ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Έτοιμη για νέες διακρίσεις η Αστραπή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο
Με πέντε αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Αστραπή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών

Με πέντε αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Αστραπή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, το οποίο ξεκινά σήμερα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Σε ένα από τα πιο σημαντικά και πιο δύσκολα πρωταθλήματα της χρονιάς οι αθλητές και οι αθλήτριες της Αστραπής αναμένεται γι άλλη μία φορά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν οι: Πετρόπουλος Γιώργος -63kg, Πανόπουλος Αντώνης +87kg, Καρνέζης Νικόλας -80kg, Πάντου Ελένη -57kg και Πάντου Δέσποινα -46kg
Ο προπονητής που θα συνοδεύσει την αποστολή είναι ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, ο οποίος ευελπιστεί να επιστρέψει με πολύ μεγάλες και σημαντικές διακρίσεις.





ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Εξασφάλισε μετάλλιο ο Νικολάου του Τόφαλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας των ανδρών

Ο Δημήτρης Νικολάου του Τόφαλου είναι πρώτος Πατρινός αθλητής που εξασφάλισε μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας των αδρών, στην κατηγορία των 63.5 κιλών όπου κλήρωση του χαμογέλασε και πέρασε στην τετράδα.
Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, επίσης του Τόφαλου και του Μάκη Συνοδινού ηττήθηκε από τον Χορβαλάκο του Ολυμπιακού, σε έναν αγώνα που υπάρχουν παράπονα από τους κριτές.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Πυγμαχία: Διπλή εκπροσώπηση για ΕΑΠ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των ανδρών

Η ΕΑΠ θα δώσει το παρών με δύο αθλητές της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Α’ κατηγορίας, που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Αθήνα.
Οι αθλητές του Γιάννη Χαζάπη που θα ανέβουν στο ρινγκ είναι οι Πλάτωνας Καλλημάνης και Μάριος Παπαδόπουλος.
Τέλος ο πατρινός σύλλογος με ανάρτησή του αναφέρει: “Η ομάδα ταξιδεύει με την ευγενική χορηγία AGROPACKING”.
Αμαλία Λαλιώτη
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Πυγμαχία: Με τρεις αθλητές ο ΑΣΒΑ Τόφαλος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των ανδρών
Σήμερα ρίχνεται στην μάχη ο Κωσταντίνος Κωσταντίνου

Με τον Κωσταντίνο Κωσταντίνου να ανεβαίνει το απόγευμα στο ρινγκ ξεκινά το πανελλήνιο πρωτάθλημα των ανδρών για τον Τόφαλο του Μάκη Συνοδινού.
Ο Πατρινός σύλλογος θα δώσει δυναμικό παρών στη διοργάνωση, αφού εκτός από τον Κωνσταντίνου θα αγωνισθούν επίσης οι Δημήτρης Νικολάου και Γιώργος Παλούμπης.
Να θυμίσουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών & Γυναικών, ανοίγει την αυλαία του σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Αμαλία Λαλιώτη