Connect with us

SUPER LEAGUE 2

«Φάκελος» Ελληνικό ποδόσφαιρο-Γ. Τσαλουχίδης: «Όλα μπήκαν σε μια τάξη»

Published

on

Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι το φετινό (καμία έκπληξη για το Ελληνικό ποδόσφαιρο) όπου παρατηρήσαμε ομάδες να υποβιβάζονται στα χαρτιά λόγω αδυναμίας καταβολής της εγγυητικής των 150.000 ευρώ κι άλλες να καταφέρνουν την συμμετοχή τους στην Superleague 2 απλά και μόνο γιατί είχαν την δυνατότητα καταβολής των χρημάτων, αν και αγωνιστικά έπρεπε να ανήκουν στην Γ’ Εθνική.

Η «Match» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παράγοντες συλλόγων της Superleague 2, ζητώντας τους να απαντήσουν στα παρακάτω τρία ερωτήματα:

«Ποια η άποψή σας για την καταβολή των 150.000 ευρώ ως εγγυητική για την συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα. Ποια η άποψή σας για τον καταρτισμό της Superleague 2 σε δύο ομίλους των 36 ομάδων. Και πως κρίνετε το πλάνο της ΕΠΟ το οποίο έχει οδηγήσει ομάδες σε ανόδους και υποβιβασμούς στα χαρτιά. Αρκετοί εξ αυτών ανέφεραν ότι το εγχείρημα είναι θετικό, μιας και θα υπάρχει φερεγγυότητα, άλλοι το βρήκαν υπερβολικό, το σίγουρο είναι όμως ότι η εγγυητική είναι «βραχνάς…».

Γιώτης Τσαλουχίδης: «Πιστεύω ότι όλα μπήκαν σε μια τάξη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Βέροιας και τώρα γενικός διευθυντής της «Βασίλισσας του Βορρά» Γιώτης Τσαλουχίδης, τόνισε:

«Πιστεύω ότι όλα μπήκαν σε μια τάξη, όχι μόνο επειδή αποφασίστηκε το νούμερο των 150.000 ευρώ για την εγγυητική, αλλά επειδή αρκετές ομάδες χρεώθηκαν και παράλληλα επένδυσαν, προκειμένου να φτιαχτούν οι κατάλληλοι χώροι για την καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών. Αυτό, που γίνεται γενικότερα είναι σημαντικό, καθώς δείχνει να έχει το πρωτάθλημα φερεγγυότητα, κάτι που στο μέλλον θα βοηθήσει κι άλλες ομάδες».

Παράλληλα, ανέφερε: «Δεν είμαι υπέρ της άποψης των 36 ομάδων με δύο ομίλους αλλά αυτής των 18. Κατ’ εμέ θα έπρεπε να υπάρχει και η  Football League κι όχι όποια ομάδα υποβιβάζεται από την Superleague 2 να αγωνίζεται δύο κατηγορίες παρακάτω. Πιστεύω σταδιακά αυτό να διορθωθεί. Η αναδιάρθρωση που έγινε δημιούργησε όλο αυτό το πρόβλημα, ωστόσο θέλει χρόνο και υπομονή. Η Superleague 2 μπορεί να βάλει τις βάσεις για την στελέχωση στο μέλλον της Εθνικής μας ομάδας. Πιστεύω ότι θα πετύχει η όλη αυτή κίνηση στο μέλλον μόνο και μόνο για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τάσος Αγγελόπουλος

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

Published

on

Τί και αν ο Απόλλωνας Πόντου υποβιβάστηκε από την Super League 2;

Εντούτοις ο Χαράλαμπος Σταμούλης, άλλοτε εκπρόσωπος των «κοκκινόμαυρων» και Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής είναι πλέον ο καινούργιος Γενικός Διευθυντής, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (28/03).

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της SL2 να εγκρίνει την πρόσληψή του Σταμούλη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η σχετική ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκε η εξής απόφαση: Έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή της Super League 2».

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Εμφατικό ξεκίνημα για Καλλιθέα και Ιωνικό

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου.

Published

on

Με… εκκωφαντικό τρόπο μπήκε στα πλέι οφ του Νότιου Ομίλου της Super League 2 η Καλλιθέα, που επικράτησε 4-0 στην έδρα της Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική. Έτσι, ανέβηκε στους 27 βαθμούς με τη διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά να αυξάνεται στο +5 και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή.

Μόλις στο 10′ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ και στο 16’ ο Ντεμέτριους διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το 3-0 έκανε στο 40’ ο Μανθάτης και το τελικό σκορ έγραψε ο Τόρες στο 62’.

Ξαναμπήκε στο «κόλπο» ο Ιωνικός

Πρεμιέρα που τον κάνει να ονειρεύεται την επιστροφή του στην Super League 1 πραγματοποίησε ο Ιωνικός! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με τρομερή εμφάνιση πάτησε τα Χανιά, με το εμφατικό 5-1 και μπήκε ιδανικά στα πλέι όφ της SL2.

Οι Νικαιώτες βρέθηκαν στο -1 από τους Κρητικούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, λίγο πριν το συναπάντημά τους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εκρηκτική εκκίνηση και προηγήθηκαν  με 2-0 στο 11’, με Σαλαζάρ και Σόουζα! Ο Οικονομίδης στο 43’ και ο Ντάουντα στο 52’ έδωσαν αέρα 4 τερμάτων, με τα Χανιά να μειώνουν στο 56’ με τον Νίλι. Το τελικό 5-1 έγραψε και πάλι ο Οικονομίδης, στο 83’.

Continue Reading
Advertisement

Facebook