Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

GALA Παναχαϊκής: “Το μέλλον… έρχεται!”

Published

on

9th GALA SCHOOL BOXING “ΤHE FUTURE IS COMING” και οι μικροί αυριανοί πρωταθλητές ετοιμάζονται να ανέβουν στο ring του 9th GALA SCHOOL BOXING.

Πρόκειται για το πυγμαχικό σχολείο που θα πραγματοποιηθεί για ένατη συνεχή χρονιά από το τμήμα πυγμαχίας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.
Χαρακτηριστικό είναι η πολύ μεγάλη και αισιόδοξη συμμετοχή μικρών αυριανών πρωταθλητών 6 εώς 12 ετών ,από σωματεία όλης της Ελλάδος και την Κύπρο καθώς έχουν δηλώσει και θα δώσουν το παρόν 19 σωματεία (9th GALA SCHOOL BOXING
“ΤHE FUTURE IS COMING” και οι μικροί αυριανοί πρωταθλητές ετοιμάζονται να ανέβουν στο ring του 9th GALA SCHOOL BOXING που πρόκειται να πραγματοποιηθεί για ένατη συνεχή χρονιά από το τμήμα πυγμαχίας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχία .

Χαρακτηριστικό είναι η πολύ μεγάλη και αισιόδοξη συμμετοχή μικρών αυριανών πρωταθλητών 6 εώς 12 ετών ,από σωματεία όλης της Ελλάδος και την Κύπρο καθώς έχουν δηλώσει και θα δώσουν το παρόν 19 σωματεία (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ, Ε.Α.Π, ΑΜΥΝΑ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ, ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ ΑΡΤΑΣ, ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ, ΠΥΓΜΗ, ΜΙΝΩΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΥΘΥΜΑΧΟΣ ΧΙΟΥ, ΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΚΥΠΡΟΣ).

Για δυο ημέρες 18 και 19 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής θα πραγματοποιηθούν πάνω από 70 αγωνιστικές συναντήσεις με τους μικρούς αυριανούς πρωταθλητές-τριες να κάνουν τα πρώτα τους μαθητικά πυγμαχικά βήματα σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπως συνηθίζεται σε κάθε GALA.

Έτσι θα κάνουν τους champ να νιώσουν την μοναδική αίσθηση του μεγάλου πρωταγωνιστή στο ring. To αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 18/11 στης 4:30 μ.μ, ενώ την Κυριακή στις 10:00 π.μ.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Πυγμαχία: Για Παρίσι μέσω Πολωνίας η Αντωνία Γιαννακοπούλου

Η Αντωνία Γιαννακοπούλου έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της Ελληνικής πυγμαχίας

Published

on

Η Αντωνία Γιαννακοπούλου έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της Ελληνικής πυγμαχίας, έχοντας κάθε λόγο να ονειρεύεται και την παρουσία της σε μια Ολυμπιάδα. Μια Ολυμπιάδα όχι και πολύ μακριά, όπως αυτή του Παρισιού για παράδειγμα.

Συγκεκριμένα η πατρινή πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής σε λίγες μέρες θα συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που θα γίνει στην Πολωνία, στοχεύοντας σε μία θέση νστο βάθρο, κάτι που έχει κάνει και τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αποτελεί και ένα είδος Προολυμπιακού τουρνουά από όπου θα προκύψουν «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, κάτι που σημαίνει ότι η αθλήτρια του Νίκου Πλέα έχει κάθε λόγο να στοχεύει σε άλλη μία διάκριση.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Τάε κβον ντο: Ο Α.Σ. Αγωγή επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια από τη Σερβία

Με τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε από την Σερβία ο Α.Σ. Αγωγή

Published

on

Με τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε από την Σερβία ο Α.Σ. Αγωγή, μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό Σαββατοκύριακο στην πόλη Νις,

Συγκεκριμένα ο πατρινός σύλλογος αγωνίσθηκε με εννέα αθλητές και αθλήτριες, όπου είχαμε χρυσό μετάλλιο για τον Αλέξανδρο Μανίκα, ασημένιο για την Μαριέβη Παναγοπούλου και Αμαριλλής Καζανη και χάλκινο για τον  Δημήτρη Σταύρου.

Τέλος την πέμπτη θέση κατέκτησαν οι Νικόλας Καλφαγιάννης και Ανδρέας Παπακωνσταντινόπουλος, ενώ εμπειρίες αποκόμισαν οι Δημήτρης Τασόπουλος, Αχιλλέας Μανίκας και Ανδριάνα Καλφαγιάννη.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Παναχαϊκή Γ.Ε.: «Μοίρασε» συγχαρητήρια για τις νέες διακρίσεις στο τμήμα Πυγμαχίας

Published

on

Τα 11 συνολικά μετάλλια, πέντε χρυσά, ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα που πήραν οι αθλητές-τριες της Παναχαϊκής Γ. Ε. οδήγησαν την κοκκινόμαυρη ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου του πολυνίκη συλλόγου στην κατηγορία κορασίδων!

Τα μετάλλια αναλυτικά από τους κοκκινόμαυρους αθλητές και αθλήτριες ήλθαν ως εξής:

Χρυσό: 48 κιλά παμπαίδων, Ζουρνατζης Ελευθεριος

Χρυσό: 52 κιλά παγκορασίδων, Πετρίτση Παναγιώτα

Χρυσό: 75 κιλά παγκορασίδων, Γκολφινοπούλου Βασιλική

Χρυσό: 48 κιλά κορασίδων, Γεωργοπούλου Μαρία

Χρυσό: 52 κιλά κορασίδων, Γιαννακοπούλου Λαμπρινή

Ασημένιο: 52 κιλά παμπαίδων, Σαμαντας Νικόλαος

Ασημένιο: 57 κιλά παμπαίδων, Χουλιάρας Γεώργιος

Ασημένιο: 52 κιλά παμπαίδων, Ασημακόπουλος Εμμανουήλ

Ασημένιο: 66 κιλά παμπαίδων, Λιόλης Μιχάλης

Ασημένιο: Παίδων, Γεωργόπουλος Ανδρέας

Χάλκινο: 46 κιλά κορασίδων, Γούβη Ζωή

Επίσης συμμετοχή με τη δική τους ξεχωριστή προσπάθεια είχαν οι Πετρίτση Ανδρομάχη και Πολύδωρος Άγγελος, υπό την προπονητική επιμέλεια του Πλέα Νικόλαου και των βοηθών του Πλέας Χρυσούλα και Καρύδα Νικόλαου.

Και η σχετική ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής καταλήγει ως εξής:

«Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ συγχαίρει όλα τα παιδιά για τις διακρίσεις τους. Επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους και τους αγώνες τους, τον Κύριο Πλέα με τους συνεργάτες του για τον άξιο αγώνα που κάνουν».

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook