Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Έρχεται το «1st Spyros Avramis beach soccer international cup»

Published

on

Ένα σημαντικό τουρνουά όχι μόνο για την περιοχή αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο ετοιμάζει η ομάδα beach soccer της πόλης μας, η Νάπολη Πατρών, που στις 10-11 και 12 Μαΐου θα διοργανώσει στο γήπεδο του ΠΕΑΚ το «1st Spyros Avramis beach soccer international cup»…

Αναλυτικά το δελτίο τύπου…

Η Νάπολη Πατρών συμπληρώνει πέντε χρόνια ζωής και στόχος της είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, ακολουθώντας το όραμα των ιδρυτών της.

Στο πλαίσιο αυτό, πάρθηκε η απόφαση της διοργάνωσης του πρώτου διεθνούς τουρνουά «beach soccer» στην πόλη μας με ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απαρχή των φετινών υποχρεώσεων της Νάπολη, που θα βρίσκεται για 3η φορά στο «Euro Winners Challenge» και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Πριν από όλα αυτά όμως, θα βάλει την Πάτρα σε… γιορτινούς ρυθμούς, με ένα τουρνουά που η επιδίωξη είναι να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια, λίγο πριν την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, όπου για την πόλη μας πρωτοστατούν οι Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες.

Το «1st Spyros Avramis beach soccer international cup» θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Σπύρος Αβράμης» στο ΠΕΑΚ, το τριήμερο 10-11-12 Μαΐου 2019, και εκεί θα βρίσκονται η Νάπολη, η… και η… Όχι, δεν θα σας τα αποκαλύψουμε όλα με το καλημέρα. Από σήμερα και μέχρι τις 9/5 θα έχετε μάθε όλα όσα πρέπει και όλα όσα χρειάζεται για να απολαύσετε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Και σίγουρα κάτι αντίστοιχο δεν θα έχετε παρακολουθήσει.

Όπως αναφέρει και το μότο της ομάδας… «Φτάσε όπου δεν μπορείς»

Το τουρνουά είναι μια διοργάνωση της ΑΠΣ Νάπολη Πατρών, με συνδιοργανωτή το Π.Ε.Α.Κ., έχοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την αδειοδότηση της ΕΠΟ.

Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Φ.Δημητρακόπουλου

Published

on

Πριν τη σέντρα των αγώνων στα πρωταθλήματα Ανδρών της ΕΠΣ Αχαΐας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή το προσεχές σαββατοκύριακο (20-21/4). 

Με αυτόν τον τρόπο θα αποδοθεί φόρος τιμής στη μνήμη του Φίλιππου Δημητρακόπουλου, που “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή, έχοντας αγωνιστεί σε Αίαντα Πατρών, Πανιώνιο/Αχιλλέα και Άρλα. 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτραι: Ευκαιρίες στο μέλλον της ομάδας

Published

on

Το Πάτραι είχε την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες του στα πλέι-οφ. 

Ιδίως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, όπου νίκησε με 4-2 το νεανικό στοιχείο ήταν έντονο. 

Ο Κώστας Κανελλόπουλος (γεννηθείς 2007) βρήκε δίχτυα, με τον Νίκο Λουμπαρδέα να χρησιμοποιεί επίσης τους Πιπεράκη (2005), Σουγλέρη (2005), Πρελορέντζο (2005), Δρουγούτη (2007) και Ανδρεόπουλου (2007). 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ν.Σκόνδρας στη «Match»: «Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο»

Published

on

 Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Πατρών, Νεκτάριος Σκόνδρας, για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του (στη φωτό με την σύζυγο και την κόρη του μετά τη λήξη του ματς).  

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, σε δηλώσεις του στη «Match» παρουσιάστηκε απόλυτα προσγειωμένος, τόσο για την στέψη, όσο και για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική που ακολουθούν.  

«Παλέψαμε φέτος με όλες μας τις δυνάμεις και τα καταφέραμε, το ίδιο θα κάνουμε και στα μπαράζ ανόδου. Θα μπούμε στη διαδικασία με μισή ομάδα καθώς έχουμε 5 σοβαρούς τραυματισμούς παικτών, αλλά θα το πάμε μέχρι τέλους. Ο Ατρόμητος έχει μεγάλη ιστορία και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Θέλουμε διακαώς την άνοδο στη Γ’ Εθνική», ήταν τα λόγια του κ. Σκόνδρα. 

Continue Reading
Advertisement
ΒΟΛΕΙ23 hours ago

Φιλικό με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και απονομή στις πρωταθλήτριες της Παναχαϊκής

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ21 hours ago

Χάλκινο μετάλλιο για την Αγγελική Παπαμιχαήλ του Warriors Club

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΑΘΛΗΜΑΤΑ21 hours ago

ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ 1988: Στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής!

ΜΠΑΣΚΕΤ16 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΛΟ14 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΜΠΑΣΚΕΤ24 hours ago

Στο πένθος βυθίστηκε ο Εργκίν Αταμάν και η οικογένεια του Παναθηναϊκού

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ17 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

Facebook