ΒΟΛΕΙ
Εθνική Ελλάδας: Με αντίπαλο τη Βουλγαρία η πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ Γυναικών

Η Εθνική ομάδα ρίχνεται σήμερα στη «μάχη» απέναντι στη Βουλγαρία (20:30, ΕΡΤ3) για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών.
Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών, όπως και αυτό των Ανδρών, για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα αποτελέσει μια συνδιοργάνωση τεσσάρων χωρών.
Η προϊστορία δείχνει ξεκάθαρα…Βουλγαρία, καθώς η Ελλάδα μετρά μόλις 5 νίκες σε 29 συνολικά αναμετρήσεις.
Η 14άδα της Εθνικής:
Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Πένυ Ρόγκα.
Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Όλγα Βεργίδου
Διαγώνια: Μάρθα Ανθούλη
Ακραίες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Όλγα Στράντζαλη, Εύα Χαντάβα, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Σοφία Κοσμά
Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ιωάννα Πολυνοπούλου

ΒΟΛΕΙ
Έρχεται το 2ο Τουρνουά Grass Volley
Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Παναχαϊκής.

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, στα πλαίσια προβολής και ανάδειξης του αθλήματος που υπηρετούμε, θα διοργανώσει το 2ο τουρνουά Grass Volley 4Χ4 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Παναχαϊκής.
Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, από τις 18:00 έως στις 21:30 και θα λάβουν μέρος, αγόρια και κορίτσια των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων των σωματείων.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά grass–volley, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα για το καταρτισμό των ομάδων: https://forms.gle/gtkmcKcfkYgUJBoM7.
ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Ο Ερμής ανανέωσε με την Δήμητρα Νικολακοπούλου
Η Δήμητρα Νικολακοπούλου ανανέωσε με τον Ερμή Πάτρας και θα συνεχίσει να είναι στο τεχνικό επιτελείου του “μπλε” συλλόγου

Η Δήμητρα Νικολακοπούλου ανανέωσε με τον Ερμή Πάτρας και θα συνεχίσει να είναι στο τεχνικό επιτελείου του “μπλε” συλλόγου.
Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Δήμητρα Νικολακοπούλου έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε υψηλό επίπεδο στο παρελθόν, ενώ έχει θητεύσει ως προπονήτρια σε πολλές ομάδες.
Το ήθος της, η εργατικότητα της και η αγάπη της για το άθλημα και τα παιδιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην διοίκηση του Ερμή. Έτσι με τους καλύτερους οιωνούς ανανεώνεται η συνεργασία μας την νέα αγωνιστική περίοδο !
Ευχόμαστε στην coach καλή σεζόν και να επιτύχει όλους τους στόχους της με την ομάδα του Ερμή”.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Στον Ερμή Πάτρας τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Κάββουρας
Ο Ανδρέας Κάββουρας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή Πάτρας για την ερχόμενη αγωνιστικής περίοδο στην Α2 Εθνικής

Ο Ανδρέας Κάββουρας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή Πάτρας για την ερχόμενη αγωνιστικής περίοδο στην Α2 Εθνικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: “Η διοίκηση του Ερμή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του ύψους 2.02μ διαγώνιου Ανδρέα Κάββουρα.
Ο Ανδρέας ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες της ΕΑΠ ενώ έχει περάσει από την ανδρική ομάδα της ΕΑΠ, την Orange στην Γαλλία, τον Φοίνικα Σύρου, τον Α.Ο.Ν.Σ ο ΜΙΛΩΝ, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Αιγιαλέων.
Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Ερμή”.