Connect with us

Α1 ΕΣΚΑΗ

Έσπερος ΑΟΠΑ: Συνεχίζει κανονικά ο Πολυδωρόπουλος

Published

on

Ο Αλέκος Πολυδωρόπουλος θα είναι και του χρόνου στον πάγκο του Έσπερου ΑΟΠΑ ενόψει Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Όσο για τον αντίστοιχο ρόλο στην Απολλωνιάδα, είναι ζήτημα που παραμένει ανοιχτό.

Όλα δείχνουν πάντως ότι την θέση -εκτός απροόπτου- θα την πάρει ο νέος συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στην αντρική ομάδα.

Η εκκρεμότητα αυτή πάντως δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει, όπως και το προπονητικό επιτελείο που θα δουλέψει στις Ακαδημίες.

Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος 

Α1 ΕΣΚΑΗ

Γιατί παραμένει εκτός Μητρώου η Απολλωνιάδα

Published

on

Κοιτάζοντας κανείς τη λίστα που έχει δημοσιοποιήσει η ΓΓΑ στο site της και αφορά τις διάφορες κατηγορίες συλλόγων απ’ όλη τη χώρα που είτε έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ, είτε έχουν καταθέσει αίτηση για να ενταχθούν σε αυτό, δεν βρίσκει πουθενά την Απολλωνιάδα.

Απουσία που αποτελεί μια από τις πλέον χτυπητές ανάμεσα στα σωματεία της ΕΣΚΑ-Η, αν και δεν είναι η μοναδική.

Η «Μatch» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Απολλωνιάδας Γιάννη Κοσμάτο έτσι ώστε από πρώτο χέρι να πληροφορηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί με την υπόθεση αυτή και ιδού η τοποθέτησή του.

«Όντως, ακόμη δεν έχουμε καταθέσει τον πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τα οποία δεν είναι λίγα, όμως είναι κάτι που θα πράξουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Λόγω του λόκνταουν και της πανδημίας υπάρχουν μερικά -λίγα πάντως- έγγραφα που μας λείπουν έτσι ώστε να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, αλλά πιστεύω ότι σύντομα όλα θα είναι εντάξει για να προχωρήσουμε», σχολίασε με νόημα.

«Να γυρίσουμε στη δράση…»

Ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας στάθηκε και στην αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών σχολιάζοντας:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία να ανοίξουν τα γήπεδα και η Περιβόλα, να έχουμε πάλι δράση γιατί κάτι τέτοιο είναι απόλυτα αναγκαίο για τα παιδιά και όχι μόνο», ήταν τα λόγια του.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

Α1 ΕΣΚΑΗ

“Τελείωσαν” και το μπάσκετ, ακραίο σενάριο η επανέναρξη των κατηγοριών

Published

on

Το μπάχαλο συνεχίζεται και το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στα…σχοινιά.

Πέραν της Basket League που συνεχίζεται κανονικά, οι υπόλοιπες κατηγορίες δύσκολα θα ριχθούν άμεσα στην δράση, όπως δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χαρδαλιάς.

“Η εστίαση και ο αθλητισμός θα εξεταστούν στο τέλος, όσον αφορά στην επανένταξη τους.” ήταν τα λόγια του και όσοι εμπλέκονται με το άθλημα σίγουρα αισθάνονται οργή και πίκρα.

Τα προβλήματα στον χώρο του μπάσκετ ήδη ήταν πολλά και πλέον με αυτήν την εξέλιξη θα γίνουν ακόμα περισσότερα, με το μέλλον του αθλήματος στις υπόλοιπες κατηγορίες να δείχνει πραγματικά δυσοίωνο και με μια Κυβέρνηση να έχει απαξιώσει πλήρως τον αθλητισμό, βάζοντας τον σε τελευταία μοίρα.

Continue Reading

Α1 ΕΣΚΑΗ

Γιαννόπουλος: «Καλύτερα συνεχόμενη δράση από τον Μάρτιο»

Published

on

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται -στην κυριολεξία- οι ομάδες της ΕΣΚΑ-Η μη γνωρίζοντας πότε θα επιστρέψουν στην δράση και καθώς με το άνοιγμα της σεζόν φέτος ήρθε η αναγκαστική διακοπή.

Από την Ένωση δεν ακούγεται ακόμη το παραμικρό και δικαιολογημένα, όμως ο τεχνικός της Γαλήνης Κώστας Γιαννόπουλος κατέθεσε στη «Μatch» τη δική του άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για το «καυτό» αυτό θέμα.

«Κοιτάξτε, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το να παίξουμε πριν τις γιορτές πρέπει να θεωρείται απαγορευτικό ακόμη κι αν από τις 3 Δεκέμβρη και μετά ανοίξει και πάλι ο αθλητισμός», τόνισε αρχικά και προχωρώντας στο παρακάτω βήμα, διευκρίνισε με νόημα.

«Οι ομάδες της ΕΣΚΑ-Η είναι ερασιτεχνικές και από τη στιγμή που τώρα ούτε καν προπονούμαστε, θα χρειαστεί σχεδόν ένας μήνας δουλειάς για να γυρίσουμε στα επίσημα παιχνίδια.

Κι αυτό δεν αποτελεί υπερβολή, αφού πολλές ομάδες δεν έχουν δική τους έδρα και προπονούνται 2-3 φορές την εβδομάδα σε άλλα κλειστά της περιοχής, όπως εμείς στα Ροΐτικα».

Σερί αγώνες από Μάρτιο

Ο πατρινός κόουτς επιφύλασσε για το τέλος τη δική του ξεχωριστή πρόταση, που ίσως πρέπει να απασχολήσει τους αρμοδίους.

«Από το να ξεκινάμε και να διακόπτουμε λίγο αργότερα εξαιτίας της πανδημίας, θα είναι καλύτερο εκτιμώ να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η από τον Μάρτιο και μετά μια και καλή.

Να πάμε σε σερί αγωνιστικές και να τελειώσουμε τον Ιούνιο αν χρειαστεί, αλλά να υπάρχει συνεχής ροή και όχι το σημερινό μπάχαλο».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook