ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΕΣΚΑ-Η: Υποχρεωτική εγγραφή αθλητών-τριών στη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΟΚ

Από το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η ανακοινώνεται στα σωματεία-μέλη μας ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της δύναμης τους οι οποίοι κατέχουν δελτίο πρέπει να κάνουν εγγραφή στη ψηφιακή πλατφόρμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Τονίζουμε ότι η εγγραφή είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές και αθλήτριες και γίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://apps.basket.gr/login/. Οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας αναλυτικά στο link: https://apps.basket.gr/documentation/.
Η ταυτοποίηση για τους ενήλικες γίνετε με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, για δε τους ανήλικους αθλητές η ταυτοποίηση θα γίνει από τον κηδεμόνα που έχει την γονική μέριμνα.
Παρακαλούμε οι εγγραφές να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Αθλητές που θέλουν να μεταγραφούν ή να αποδεσμευτούν ακολουθούν την ίδια διαδικασία προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Μπάσκετ: «Υπόσχεται» θέαμα το τουρνουά της Τέμενης, οι σημερινοί αγώνες

Ένα ακόμη σημαντικό τουρνουά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και αφορά αυτό που θα διοργανώσει ο Αστέρας Τέμενης σήμερα και αύριο (30/9-1/10) στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.
Διήμερο δράσης που αναμένεται με ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος, καθώς το αγωνιστικό παρόν θα δώσουν τέσσερις ομάδες από την «αφρόκρεμα» της ΕΣΚΑ-Η στις εθνικές κατηγορίες, οι οποίες υπόσχονται θέαμα.
Μια (Αίολος Αγυιάς) που θα παίξει στη National League 1 και τρεις (Τέμενη, Γλαύκος/Έσπερος και Προμηθέας 2014) που θα αγωνιστούν στον 1ο όμιλο Νότου της National League 2, έχοντας την ευκαιρία να κάνουν πολύ γερές πρόβες.
Ο διοργανωτής Αστέρας Τέμενης έχει έτοιμο το πρόγραμμα του διημέρου και σήμερα Σάββατο θα παίξουν:
17.30: Γλαύκος/Έσπερος – Αίολος Αγυιάς
20.00: Αστέρας Τέμενης – ΕΑ Προμηθέας 2014.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανοίγει η αυλαία σήμερα στο τουρνουά μπάσκετ της ΕΑ Πατρών

Όλα είναι έτοιμα από πλευράς ΕΑΠ για τη διοργάνωση του δικού της τουρνουά σήμερα και αύριο.
Διοργάνωση η οποία και φέτος κι όπως έχει θεσπίσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου με τεράστια ποικιλόμορφη προσφορά στην οικογένεια της ΕΑΠ που δεν υπάρχει πλέον στη ζωή, του Νίκου Τζελετόπουλου.
Συνολικά τέσσερις ομάδες θα λάβουν μέρος, δυο από την National League 2 (Παναχαϊκή και Αχαγιά’82) και ισάριθμες από την Α1 ΕΣΚΑ-Η (ΕΑΠ και Απολλωνιάδα), που αναμένεται να προσφέρουν αξιόλογο θέαμα «τραβώντας» πολύ κόσμο στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου του Αγ. Διονυσίου.
Άλλωστε και μέχρι στιγμής στην Πάτρα δεν έχει διεξαχθεί κάποιο άλλο τουρνουά και αυτό της ΕΑΠ προσφέρεται στους φιλάθλους για να πάρουν μια πρώτη γεύση δράσης ενόψει της νέας σεζόν.
Σήμερα (Σάββατο 30/9), η αυλαία θα ανοίξει με τη «σύγκρουση» Παναχαϊκής-Αχαγιάς’82 (6μ.μ.) και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση ΕΑΠ-Απολλωνιάδας (8μ.μ.).
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α2 ΕΣΚΑΗ
Ο Πήγασος Μπεγουλακίου ετοιµάζεται για την Α2 ΕΣΚΑ-Η
Με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια ο Πήγασος Μπεγουλακίου ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η

Με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια ο Πήγασος Μπεγουλακίου ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, αποφασισμένος να σημειώσει την καλύτερη δυνατή πορεία.
Με τον Δημήτρη Κοριανίτη στην άκρη του πάγκου η ομάδα ήδη βγάζει προς τα έξω μια καλή εικόνα, αν και όλοι ξέρουν το πόσο δύσκολος «μαραθώνιος» θα είναι η νέα χρονιά.
Ο βασικός στόχος για μια καλή πορεία και ότι προκύψει καλύτερο, είναι κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί για τον Πήγασο.
Όσο για το ρόστερ του, με μπροστάρη τον πολύπειρο «εκτελεστή» Μανώλη Κανταρτζόπουλο, ακόμα συμμετέχουν οι Γιάννης Τζόγκλης, Γιώργος Δημακόπουλος, Αντώνης Δημόπουλος, Θάνος Λύρας, Νίκος Δαραμούσκας, Μάνος Γεωργακάκης, Αγησίλαος Ανδρουτσόπουλος, Αλέξανδρος Καποτής, Νίκος Καμίλης, Αλέξανδρος Κόγκος, Διονύσης Κουτρούλης, Αλέξανδρος Αργυρόπουλος, Θεόδωρος Γιαννακόπουλος και Παναγιώτης Λαμπροκωστόπουλος.