Connect with us

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Γιατράς: “Είναι νωρίς για μεγάλα λόγια”

Published

on

Χαρούμενος αλλά ψύχραιμος εμφανίστηκε ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της πατρινής ομάδας επί του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με 91-80.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του Προμηθέα:

«Εύχομαι στον Φάρο Λάρισας να έχει ένα καλό πρωτάθλημα. Η μεγάλη κατηγορία χρειάζεται τις ομάδες από την επαρχία. Και η Λάρισα είναι μια πόλη που η παρουσία της χρειάζεται στο ελληνικό μπάσκετ. Παράλληλα, εύχομαι και στον κόουτς Σκουρτόπουλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην Εθνική ομάδα. Ολοι γνωρίζουν ποιος είναι και ο ίδιος και η δουλειά του, αλλά και ο χαρακτήρας του σαν άνθρωπος. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Νώντα Παπαντωνίου για την απώλεια του συγγενικού του προσώπου. Ο Νώντας είναι ένα παιδί που πέρασε πέρσι και από την οικογένειά μας στον Προμηθέα και ήταν πολύ καλός σήμερα. Εμείς κάναμε ένα καλό α΄ ημίχρονο. Είχαμε ρυθμό, βάλαμε τα σουτ, ενώ σκοράραμε και με αιφνιδιασμούς. Κάποια στιγμή στο β΄ ημίχρονο είχαμε ένα άσχημο διάστημα, με τον Φάρο να αντιδράει. Μπήκαν στην εξίσωση και ο Παπαντωνίου και ο Βαβάτσικος, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί. Ευτυχώς ξαναβρήκαμε τη δύναμη και κρατήσαμε τον έλεγχο του αγώνα και θεωρώ ότι κερδίσαμε σχετικά εύκολα στο τέλος. Αυτό, πάντως, που θέλω να τονίσω είναι ότι παίχτηκε ωραίο μπάσκετ.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος το χάρηκε και γι΄ αυτό θα συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να μας στηρίζει και αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για εμάς. Σε ό,τι αφορά την αντίδρασή μας στην αντεπίθεση του Φάρου, θέλω να τονίσω ότι δεν παίζουμε μόνοι μας μπάσκετ. Θα δουλέψουμε στην συνέχεια στο να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας, όμως θέλω επίσης να σας θυμίσω και ότι είμαστε και μια νέα ομάδα, με τρεις παίκτες (σ.σ. Λίποβι, Φαγιέ, Μιλόσεβιτς) να ενσωματώνονται στην προετοιμασία αρκετά αργότερα χρονικά. Είναι νωρίς ακόμη να οριοθετήσουμε στόχους και να λέμε μεγάλα λόγια, γιατί μια ομάδα της Basket League μπορεί να ενισχυθεί και να αλλάξουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με την απουσία του τραυματία Τρέβορ Ρέλεφορντ και την συνέχεια: «Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πορευόμαστε σε κάθε παιχνίδι με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Ο Τρέβορ είχε έναν τραυματισμό και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει σήμερα, όμως τα υπόλοιπα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Ισχύει και ότι είχα πει και αμέσως μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Σήμερα πανηγυρίζουμε και χαιρόμαστε και από αύριο αφήνουμε στην άκρη τη Λάρισα και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο. Θα πάμε στην Αθήνα με στόχο να κερδίσουμε».

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Γ΄γύρος: “Κλείδωσε” η πρεμιέρα με τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό

Published

on

Ο Γ΄γύρος της Basket League θα είναι κάτι νέο στο φετινό πρωτάθλημα και προηγείται των πλέι-οφ. 

Στην πρεμιέρα (30-31/3) ο Προμηθέας θα δοκιμαστεί στην έδρα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. 

Το πρόγραμμα του Γ’ γύρου (θέσεις 1-6) 

1η αγωνιστική 
Παναθηναϊκός – Προμηθέας
Ολυμπιακός – Άρης
Περιστέρι – ΑΕΚ/Κολοσσός 

2η αγωνιστική 
Ολυμπιακός – Περιστέρι
Προμηθέας – Άρης
ΑΕΚ/Κολοσσός – Παναθηναϊκός 

3η αγωνιστική 
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Προμηθέας – ΑΕΚ/Κολοσσός
Περιστέρι – Άρης 

4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός – Περιστέρι
Άρης – ΑΕΚ/Κολοσσός
Ολυμπιακός – Προμηθέας 

5η αγωνιστική
Άρης – Παναθηναϊκός
Περιστέρι – Προμηθέας
ΑΕΚ/Κολοσσός – Ολυμπιακός 

 

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Κορυφαίος ο Ρέινολντς με μεγαλειώδη εμφάνιση

Published

on

Ο Προμηθέας διασφάλισε την 4η θέση της κανονικής περιόδου μετά τη χθεσινή νίκη στην παράταση επί του Κολοσσού Ρόδου. 

Ο Κάμερον Ρέινολντς ήταν πρωταγωνιστής του αγώνα με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και κατάφερε να συλλέξει 22 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. 

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του Αμερικάνου forward που “μίλησε” σε καίρια σημεία της αναμέτρησης και οδήγησε τους Αχαιούς στην κατάκτηση της νίκης. 

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Παπαθεοδώρου: «Η ομάδα έχει μπολιαστεί με μέταλλο και χαρακτήρα!»

Published

on

Για μια ακόμη φορά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έζησε με τους παλμούς στα ύψη ματς του Προμηθέα, τη φορά αυτή με τον Κολοσσό Ρόδου, χαμογελώντας στο τέλος για τη σπουδαία νίκη.

Όσο για τον ίδιο, εξήρε την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του. «Οι απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι υψηλές και δημιουργούν αυξομειώσεις στην απόδοσή μας.

Η ομάδα μας έδειξε και πάλι ότι έχει μπολιαστεί με μέταλλο και χαρακτήρα, επιστρέψαμε και νικήσαμε κι αυτό έχει σημασία στην οικονομία του πρωταθλήματος. Εξασφαλίσαμε την 4η θέση πριν τον έξτρα γύρο που ήταν ζητούμενο».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook