Connect with us

FOOTBALL LEAGUE

Έρχεται αφαίρεση βαθμών (και) για Πλατανιά

Μετά την είδηση για αφαίρεση βαθμών στον Απόλλωνα Λάρισας, έρχεται να προστεθεί και η ομάδα του Πλατανιά στην συγκεκριμένη “περιπέτεια” όπως προέκυψε από σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποίησε ποινή -6 βαθμών συνολικά, για οφειλές των Κρητικών στον Αντώνη Πετρόπουλο και Χρήστο Καρυπίδη. Στην περίπτωση του πρώτου η ομάδα των Χανίων πρέπει να τον ξεχρεώσουν εντός τριών εργάσιμων ημερών, ενώ σε εκείνη του δεύτερου καλείται να του πληρώσει το ποσό των 30.795 ευρώ εντός 10 ημερών.

Η ανακοίνωση:

«Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρυπίδη του Αρχιμήδη δυνάμει της υπ’ αριθμ. 524/2018 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση ποσού τριάντα χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα πέντε (30.495) Ευρώ πλέον των νομίμων τόκων από τότε που κάθε επιμέρους κονδύλιο κατέστη απαιτητό κατά τους ορισμούς της προαναφερομένης αποφάσεως, καταβληθεί – εξοφληθεί από την υπόχρεη καθ’ ής ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις ποσού 7.698,75 Ευρώ εκάστη, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης δε καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από την έκδοση και γνωστοποίηση σε αυτήν της παρούσας αποφάσεως, κάθε μίας δε εκ των επομένων τριών μέχρι την αντίστοιχη ημέρα εκάστου επόμενου μήνα. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει η καθ’ ής, ως έμμεσου εξαναγκασμού για την εξόφληση της οφειλής της, για το σύνολο του ποσού των 30.795,00 Ευρώ, και των νομίμων τόκων, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 542/2018 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 106/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 122/04.12.2018 όμοια απόφασή του, ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Αντωνίου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ του Λουκά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 409/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Αναβάλλει την έκδοση της οριστικής του αποφάσεως, ώστε, όταν η υπόθεση καταστεί ώριμη με την ενδεχόμενη παραβίαση εκ μέρους της καθής των όρων της υπ’ αριθμ. 107/2018 αποφάσεως του Δ.Δ.Π./Ε.Π.Ο., όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 123/04.12.2018 νεότερη από-φασή του, να επανέλθει προς περαιτέρω συζήτηση επί της ουσίας με κλή-ση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Ελίν ΔΗΜΟΥΤΣΟΥ του Αναστάση, χωρίς την προκαταβολή νέου παραβόλου και εξόδων λειτουργίας».

FOOTBALL LEAGUE

«Μας μένει πικρία για το λάθος»

Στο λάθος της στιγμής που έφεραν το γκολ της ισοφάρισης έμεινε ο τεχνικός του Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Απόλλων Πόντου:

“Μας μένει πικρία για το λάθος που μας στοίχησε το γκολ της Παναχαϊκής. Για εμάς η φάση-κλειδί που θα μας έδινε τη νίκη ήταν η φάση του 1ου λεπτού, όταν δεν μας δόθηκε ξεκάθαρο πέναλτι.

Εύχομαι την καλύτερη πορεία για την Παναχαϊκή και τον Σωκράτη, σε σύγκριση με πέρυσι δικαιούται υψηλότερη βαθμολογική θέση».

Όσον αφορά τον διαιτητή, δεν θέλησε να σχολιάσει, κάνοντας λόγο για «ανεπάρκεια».

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

Το πανόραμα της Football League

Mε μεγάλες μονομαχίες συνεχίστηκε για ακόμη μια αγωνιστική το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα, το πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, αλλά και την επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Εργοτέλης – Κέρκυρα 1-2 (59 Έφορντ – 51, 71 Λινάρδος)

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Αήττητος Σπάτων – Σπάρτη 0-0

Βόλος – Πλατανιάς 3-1 (12 Γκαλίτσιος, 33 Μάντζης, 44 Λούκας Γκαρσία – 56 Μπιανκόνι)

Ηρακλής – Καραϊσκάκης Άρτας 0-1 (38 Άλεξιτς)

Τρίκαλα – Ηρόδοτος 2-0 (11 πεν. Συμελίδης, 36 Σταματάκος)

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 0-0

Παναχαϊκή – Απόλλων Πόντου 1-1 (85 Λουμπαρδέας – 61 Σουντουρά)

ΑΟΧ Κισσαμικός – Αιγινιακός 2-3 (17 Αρναρέλλης, 28 Καραγιάννης / 26 Μαρκόφσκι – 45+1 Παπαδόπουλος, 75 Πέριτς)

Η Βαθμολογία:

 1. Απόλλων Λάρισας 20
 2. Βόλος 19
 3. Κέρκυρα 16
 4. Πλατανιάς 15
 5. Εργοτέλης 14
 6. Ηρόδοτος 12
 7. Δόξα Δράμας 12
 8. Παναχαϊκή 11
 9. Καραϊσκάκης 10
 10. Ηρακλής 10
 11. Απόλλων Πόντου 8
 12. Σπάρτη 6
 13. Αήττητος Σπάτων 6
 14. Αιγινιακός 6
 15. Τρίκαλα 6
 16. ΑΟΧ Κισσαμικός 5
 • Ο πρώτος της βαθμολογίας ανεβαίνει στη Super League. Ο δεύτερος δίνει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της Super League.

** Οι ομάδες από την 3η έως τη 10η θέση θα συμμετάσχουν στη Super League 2.

*** Βάσει αναδιάρθρωσης οι 4 τελευταίοι υποβιβάζονται στη Δ εθνική. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12 θα είναι στη Γ (Football League του χρόνου). Ουσιαστικά υποβιβάζονται κατηγορία και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12, απλά οι 4 τελευταίοι πέφτουν 2 κατηγορίες.

****Εργοτέλης και Κέρκυρα έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

H επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 15/12

15.00

Αιγινιακός-Εργοτέλης

Δόξα Δράμας-Ηρακλής

Κέρκυρα-Τρίκαλα

Ηρόδοτος-ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 16/12

15.00

Καραϊσκάκης-Αήττητος Σπάτων

ΑΟΧ Κισααμικός-Παναχαϊκή

Απόλλωνα Πόντου-Απόλλων Λάρισας

Σπάρτη-Πλατανιάς

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

Έφυγε με το “διπλό” από την Κρήτη η Κέρκυρα

Ακόμα μια ουσιαστική και πειστική ενόψει της συνέχειας εμφάνιση πραγματοποίησε η Κέρκυρα η οποία ξεπέρασε το εκτός έδρας  “εμπόδιο” του Εργοτέλη (1-2) και συνεχίζει τις…υψηλές “πτήσεις” στην Football League.

Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης είχαμε ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως έλειπαν και από τις δύο ομάδες οι ουσιαστικές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι πιο δραστήριοι.

Στην επανάληψη τόσο οι Κρητικοί, όσο και οι “Φαίακες” ανέβασαν πολύ την απόδοσή τους και μπήκαν με πιο επιθετική διάθεση στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε για λογαριασμό της Κέρκυρας ο Λινάρδος με κεφαλιά στο 51ο λεπτό, όμως οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η άμεση απάντηση από τον Εργοτέλη με το πολύ ωραίο πλασέ του Έφορντ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση, πάλεψαν ώστε να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και τα κατάφεραν στο 71′ με σκόρερ και πάλι τον Λινάρδο σε κόντρα επίθεση.

Η ομάδα του Παπαβασιλείου τα έδωσε όλα για το 2-2, ειδικότερα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το απευθείας χτύπημα φάουλ του Κοζορώνη έδιωξε με δυσκολία ο Κουτζαβασίλης.

Το 1-2 έμεινε όμως έως το φινάλε.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Οικονόμου, Λαμπάκης (58′ Κβάτενγκ), Μαζουλουξης (74′ Γιακούμπου), Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Κοζορώνης, Σταθόπουλος (46′ Μπουτσάκης), Ιατρούδης, Έφορντ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Κούρος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρητικός, Κόντος (88′ Βέρτζος), Ζορμπάς, Τουράμ, Σανδραβέλης, Σιατραβάνης (70′ Βίλα), Λινάρδος (79′ Νίκιτς).

Διάβασε Περισσότερα

Facebook