ΔΙΕΘΝΗ
Έρχεται με… φόρα η Φιορεντίνα

Μπορεί σήμερα το ποδοσφαιρικό μας κουπόνι να έχει αρκετά παιχνίδια που θα τραβήξουν το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, όμως η διοργάνωση που σίγουρα «κλέβει τη παράσταση» είναι το Αυστραλιανό Όπεν, το οποίο ξεκινάει τα ξημερώματα.
Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα μπασκετ σημερα.
Παρ’ όλα αυτά, παρότι θα μας απασχολήσει και στις επιλογές μας, θα αφήσουμε το πρώτο γύρο για να δούμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν οι αθλητές. Πάμε στην Ιταλία, λοιπόν και τη Φλωρεντία, εκεί όπου η τοπική Φιορεντίνα υποδέχεται τη Τζένοα.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ποιος είδε τους «βιόλα» και τους φοβήθηκε μεσοβδόμαδα στη Νάπολι. Η Φιορεντίνα κάνοντας μια εμφάνιση βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν της, διέλυσε με 5-2 τους «παρτενοπέι» για το Κύπελλο, προχωρώντας στο θεσμό. Ο Ιταλιάνο δε θα μπορούσε να μη πει καλά λόγια για τους παίκτες του, οι οποίοι πλέον θα κυνηγήσουν το τρόπαιο. Επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Φλωρεντίας υποδέχεται την επικίνδυνη Τζένοα, η οποία θα παραταχθεί για να «κλέψει» το βαθμό. Ο Σοφιάν Αμραμπάτ είναι στο Κόπα Άφρικα, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μπενάσι και Κουάρτα.
ΤΖΕΝΟΑ: Το Κύπελλο ήταν το λιγότερο που απασχολούσε τους φίλους της Τζένοα τη δεδομένη στιγμή, όμως η ομάδα τους στάθηκε αρκετά καλά στο Μιλάνο μεσοβδόμαδα, με τον αποκλεισμό να έρχεται τελικά στη παράταση από την ισχυρή Μίλαν. Μετά από αυτή την ήττα, ο Σεβτσένκο αποτέλεσε παρελθόν από το πάγκο και ο Κονκό θα είναι ο υπηρεσιακός, μέχρι να έρθει κάποιος άλλος μόνιμα. Το έργο της ομάδας για τη σωτηρία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο και θα ψάξει ένα μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στη Φλωρεντία. Μαξίμοβιτς, Βάσκες και Σέρπε είναι εκτός, τρέχουν να προλάβουν οι σημαντικοί Ερνάνι, Καμπιάζο και Μπιάνκι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι η Τζένοα θέλει πολύ το παιχνίδι έχοντας μπλέξει για τα καλά στην ουρά, η Φιορεντίνα είναι πολύ ανώτερο σύνολο και ειδικά στην έδρα της κάνει πολλές φάσεις. Θεωρούμε πως ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με το over 1.5 στο 1.67 της Novibet
Ενημερωθείτε σήμερα στο webfreebets.com για τα μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις, όπως επίσης και για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και το πρόγραμμα από τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΔΙΕΘΝΗ
Final 4: Εκτός τελικού σε νεκρό χρόνο ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός και Αναντολού Εφές πήγαν σε τιτανομαχία στο Βελιγράδι, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να σκοράρει τεράστιο τρίποντο στο απολυτο μηδέν για το 77-74 που έστειλε τους Τούρκους στον τελικό της EuroLeague.
ΔΙΕΘΝΗ
Μπαρτζώκας: “Να απολαύσουμε τις στιγμές, χωρίς πίεση”

Στη συνέντευξη Τύπου του Final Four στο Βελιγράδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος με την παρουσία της ομάδας στην τελική φάση και κάλεσε τους παίκτες του να απολαύσουν τη στιγμή.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στο σύλλογο, την ομάδα και τον Πειραιά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι τιμή που βρισκόμαστε εδώ, στο Final Four. Αυτό που πρέπει να πω στους παίκτες μου είναι ότι δεν χρειάζεται να πιέσουν ή να υπερβάλουν για κάτι. Απλά να εστιάσουν σε εμάς, να παίξουν για τη φανέλα, τον σύλλογο και την πόλη, τον Πειραιά. Είναι σπάνιο να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, δεν ξέρεις πότε θα ξαναβρίσκεσαι εδώ. Οπότε δεν χρειάζεται να πιεστείς για κάτι, απλά να ζήσεις την στιγμή.
Ειλικρινά, δεν θέλω να μιλήσω για μένα. Είναι μια ομαδική προσπάθεια. Όλοι εκπροσωπούμε τον σύλλογο και την πόλη, είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε γι’ αυτόν τον στόχο. Όλοι ξέρουν στην Ελλάδα πως είμαι οπαδός του Ολυμπιακού, οπότε ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει πάθος, αλλά κάποιες φορές σε ακραία επίπεδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει ακριβώς αυτό».
ΔΙΕΘΝΗ
Β. Λιόλιος: Οι εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια ΦΙΜΠΑ

Με ξεχωριστή επιτυχία έγιναν το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο της Κρήτης οι εκδηλώσεις της ΕΟΚ για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής της ΦΙΜΠΑ, παρουσία μεγάλων ονομάτων από το χθες και το σήμερα του αθλήματος.
Στο πλευρό της Ομοσπονδίας ήταν και η Πολιτεία δια του Λευτέρη Αυγενάκη και με τον Βαγγέλη Λιόλιο να έχει φροντίσει για τα πάντα κάτι που ώθησε τον ισχυρό άνδρα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ανδρέα Ζαγκλή να τον συγχαρεί δημόσια.
Μίλτος Σπυρόπουλος