Connect with us

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

“Φωνάζει” ο Ίκαρος… (Video)

Published

on

Με 1-0 επικράτησε το Πάτραι του Ίκαρου Πετρωτού στο “Da Luz”, με ένα τέρμα το οποίο χωράει πολύ συζήτηση, αφού υπήρξε σαφέστατα περίπτωση “fair-play”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την σχετική φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΣΑ: «Να µην σκοτώσουµε τον ερασιτέχνη»

Published

on

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας βγήκε μπροστά και πήρε την απόφαση να διακόψει την φετινή σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, αφού σεβάστηκε τις σκέψεις των ομάδων και των παραγόντων τους, μιας και η πλειονότητα δεν επιθυμούσε την επανέναρξη.

Είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες, οπότε τα επαγγέλματα τους τίθενται δικαιολογημένα σε προτεραιότητα, ενώ το να πραγματοποιούνταν διπλές αγωνιστικές, για να βγει το πρόγραμμα, εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο, αφού ελλόχευαν τραυματισμοί, με την αποχή να είναι τεράστια.

Παράλληλα φημολογείται ότι η ΕΠΟ θα ζητήσει πρωταθλητή από την κάθε Ένωση και για αυτόν τον λόγο η «Match» ήρθε σε επαφή με μέλη του Δ.Σ. της δική μας ΕΠΣ, για να λάβει την εξής απάντηση:

«Αν η ΕΠΟ ζητήσει πρωταθλητή, εμείς δεν θα σκοτώσουμε τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Αποφασίσαμε την οριστική διακοπή και δεν θα ρισκάρουμε με την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Ναι μεν είμαστε αντίθετοι στο να βγει πρωταθλητής μέσω κλήρωσης, αλλά από την άλλη είναι αδιανόητο να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ, αν 2 ή περισσότερες ομάδες δηλώσουν την επιθυμία να λάβουν μέρος στην Γ΄ Εθνική τη νέα σεζόν.

Η κλήρωση θα είναι απλά μονόδρομος, μιας και δεν θα έχουμε άλλη λύση στα χέρια μας».

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σαρρής: “Θα ακολουθήσουν και άλλοι”

Published

on

Τα έβαλε κάτω η ΕΠΣ Αχαΐας και τελικά δεν θέλησε να αφήσει με την αγωνία το τοπικό ποδόσφαιρο, αφού άλλωστε όλοι λίγο – πολύ όλοι ήξεραν ποια θα είναι η εξέλιξη για φέτος.

Η δική μας Ένωση ήταν πρωτοπόρα στην απόφαση της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων για την τρέχουσα χρονιά, όπως άλλωστε τονίζει ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Δημήτρης Σαρρής στη «Match».

«Ήμασταν η πρώτη Ένωση που επιχείρησε να ανακοινώσει οριστική διακοπή για φέτος. Δεν γινόταν διαφορετικά, με την περιοχή να καταγράφει πολλά κρούσματα και με τις ομάδες να περιμένουν.

Είμαι βέβαιος ότι και έτερες Ενώσεις θα ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα» ήταν το σχόλιο του.

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΕΠΣ Αχαΐας ανακοίνωσε την οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα

Published

on

Τέλος και επισήμως είχαμε πριν από λίγο στις τρεις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Αχαϊας, αφού η φετινή σεζόν διακόπτεται οριστικά και δικαιολογημένα, αφού θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσουν να αγωνίζονται όλες οι ομάδες, αν και όποτε είχαμε επανέναρξη.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας αποφασίστηκε η  οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

1)            Τη συνέχιση της πανδημίας και της εξάπλωσης του covid-19

2)            Ότι η περιοχή μας (Αχαΐα) βρίσκεται συνεχώς σε κόκκινο συναγερμό

3)            Τη δεινή οικονομική θέση των παραγόντων των Σωματείων (μελών) μας λόγω της συνεχούς υγειονομικής κρίσης

4)            Ότι δεν έχει ληφθεί καμία μέχρι σήμερα απόφαση από τους λοιμοξιωλόγους και από την ΓΓΑ για το άνοιγμα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

5)            Ότι και να δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη των πρωταθλημάτων θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας μίνι προετοιμασίας και προπονήσεων των αθλητών, με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τους χρόνους ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων και της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων

6)            Ότι δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ούτε τα συνεχή τεστ για covid-19 που απαιτούνται, ούτε τη μη παρουσία θεατών στα γήπεδα

Continue Reading
Advertisement

Facebook