Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν ‘τ Σιπ: «Γνωρίζουμε την αξία Παπασταθόπουλου και Μανωλά»

Published

on

Ο Τζον Φαν ‘τ Σιπ συνεχίζει να κάνει τα πλάνα του για το μέλλον της Εθνικής μας ομάδας.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε αυτά οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς δεν πρέπει να το αποκλείσουμε, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Ολλανδού τεχνικού στη Nova.

«Δεν ήταν στη λίστα για τα φιλικά του Μαρτίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους παρακολουθούμε καθώς γνωρίζουμε την αξία τους. Πρέπει να δίνουν το 100% όλοι όσοι καλούνται να παίξουν», επεσήμανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση και θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε όταν επιστρέψουν οι παίκτες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Γιατί είμαστε ομάδα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για την Εθνική.

Στην αρχή σκέφτεσαι πολλά αλλά τώρα που γνωρίζουμε όλοι ότι αυτός ο ιός είναι μέρος της καθημερινότητας αντιλαμβάνεσαι ότι το ποδόσφαιρο είναι λιγότερο σημαντικό. Μόλις ξεκινήσει ξανά το ποδόσφαιρο και τα πρωταθλήματα θα επιστρέψει και η επιθυμία για την Εθνική. Όμως τώρα θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και θα πρέπει και εμείς να δούμε πως θα κυλήσουν αυτά. Μιλάμε με τον Κωνσταντινίδη και με τον Φύσσα μία φορά την εβδομάδα για την όλη κατάσταση και για το τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα.

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να πω τώρα ποιους παίκτες θα πέρναμε μαζί μας για τα δύο φιλικά στις ΗΠΑ. Σίγουρα θα περνάμε κάποια παιδιά για να πάρουν μία ευκαιρία και θα είναι μαζί μας στο μέλλον. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί ίσως ξεχάσω μερικά. Για παράδειγμα ο Γαλανόπουλος και ο Χατζηδιάκος δεν ήταν μαζί μας γιατί ήταν τραυματίες. Είχαμε σκεφτεί για τους αντικαταστάτες τους και είχαμε δει μερικούς παίκτες που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μία ανταγωνιστικότητα με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν στη λίστα. Αλλά υπήρχαν περισσότεροι. Ο Φορτούνης δεν ήταν στη λίστα, τον έχουμε στο μυαλό μας, είναι πολύ καλός παίκτης αλλά πρέπει να επανέλθει πλήρως μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Όταν συνεχίσει να παίζει με τον Ολυμπιακό τότε θα μπορέσουμε να τον έχουμε μαζί μας ξανά. Δυστυχώς ακόμα δεν είναι στο κατάλληλο επίπεδο, εμείς κοιτάμε όλους τους παίκτες και όσους επιλέγουμε πρέπει να είναι σε φόρμα. Η περίπτωση του Μπάλντογκ είναι σχεδόν απίθανη για γραφειοκρατικούς λόγους.

Ο Βασιλειάδης είναι μία περίπτωση παίκτη που είχαμε μαζί μας και τους παρακολουθούμε γιατί είναι στη λίστα μας. Οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς δεν ήταν στη λίστα για τα φιλικά του Μαρτίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους παρακολουθούμε καθώς γνωρίζουμε την αξία τους. Με τον Παπασταθόπουλο είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν και στο μέλλον στόχος μας είναι να διαλέγουμε παίκτες που θέλουν να αγωνίζονται για το εθνόσημο. Πρέπει να δίνουν το 100% όλοι όσοι καλούνται να παίξουν.

Έχω ακούσει για τον Βασιλάκη. Τέτοιου είδους παίκτες πρέπει να βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο αγωνιστικά και θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους αξιοπιστία για να επιλεγούν. Υπάρχουν πολλά ονόματα. Μιλάμε με τους συνεργάτες μία φορά την εβδομάδα και ίσως και περισσότερο και μιλάμε για πολλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι εάν προκύψει κάτι νέο τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν θα αλλάξουμε απλά για να αλλάξουμε αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι εάν δούμε κάποιον παίκτη που να αξίζει να έρθει στην Εθνική.

Τους τελευταίους έξι μήνες είδατε ότι στην επίθεση έχουμε έναν νεαρό παίκτη που σκοράρει στην Ολλανδία και είναι το μέλλον της εθνικής ομάδας. Ο Μήτρολγου τα τελευταία χρόνια δεν τα πάει τόσο καλά. Θέλουμε παίκτες με ταλέντο και διάθεση για βελτίωση αλλά και φιλοδοξίες. Για παράδειγμα ο Παυλίδης έχει βελτιωθεί απίστευτα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οπότε καλύτερα να μιλάμε γι’ αυτόν παρά για τον Μήτρογλου ο οποίος έχει να παίξει έναν χρόνο. Πρέπει να κοιτάμε τη στιγμή και όχι το παρελθόν. Ο κόσμος έχει την άποψή του και αγαπά κάποιους παίκτες που ανήκουν στο παρελθόν».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Κλείδωσαν» οι 11 του Τερίμ για ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 18:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που με νικηφόρο αποτέλεσμα θα δώσει ακόμη περισσότερες πιθανότητες στους «πράσινους» για διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Φατίχ Τερίμ δουλεύει ξεχωριστά όλες αυτές τις ημέρες πάνω στα πλάνα που θέλει να καταστρώσει για το συγκεκριμένο ματς, ενώ φαίνεται πως έχει βρει και τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα: Στο τέρμα θα είναι ο Ντραγκόφσκι, στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι ο Μλαντένοβιτς με τον Κώτσιρα, οι στόπερ θα είναι ο Αράο με τον Γεντβάι, με τους Περεθ, Τσέριν και Μπακασετα στο χώρο του κέντρου. Στα φτερά της επίθεσης θα είναι ο Μπερνάρ και ο Παλάσιος, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ιωαννίδης.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Οι μοιρασιές με τον Ολυμπιακό Β΄

Published

on

Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται το Σάββατο (30/3-16:00) στο γήπεδο Ρέντη και αντίπαλο δέος είναι ο Ολυμπιακός Β΄ για την 2η στροφή των πλέι-άουτ της Super League 2. 

Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου η μπίλια έκατσε στη μέση. Στην Αγυιά για τον 1ο γύρο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα από νωρίς (11΄) με τον Μπα και ο Μπαρέ ισοφάρισε στο 92΄, με τον Χριστόπουλο να αστοχεί σε πέναλτι στο 76΄. 

Στη μάχη του 2ου γύρου οι “ερυθρόλευκοι” πήραν γρήγορο προβάδισμα με Μπά (4΄) και Πινακά (11΄), αλλά η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε αντιδράσει στο τέλος, χάρη στα γκολ τουΠατρινού στο 82΄και του Γαϊτανίδη στο 88΄. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Και τώρα τρέχει…

Ακολουθούν δύο κρίσιμα εκτός έδρας ματς.

Published

on

Με μία μόλις αναμέτρηση άνοιξε η αυλαία των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα, καθώς οι δύο στις τρεις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν λόγω παρουσίας των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Β’ και του Παναθηναϊκού Β’ στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Η Παναχαϊκή έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή από το ξεκίνημα, αντιμετωπίζοντας το πιο βατό της αντίπαλο, στην έδρα της και πλέον μπλέκει σε… περιπέτειες, καθώς θα πρέπει να ψάξει τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε μακριά από την Πάτρα, ενώ ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τις κορυφαίες -βαθμολογικά- ομάδες του Ολυμπιακού Β’ και του Διαγόρα. 

Το πρόγραμμα της Παναχαϊκής

1η αγωνιστική (24/03) – 6η αγωνιστική (21/04)

Παναχαϊκή – Γιούχτας  0-1,

2η αγωνιστική (30/03) – 7η αγωνιστική (28/04)

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή  16:00

3η αγωνιστική (03/04) – 8η αγωνιστική (08/05)

Διαγόρας – Παναχαϊκή

4η αγωνιστική (07/04) – 9η αγωνιστική (15/05)

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β’

5η αγωνιστική (14/04) – 10η αγωνιστική (22/05)

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

* Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές για την κύρια μέρα της κάθε αγωνιστικής.

** Η 3η αγωνιστική θα είναι εμβόλιμη, ενώ από το Πάσχα και μετά ακολουθούν 3 Τετάρτες μέχρι το φινάλε της ειδικής διαδικασίας.

Continue Reading
Advertisement

Facebook