και οι ειδικές προσφορές για τα μέλη της ομάδας θα ανανεώνονται συνεχώς και θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση στο επίσημο site της ομάδας

Όλοι οι νέοι κάτοχοι καρτών φιλάθλου Παναχαικής 1891 αυτόματα κερδίζουν :
-Δωρεάν συμμετοχή στο “Παναχαϊκή 1891 Xperience” απολαμβάνοντας αποκλειστική ξενάγηση στο Μουσείο και τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891 καθώς και φωτογράφιση με τις νέες μασκότ της ομάδας.
-Επιπλέον μετά από κλήρωση, κερδίζουν την παρακολούθηση ενός εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας.

Τηλεφωνήστε μας : +30.2610.222.777 & 2610.931.982
e-mail: info@panachaikifc.gr
Διεύθυνση Γραφείων: Παλαιά Εθνική οδός Πατρών-Αθηνών 0, Βώρος Δρεπάνου Αχαΐας 26504
Διεύθυνση Γηπέδου: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Κιτίου 1 – 26441 Πάτρα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τ. Πετρόπουλος: «Δεν έχουμε δεχθεί κανένα αίτημα, είμαστε θετικοί»

Published

on

Όπως αποκάλυψε η «Match» στο προηγούμενο φύλλο η Παναχαϊκή είναι διατεθειμένη να δηλώσει στο φάκελο αδειοδότησης το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και όπως προέκυψε, ο κύριος λόγος ήταν η λήξη της άδειας του γηπέδου της στην Αγυιά, πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού πάντως Τάκης Πετρόπουλος, με τον οποίο επικοινώνησε η «Match» τόνισε χαρακτηριστικά, πως δεν έχει γίνει καμία νύξη μέχρι στιγμής της ΠΑΕ προς τον Δήμο, στον οποίο θυμίζουμε πως ανήκει η διαχείριση του Σταδίου.

Για το ζήτημα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει γίνει κανένα επίσημο αίτημα προς τον Δήμο, καμία επίσημη επαφή ή συζήτηση. Η αντιδημαρχία αθλητισμού και η διοικούσα επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου προτίθενται να παραχωρήσουν ανταποδοτικά το γήπεδο στην Παναχαϊκή. Το Παμπελοποννησιακό είναι ένα απ’ τα καλύτερα Στάδια της χώρας και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τέτοιες διοργανώσεις», ενώ καταθέτοντας και την δική του άποψη για το ζήτημα, ανέφερε: «Σαν Παναχαϊκιώτης πιστεύω ότι η φυσική έδρα της Παναχαϊκής είναι η Αγυιά».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Αδειοδότηση Αγυιάς: «Αγκάθι» με πολύπλευρες προεκτάσεις…

Published

on

Από τη στιγμή που η παραμονή της Παναχαϊκής στη Super League 2 έχει «κλειδώσει» εδώ και καιρό και στις διοικητικές εξελίξεις της ΠΑΕ όπως φαίνεται δύσκολα θα προκύψουν δραματικές αλλαγές, το μεγαλύτερο βάρος υπάρχει πλέον στο γηπεδικό που έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο.

Η άδεια λειτουργίας της Αγυιάς τελειώνει στις 28 Αυγούστου και γίνεται το τελευταίο διάστημα από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή μία συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί η λύση εκείνη που δεν θα «ξεσπιτώσει» την ομάδα, οδηγώντας την (θέλοντας και μη) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το «φλερτ» της ΠΑΕ με τη δημοτική αρχή η αντίδραση (αρνητική) του κόσμου και δη των οργανωμένων οπαδών, όπως και του Γιάννη Τάτση ήταν ξεκάθαρη.

«Σπίτι της Παναχαϊκής είναι η Αγυιά κι εκεί πρέπει να συνεχίσει να παίζει», είναι η άποψη όλων. Τι ισχύει με τα σημερινά δεδομένα; Η άδεια της Αγυιάς για να ανανεωθεί χρειάζεται τις απόλυτα αναγκαίες υπογραφές των υπευθύνων της Περιφέρειας, οι οποίες ακόμη δεν υπάρχουν.

Διαφορετικά, θα απαιτηθεί (όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια) μία ακόμη χρονική παράταση έτσι ώστε να μην μπει «λουκέτο», καθώς το όλο αυτό ζήτημα δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό, αλλά έχει πολλές και σημαντικές προεκτάσεις.

Σεμιτέκολος: «Κάνουμε ότι μπορούμε»

Πρώτα απ’ όλα η ερασιτεχνική Παναχαϊκή εδώ και πολύ καιρό κάνει τις δικές της ενέργειες για να βρεθεί μια άκρη και να αποφευχθεί η μη αδειοδότηση, που θα σημάνει για την ίδια τεράστια οικονομική ζημιά.

«Έχουμε στείλει μελέτες μηχανικών στην Περιφέρεια που λένε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα ούτε με το στέγαστρο, ούτε και με οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, είμαστε πρόθυμοι να γίνουν οι όποιες βοηθητικές παρεμβάσεις θέλουν, όμως ένα τέτοιο μεγάλο κονδύλι που απαιτείται δεν υπάρχει στα ταμεία μας. Για το λόγο αυτό έχουμε απευθυνθεί στην Πολιτεία και την ΓΓΑ που έχει τον πρώτο λόγο να εξασφαλίσει τους πόρους που θα κρίνει η ίδια για τα όποια έργα, παρότι σε ότι αφορά τα συγκεκριμένα ζητήματα που τίθενται επαναλαμβάνω ότι οι μελέτες των μηχανικών δεν επιδέχονται της παραμικρής αμφισβήτησης», ήταν τα λόγια του στη «Match».

Στα «κάγκελα» οι καταστηματάρχες

Το όλο θέμα όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Match» δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό, έχει και περαιτέρω κοινωνικές προεκτάσεις. Ποιες; Τους καταστηματάρχες στη γύρω περιοχή του γηπέδου που έχουν σημαντικά έσοδα όχι τόσο από τα παιχνίδια της ομάδας στη Super League 2, όσο από τις συναυλίες που φιλοξενούνται κάθε καλοκαίρι και συγκεντρώνουν πολύ κόσμο από διάφορες περιοχές, όπως κι έναν ολόκληρο μηχανισμό ανθρώπων που κινείται στο κομμάτι αυτό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Παναχαϊκή ΓΕ στα χέρια της, κοντά στους 50.000 είναι οι άνθρωποι που πέρυσι παρακολούθησαν όλες τις συναυλίες που φιλοξενήθηκαν στην Αγυιά κι όπως καταλαβαίνει κανείς, μιλάμε για σημαντική διακίνηση χρήματος στα μαγαζιά γύρω απ’ το γήπεδο κι όχι μόνο. Και για να μη νομίσει κανείς ότι υπερβάλουμε, να τονίσουμε ότι επίκειται κινητοποίηση αυτών των ανθρώπων προς την Περιφέρεια έτσι ώστε η Αγυιά να μη σταματήσει τη λειτουργία της και μετά τον Αύγουστο.

Να ενεργοποιηθεί η ΠΑΕ

Τη δική της σημασία έχει και η στάση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της για το πώς η ίδια είναι σε θέση να δώσει λύση με την Αγυιά, παρά μόνο με τις διαρροές περί Παμπελοποννησιακού.

Με την υπενθύμιση μάλιστα ότι η ίδια κάθε άλλο παρά συνεπής είναι την τελευταία διετία στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς την Ερασιτεχνική, καλό θα είναι όπως λένε πολλοί, να σκύψει επί της ουσίας στο θέμα και σε συνεργασία με την ερασιτεχνική να δει το πώς θα συνδράμει οικονομικά αν παραστεί επιτακτική ανάγκη, έτσι ώστε η Αγυιά να παραμείνει… ανοιχτή. Άλλωστε, με στόχο τον πρωταθλητισμό τη νέα σεζόν η παραμονή της στην Αγυιά κρίνεται επιβεβλημένη χωρίς δεύτερη κουβέντα. Οι εξελίξεις σίγουρα αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τάτσης: “Να μεγαλώνουμε την Παναχαϊκή μέρα με τη μέρα”

Οι δηλώσεις του προπονητή της Παναχαϊκής μετά την ήττα από το Αιγάλεω

Published

on

Μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω και την ήττα της Παναχαϊκής, ο προπονητής της “κοκκινόμαυρης” ομάδας Γιάννης Τάτσης δήλωσε:

Continue Reading
Advertisement

Facebook