Connect with us

ΠΟΛΟ

Ευδοκία Τσιμάρα στη «Match» για την μεταγραφή της στον Άλιμο: «Ομάδα με στόχους και βλέψεις»

Η «χάλκινη» στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Νέων Γυναικών μίλησε για τη νέα πρόκληση που θα βρει μπροστά της στην Α1.

Published

on

Το νέο σταθμό της καριέρας της βρήκε η Πατρινή πολίστρια, Ευδοκία Τσιμάρα, που ανακοινώθηκε από τον Άλιμο και πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΝΕΠ.

Η «χάλκινη» στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Νέων Γυναικών που αγωνίζεται στην περιφέρεια και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό πόλο, μίλησε στη «Match» για τη νέα πρόκληση που θα βρει μπροστά της στην Α1 με το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου, ενώ αναφέρθηκε και στις επιτυχίες με το Εθνόσημο.

-Με ποια κριτήρια επέλεξες να αγωνιστείς στον Άλιμο;

«Ο Άλιμος είναι μια ομάδα με στόχους και βλέψεις για το μέλλον και είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι μέλος της. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις συμπαίκτριες μου και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικές στην Α1. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

-Τι κρατάς από την εμπειρία σου με την ΑΕΚ;

«Σίγουρα από κάθε ομάδα κάτι κερδίζεις! Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με πολύ έμπειρες παίκτριες και προπονήτριες που με βοήθησαν να ωριμάσω αγωνιστικά. Η ΑΕΚ πέτυχε τους στόχους της βγαίνοντας 5η στο πρωτάθλημα και 4η στο Κύπελλο και θεωρώ ότι συνέβαλα και εγώ με την απόδοση μου στην επιτυχία αυτή».

-Πόσο θεωρείς ότι έχεις εξελιχθεί από τα χρόνια που βρισκόσουν στην Πάτρα;

«Οι βάσεις της αγωνιστικής μου πορείας μπήκαν στην Πάτρα. Με το σκουφάκι της ΝΕΠ ήρθαν οι πρώτες ομαδικές αλλά και προσωπικές διακρίσεις. Από κει και πέρα έχοντας αλλάξει ομάδες και προπονητές, θεωρώ ότι έχω βελτιωθεί και συνεχίζω να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι αρκετά».

-Κεφάλαιο Εθνική. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η φουρνιά σου έχει ήδη πετύχει σπουδαία επιτεύγματα.

«Είναι όνειρο κάθε αθλητή να φορέσει το εθνόσημο. Είμαι πολύ περήφανη που αγωνίζομαι για την Ελλάδα, καταφέρνοντας με τις συμπαίκτριες μου να πρωταγωνιστούμε και να είμαστε μέσα στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΟΛΟ

Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΠ Κώστας Θεοχάρης – Η ανακοίνωση των “δαιμόνων”

Published

on

Θλίψη έχει σκορπίσει στο ΝΟΠ ο θάνατος του παλαίμαχου αθλητή του και ένθερμου φιλάθλου της ομάδας Κώστα Θεοχάρη, με το Ναυτικό Όμιλο να αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την απρόσμενη απώλεια του Κώστα Θεοχάρη, παλιού αθλητή του ΝΟΠ, αγαπημένου φίλου πολλών και πιστού φιλάθλου του ΝΟΠ.

Θα μας λείψει η καθημερινή του βόλτα με τον αγαπημένο του σκύλο μπροστά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, το γνήσιο ενδιαφέρον να πληροφορηθεί τα νέα, το χαμόγελο του και οι χαιρετισμοί προς τους αθλητές και αθλήτριες που έβλεπε στο γυμναστήριο, τα ενθαρρυντικά του σχόλια για μελλοντικές επιτυχίες, η σταθερή παρουσία του στις κερκίδες του Πεπανός για να παρακολουθήσει δίπλα στον πρόεδρο και τους παλιούς του φίλους τους αγώνες της ανδρικής ομάδας.

Ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του και τους φίλους του.

Ειδική μέριμνα θα παρθεί τις επόμενες ημέρες για να τιμηθεί η μνήμη του εκλιπόντος στην διοργάνωση του επόμενου αγώνα της ομάδας μας”.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Οι άνδρες της ΝΕΠ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Ηλυσιακό και παρέμειναν στην κορυφή

Published

on

Έχαναν σε όλο το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό οι άνδρες της ΝΕΠ και με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας (12-12) και να παραμείνουν στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Η πρωτιά, πάντως, στην α΄ φάση δεν είναι δεδομένη, καθώς η κορυφή – άρα και το αβαντάζ στη β΄ φάση – θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην ΠΕΚΕΒ και Νηρέα Γέρακα το Σάββατο στη Χίο. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, όμως όλα μπορούν να συμβούν, με τη ΝΕΠ να θέλει είτε ισόπαλο αποτέλεσμα είτε νίκη των γηπεδούχων (αυτήν τη στιγμή η ΝΕΠ είναι στο +2 από τον Νηρέα Γέρακα).

Παρόντες στο Ιλίσιο κολυμβητήριο για τη ΝΕΠ ήταν ο πρόεδρος των «δελφινιών» Μανώλης Τσουραμάνης και ο γενικός αρχηγός Θόδωρος Κανελλόπουλος.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου-Χατζηγούλας (στο 1.56΄ του γ΄ 8λεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ΝΕΠ Λάμπρος Αντίοχος για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών).

Tα 8λεπτα: 4-2, 5-4, 2-3, 1-3.

ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 2, Χάρισον 1, Καλαμάς, Τσίπης 2, Καραϊκοσ 2, Τρασάι 3, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς 1, Αντίοχος, Πίτσικας, Δραγώνας, Αβαγιανός 1, Γιαννακόπουλος.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

ΝΕΠ: Φυσιολογική ήττα (18-4) από τον Εθνικό για την Α1 γυναικών (pics)

Published

on

Κράτησε την γηπεδούχο ΝΕΠ στα δύο μόλις τέρματα για 26 λεπτά ο Εθνικός και έφυγε από τη Πάτρα με νίκη 18-4 σε αγώνα της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Για τον νικητή που έχει πλέον 39 βαθμούς σκόραραν εννέα κορίτσια, ενώ η ΝΕΠ είναι προτελευταία με έξι βαθμούς.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ 4-18

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-6, 0-4, 2-2

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Σοφία Μανέτα): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Δήμητρα Κοντάκου 2, Λάμπερτ 1, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Μπαλάτσα, Ζαφειράκη, Κεπενού, Κονταλέξη 1, Λιαπάκη, Τύχινα, Παρασκευοπούλου, Μπεκρή, Άρνα, Αναστασίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Οικονόμου 1, Τέρνερ 2, Μπέτα 2, Νίνου Ειρ. 5, Χατζηκυριακάκη, Μιχαϊλοβιτς 2, Βελέντζα, Μπενέκου Ι., Τορνάρου 1, Μαυρωτά Λ., Κατσιμπρή 2, Γεωργούση 2.

Continue Reading
Advertisement

Facebook