Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Φωνάζουν οι ποδοσφαιριστές υπό τον φόβο τραυματισμών

Published

on

Την προηγούμενη Δευτέρα η “Match” έθιξε το ζήτημα της πληρωμής των παικτών όσο μένουν σε απραξία, αλλά οι αντιδράσεις ποικίλουν, αφού αν τα πρωταθλήματα ξεκινήσουν Μάιο, υπάρχει κίνδυνος για αυτούς.

Και είναι λογικό, όταν είσαι ανενεργός, χωρίς προπόνηση και αγωνιστικό ρυθμό, πως θα μπεις να παίξεις ποδόσφαιρο μετά από 2 μήνες «καραντίνας».

Ελλοχεύουν τραυματισμοί και η ΕΠΟ πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά, αφού η κατάσταση επιζητά λεπτούς χειρισμούς.

Advertisement

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Άτλας: Τα «μωρά» είχαν πείσμα και πανηγυρίζουν!

Published

on

Ο Άτλας μπορεί να δίνει ιδιαίτερη βάση και προσοχή στα τμήματα υποδομών του, όμως η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος στην ομάδα Ανδρών χαίρει προσοχής και συγχαρητηρίων και από τη νέα σεζόν η Β΄κατηγορία είναι μεγάλη πρόκληση.

Στο «τιμόνι» βρέθηκε ο αεικίνητος Κώστας Στουπάκης και διαχειρίστηκε άριστα ένα ρόστερ που έβριθε από ταλαντούχους παίκτες της Ακαδημίας.

Ο Άτλας μέχρι την διακοπή του 2ου ομίλου της Γ΄κατηγορίας συγκέντρωσε 35 βαθμούς και στρογγυλοκαθόταν στην 3η θέση με 11-2-4 και 6 νίκες εκτός έδρας, χτυπώντας την πόρτα των πλέι-οφ ανόδου.

Continue Reading

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Απαραίτητο το δίπλωμα

Published

on

Πολύς ντόρος και δεκάδες συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και διαφωνίες προέκυψαν μετά την πρόσληψη του Κώστα Σωτηρόπουλου σε ρόλο Τεχνικού Διευθυντή στο ανδρικό τμήμα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, αφού το ίδιο πόστο είχε ήδη στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας είχε έντονες αντιδράσεις για την ποιότητα του Διπλώματος του προαναφερθέντα και δημιουργήθηκε σύγχυση. Βασικά δεν χρειαζόταν να πάρει τέτοια έκταση το ζήτημα, αφενός γιατί ο Σωτηρόπουλος είναι κάτοχος UEFA PRO και αφετέρου γιατί ο ΣΠΠΑ θα μπορούσε να χειριστεί πιο προσωπικά το θέμα και όχι σε δημόσια θέα.

Γενικότερα είναι θεμιτό να εξετάζονται οι προπονητές σε κάθε πάγκο, βάσει διπλώματος, για να υπάρχει οργάνωση και όχι ασυδοσία, αλλά στην περίπτωση Σωτηρόπουλου δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

Δεν είναι κακό ένας τεχνικός να επωμίζεται διάφορους ρόλους στο ίδιο σωματείο, αλλά κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει το ανάλογο δίπλωμα και να δουλεύει τηρώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις, που θα θέτει η ΕΠΟ για την εκάστοτε Ένωση.

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν συνεχίζει στον Κεραυνό ο Τσιπιανίτης

Published

on

Μετά από 3.5 χρόνια στον πάγκο του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ο Κώστας Τσιπιανίτης αποτελεί παρελθόν. 

Ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε και πλέον η διοίκηση της ιστορικής ομάδας αναζητά τον διάδοχο του.

Η παρουσία του Τσιπιανίτη στην ομάδα κρίνεται επιτυχής, αφού και φέτος η πορεία του Κεραυνού ήταν εξαιρετική και η ομάδα θα έδινε το παρόν στα πλέι-οφ.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.