Connect with us

Uncategorized

Final 4: Το προφίλ των τεσσάρων μονομάχων

Published

on

Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ο θεσμός του Κυπέλου Ελλάδος διεξήχθη με την μορφή Final 4. Την σεζόν 2003-04 είχαν βρεθεί στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας Ολυμπιακός, Άρης, Περιστέρι και Απόλλων Πατρών, με τον Άρη να κατακτάει το τρόπαιο σε τελικό με τους «ερυθρόλευκους».

Έκτοτε, το σύστημα του Final 4 είχε καταργηθεί και επιστρέφει ξανά φέτος. ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας είναι οι τέσσερις σύλλογοι που θα δώσουν το παρών στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης, με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε μια διοργάνωση – γιορτή για το μπάσκετ.

Στον πρώτο ημιτελικό ο Προμηθέας θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, ενώ το δεύτερο ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν το Ολυμπιακός- ΑΕΚ. Το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου θα παρελάσουν στο Ηράκλειο τριψήφιος αριθμός εγχώριων και διψήφιος αριθμός ευρωπαϊκών τίτλων.

ΑΕΚ: Ψάχνει το τρίτο της κύπελλο σε πέντε χρόνια

AEK

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχει η «Ένωση» από τα «Δύο Αοράκια». Εκεί έπαιξε τους τελικούς κυπέλλου το 2018 και το 2020, στους οποίους ήταν και αυτή που επικράτησε και πανηγύρισε τον τίτλο. Έχει κατακτήσει 5 φορές το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ άλλες 7 φορές ήταν φιναλιστ σε τελικούς.

Τελευταίο τρόπαιο της ΑΕΚ ήταν το 2020, όταν νίκησε(61-57) τον Προμηθέα στον τελικό στην Κρήτη. Φέτος, έφτασε μέχρι εδώ επικρατώντας του Περιστερίου στα Λιόσια στην προημιτελική φάση (90-77) και έρχεται στην Κρήτη όχι ως φαβορί, αλλά σαν μια ομάδα που δεν έχει μάθει να τα παρατάει και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε όποιον την υποτιμήσει.

Προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είναι ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος ανέλαβε την φετινή σεζόν την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η «Ένωση» διαθέτει μια καλή μαγιά βασικών παικτών (Κολόμ, Ανγκόλα, Παππάς, Κουζέλογλου, Γκρίφιν, Ράουτινς), το ζήτημα είναι εάν θα αντέξει την κούραση, λόγω του σχετικά μικρού της rotation.

Ολυμπιακός: Για την πρώτη κούπα μετά το 2011

OLYMPIACOS

Δεν αποτελεί σύνηθες φαινόμενο για το μέγεθος και την ιστορία του Ολυμπιακού να μένει 11 ολόκληρα χρόνια χωρίς Κύπελλο. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τελευταία φορά την κατάκτηση του τροπαίου τη σεζόν 2010-11 εναντίον του Παναθηναϊκού (74-68), σε τελικό που έλαβε χώρα στο κλειστό του Ελληνικού.

Έκτοτε, έχουν βρεθεί άλλες τρεις φορές σε τελικό, χωρίς να έχουν καταφέρει να κερδίσουν όμως. Συνολικά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει 9 φορές την κούπα, ενώ έχουν υπάρξει άλλες 9 φορές φιναλίστ. Φέτος, επέστρεψαν στον θεσμό με την κανονική τους ομάδα μετά το 2019 και έφτασαν στο Final 4, νικώντας στους «8» τον Ιωνικό στο ΣΕΦ (110-85).

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έχει κατακτήσει με τους Πειραιώτες Ευρωλίγκα και Διηπειρωτικό Κύπελλο, δεν έχει καταφέρει όμως να κερδίσει κάποιον εγχώριο τίτλο. Το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» φέτος είναι αρκετά ισορροπημένο, με…πρώτο βιολί τον Κώστα Σλούκα και ποιοτικούς παίκτες να τον πλαισιώνουν σε όλες τις θέσεις (Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ, Φαλ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Ουόκαπ). Αναμφίβολα, ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα στο ρόστερ του για να διεκδικήσει τον τίτλο, αν και στα Final 4 δεν χωρούν προγνωστικά.

Παναθηναϊκός: Ο πολυνίκης του θεσμού, θέλει ένα ακόμα τρόπαιο

PANATHINAIKOS

Η παράδοση του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος είναι εξαιρετική, καθώς το έχει κατακτήσει 20 φορές και είναι ο πολυνίκης του θεσμού. Είναι, μάλιστα, ο εν ενεργεία κυπελλούχος, καθώς στον τελικό του περσινού Μαΐου, επικράτησε του Προμηθέα (91-79) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Από τελικούς στα «Δύο Αοράκια», το «τριφύλλι» έχει κι αυτό πολύ καλές αναμνήσεις, αφού 2014 νίκησε τον Άρη (90-53) και το 2019 έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΚ (79-73). Οι «πράσινοι» έχουν βρεθεί συνολικά 25 φορές σε τελικό, με την τελευταία του ήττα να είναι το 2011 από τον Ολυμπιακό. Φέτος, έφτασε μέχρι την τελική φάση, υπερκερνώντας το εμπόδιο του Λαυρίου στην προημιτελική φάση (100-86).

Προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος κατέκτησε τον πρώτο εγχώριο τίτλο της καριέρας του τον Σεπτέμβριο, στο Super Cup που έλαβε χώρα στην Πάτρα. Στο ρόστερ των «πράσινων» υπάρχει μια πολύ καλή πρώτη ύλη (Νέντοβιτς, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Σαντ Ρος, Γιόβιτς), ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως το φετινό ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος δεν έχει την αίγλη και τους αστέρες του παρελθόντος. Φυσικά, οι «πράσινοι» έχουν το…know how από τέτοιες διοργανώσεις, κάτι που τους καθιστά σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου.

Προμηθέας: Η ομάδα των υπερβάσεων, ψάχνει ακόμα μία

PROMITHEAS PATRAS

Τις δύο προηγούμενες χρονιές, ο Προμηθέας έφτασε στην πηγή, δεν κατάφερε όμως να φέρει το κύπελλο στην Πάτρα. Τη σεζόν 2019-20 ηττήθηκε στο Ηράκλειο από την ΑΕΚ, μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό, ενώ πέρυσι, παρά τα γεγονός ότι έδωσε γενναία μάχη στο ΟΑΚΑ, τελικά υπέκυψε και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Οι «Αχαιοί» ψάχνουν λοιπόν την τρίτη συνεχόμενη παρουσία τους σε τελικό, με την φιλοδοξία να φτάσουν αυτήν την φορά στην κατάκτηση του τροπαίου. Άλλωστε, ο Προμηθέας είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει κατακτήσει επίσημο τίτλο σε επίπεδο ανδρών, το Super Cup 2020. Οι «πορτοκαλί» έφτασαν ως το Final 4, νικώντας τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά (100-86)

Προπονητής του Προμηθέα είναι ο Ηλίας Ζούρος, η οποίος στις αρχές της σεζόν διαδέχτηκε τον Λουίς Κασιμίρο στον πάγκο των Πατρινών. Το ρόστερ της ομάδας διαθέτει εμπειρία, ενώ μέσα από τα μεγάλα παιχνίδια και τις διακρίσεις των τελευταίων ετών έχει αποκτήσει και ισχυρό μέταλλο. Το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει δίψα για μια μεγάλη επιτυχία που θα οδηγήσει στην καταξίωση. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποτελέσει ο Προμηθέας εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο.

Η έδρα του Final 4

dyo aorakia.jpg

Το κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια» βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο δήμο Νέας Αλικαρνασσού και έχει χωρητικότητα 5.222 θεατές, Είναι ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα γήπεδα της χώρας, καθώς φτιάχτηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Στα «Δύο Αοράκια» έχουν φιλοξενηθεί τελικοί κυπέλλου, τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών, αγώνες της Εθνικής ομάδας, καθώς και All Star Game.

Advertisement

Uncategorized

Η ΝΕΠ θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης

Η πρόκριση στον τελικό σημαίνει ταυτόχρονα την άνοδο στην Α1 Εθνική

Published

on

Μετά από έναν συγκλονιστικό τρίτο προημιτελικό, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, ο Άρης Θεσσαλονίκης έκαμψε την αντίσταση του Ιωνικού Νίκαιας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, επικράτησε με 16-14 (κανονικός αγώνας 13-13), έκανε το 2-1 στις νίκες και προκρίθηκε στα ημιτελικά των Play Off της Α2 πόλο Ανδρών. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη ΝΕΠ, με μειονέκτημα έδρας, διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α1.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ. Ο Άρης προηγήθηκε με 13-11 στο τέταρτο οκτάλεπτο, αλλά ο Ιωνικός κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο φινάλε (13-13) και να “στείλει” το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Άρης ευστόχησε σε τρία πέναλτι, ενώ ο Ιωνικός μόλις σε ένα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν σε τρομερή μέρα τον τερματοφύλακά τους Γιώργο Σαλαμάνη, που απέκρουσε συνολικά πέντε πέναλτι, τα τρία στην ψυχοφθόρο διαδικασία και τα δύο στη κανονική διάρκεια του αγώνα.

Οκτάλεπτα: 4-5, 3-2, 3-4, 3-2, πέν. 3-1.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κώστας Παυλίδης): Σαλαμάνης, Φωτίου, Καλαμπόκας 2, Ζιούτας, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος, Παπαδόπουλος Δ. 1+1, Παυλίδης Β., Γκοτσόπουλος, Μπάσελ 4+1, Σολογάνης 1, Σιώπκας 4, Κούστας, Τάτσης 1+1, Ταγρές.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Αρσένης Μαρούλης): Τσαλίκης, Φέγγος Δαλαμπέκης, Μακαντάνης, Μπουργούρης 1, Κατρίτσης 1, Χέλμης 0+1, Αλευρόπουλος, Μπαγλατζής 3, Ζουρίδης 3, Μπόγρης 1, Μήλας 4, Πάνης.

Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Νίκος Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι πρώτοι αγώνες της σειράς των ημιτελικών θα γίνουν 17 & 18/4, οι δεύτεροι στις 21/4 και οι τρίτοι (αν χρειαστεί) στις 25/4. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι αναφερόμενοι πρώτοι. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις 2 νίκες ανεβαίνουν στην Α1 Ανδρών.

Continue Reading

Uncategorized

Ελ. Λεγάτου στη «Match»: «Συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα πλέι οφ»

Ο Ερυθρός υποδέχεται την Κυριακή στις 9 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο “Κ. Πετρόπουλος”  τα Αστέρια Αχαΐας

Published

on

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Κυριακή στις 9 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο “Κ. Πετρόπουλος”  τα Αστέρια Αχαΐας στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Στα πλέι οφ ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τα Αστέρια Αχαΐας με πλεονέκτημα έδρας, αλλά με μειονέκτημα στις νίκες, αφού είναι 2-0 υπέρ της ομάδας της Κάτω Αχαΐας, θέλοντας επί της ουσίας τρεις συνεχόμενες νίκες για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Ελένη Λεγάτου δήλωσε στη «Match»: «Είμαι ικανοποιημένη για την εικόνα των κοριτσιών σε
όλο το πρωτάθλημα. Συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα πλέι οφ».

Continue Reading

Uncategorized

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μαξίμοβιτς

Published

on

Η συμφωνία που είχε «κλειδώσει» από το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου, επισημοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/3) από τον Παναθηναϊκό. Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς απ’ την 1η Ιουλίου 2024, όταν και θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Χετάφε, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν από τώρα το μεγάλο deal με τον διεθνή Σέρβο μέσο.

Το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου (σ.σ. ο οποίος ήρθε στην Αθήνα και φωτογραφήθηκε στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού») θα έχει διάρκεια για τρία χρόνια, με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα (2027/28), ενώ οι ετήσιες αποδοχές του στον Παναθηναϊκό θα «αγγίζουν» τα 2 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς! Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας το προσεχές καλοκαίρι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την ισπανική Χετάφε.

Ο Μαξίμοβιτς γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1995 στη Μπάνια Κοβιλιάτσα της Σερβίας. Από τα εφηβικά χρόνια εντάχθηκε στην ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα. Μετά τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19, όπου και κατέκτησε με τη Σερβία το τρόπαιο, τον απέκτησε η Ντομζάλε της Σλοβενίας.

Την άνοιξη του 2015 αποκτήθηκε από την κορυφαία ομάδα του Καζακστάν, την Αστάνα, κάνοντας απόσβεση από τους πρώτους μήνες, καθώς ένα δικό του γκολ στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, χάρισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League στην ομάδα του για πρώτη φορά στην ιστορία της! Εκείνο το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο στον Μαξίμοβιτς, αφού με την εθνική Σερβίας Κ20 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σκοράροντας μάλιστα το νικητήριο γκολ στην παράταση του τελικού κόντρα στη Βραζιλία!

Προτού μετακομίσει τον Ιούνιο του 2017 στη Βαλένθια, πρόλαβε να κατακτήσει στην Αστάνα δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Στις «νυχτερίδες», όμως, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί κι ένα χρόνο μετά βρήκε το ποδοσφαιρικό σπίτι του στη Χετάφε. Εκεί, όχι απλά πήρε τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι του, αλλά έγινε σημείο αναφοράς για το σύλλογο της Μαδρίτης. Στη Χετάφε αγωνίστηκε σε περισσότερα από 200 παιχνίδια, ολοκληρώνοντας το Μάιο τη θητεία του εκεί, προκειμένου να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.

Χρίστηκε διεθνής στην εθνική Σερβίας σε ηλικία 21 ετών, είναι ενεργό μέλος της, έχοντας ήδη καταγράψει 48 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και τους τρεις αγώνες της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Καλωσορίζουμε τον Νεμάνια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Πηγή

Continue Reading
Advertisement
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 hours ago

Τέλος στο όνειρο – Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ

ΒΟΛΕΙ6 hours ago

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

ΠΟΛΟ7 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ7 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (20-21/04)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ8 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ9 hours ago

ΕΟΚΑΝ: Ενημερωθήκαμε επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ9 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ9 hours ago

Παναθηναϊκός: «Πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ10 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ19 hours ago

Παναχαϊκή: Ανατροπή με Μούλντερ;

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ17 hours ago

Χρ. Σαλούστρος: «Ηχηρή» προσθήκη μόνο στα… χαρτιά!

ΒΟΛΕΙ16 hours ago

Φιλικό με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και απονομή στις πρωταθλήτριες της Παναχαϊκής

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ13 hours ago

Χάλκινο μετάλλιο για την Αγγελική Παπαμιχαήλ του Warriors Club

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ8 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ9 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ20 hours ago

Προμηθέας: Με γεμάτο το «οπλοστάσιο» για το καλύτερο δυνατό (17:15) με Ολυμπιακό 

ΑΘΛΗΜΑΤΑ14 hours ago

ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ 1988: Στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 hours ago

Με «όπλο» την Τούμπα ο ΠΑΟΚ απειλεί την Κλαμπ Μπριζ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 hours ago

Τέλος στο όνειρο – Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ

ΒΟΛΕΙ6 hours ago

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

ΠΟΛΟ7 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ7 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (20-21/04)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ8 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ9 hours ago

ΕΟΚΑΝ: Ενημερωθήκαμε επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ9 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ9 hours ago

Παναθηναϊκός: «Πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ10 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

Facebook