Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γιώργος Μαυρωτάς: «Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί ως γενέτειρα του αθλητισμού που βασίζεται σε αξίες και των Ολυμπιακών ιδεωδών»

Published

on

Για την ανάγκη λήψης κοινών πολιτικών και δέσμης μέτρων προκειμένου να παραμείνει ζωντανός ο αθλητισμός στην Ευρώπη, εν μέσω της ενεργειακής κρίσης που απειλεί και τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, τοποθετήθηκε στη Διάσκεψη των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Πράγα, ο γγ Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στον ζωτικό ρόλο των αθλητών στην προώθηση αξιών που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Σχετικά με το πρώτο θέμα συζήτησης στην ατζέντα -το υψηλό ενεργειακό κόστος που απειλεί και τον αθλητισμό στην Ευρώπη- στην παρέμβασή του ο κ. Μαυρωτάς υπογράμμισε την αναγκαιότητα ύπαρξης βιώσιμων αθλητικών εγκαταστάσεων κυρίως όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, την καθαρή ενέργεια και τη διατήρηση της ενέργειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Το θέμα των βιώσιμων αθλητικών εγκαταστάσεων δεν είναι η πρώτη φορά που συζητείται. Η εξοικονόμηση ενέργειας, οι περιβαλλοντικά φιλικά κατασκευές και οι ανανεώσιμες πηγές είναι οι καθιερωμένες λύσεις, είναι όμως μεσοπρόθεσμες, δυστυχώς δεν έχουμε προχωρήσει στις απαιτούμενες επενδύσεις για να μπορέσουν να εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον, αυτό τον χειμώνα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία βάζει σε μεγάλο κίνδυνο και τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων εξαιτίας του υψηλού ενεργειακού κόστους. Ιδιαίτερα τη λειτουργία των κολυμβητηρίων που καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια λόγω των θερμικών φορτίων. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η πλειονότητα αυτών των εγκαταστάσεων να αναγκαστούν να διακόψουν τη λειτουργία τους, κάτι που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στα αθλήματα του υγρού στίβου, αλλά και στους πολίτες που χρησιμοποιούν την πισίνα για άσκηση. Είναι προφανές ότι ως εκπρόσωποι της ηγεσίας του αθλητισμού των κυβερνήσεών μας δεν πρέπει να μείνουμε απλοί θεατές σε όλο αυτό, αλλά ούτε και η αθλητική ηγεσία της Ε.Ε. Μεμονωμένα μέτρα από τα κράτη μέλη ίσως δεν είναι τόσο αποτελεσματικά, γι αυτό απαιτείται μια ευρωπαϊκή κοινή πολιτική, που θα παρέχει κατευθυντήριες γραμμές, βοήθεια και περισσότερους βαθμούς ελευθερίας. Μια ευρωπαϊκή δέσμη μέτρων, αποκλειστικά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανός ο αθλητισμός στην Ευρώπη. 
 
Σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει η χώρα μας για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης στον αθλητισμό ο κ. Μαυρωτάς επισήμανε ότι, «στην Ελλάδα δεν έχουν ληφθεί προς το παρόν μέτρα ειδικά για τον αθλητισμό, αλλά κεντρικά, όπως επιδοτήσεις για την ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και τα καύσιμα των αυτοκινήτων. Υπάρχει ανάγκη για συνεννόηση των υπουργείων ώστε είτε να επιδοτηθούν οι ενεργοβόρες αθλητικές εγκαταστάσεις (όπως τα κολυμβητήρια), είτε να μειωθεί ο σχετικός φόρος των καυσίμων για τη συγκεκριμένη χρήση, είτε να δοθεί μια πρόσθετη επιχορήγηση, έκτακτης ανάγκης από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να μην υπάρξει black out ειδικά στα αθλήματα υγρού στίβου.

Σχετικά με τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η χώρα μας όσον αφορά την ύπαρξη αειφόρων αθλητικών εγκαταστάσεων, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, τόνισε πώς αποτελεί κεντρική πολιτική και μάλιστα είναι κριτήριο κατά την αξιολόγηση των επιχορηγήσεων από το κράτος. Για όλα τα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών εγκαταστάσεων, υπάρχει προϋπόθεση ότι πρέπει να συμμορφώνονται με την ενεργειακή κλάση Α για την ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, στην τεχνική αξιολόγηση των έργων, λαμβάνονται υπόψη οι δείκτες αειφορίας, από την αρμόδια επιτροπή. Εκτός αυτού, η ενεργειακή απόδοση και η καθαρή ενέργεια στις αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται πάντα στην ημερήσια διάταξη της ΓΓΑ. Αξιοποιώντας το ευρωπαϊκό πρόγραμμα DG – REFORM, δημιουργείται ένας οδηγός για ενεργειακά αποδοτικές λύσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με εκπαιδευτικές δραστηριότητες (σεμινάρια) στο σχετικό προσωπικό.

Στην παρέμβασή του στο δεύτερο θέμα της ατζέντας -οι αθλητές σε ρόλο προτύπων για την προώθηση αξιών που πρεσβεύει ο αθλητισμός- το οποίο προλόγισε ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Τσεχίας Pavel Pumprla- επεσήμανε ότι: «Είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα το οποίο συνήθως είναι υποτιμημένο. Συνήθως θεωρούμε ότι οι σπουδαίοι αθλητές είναι και σπουδαίοι ρήτορες ή εκπαιδευτές. Από την εμπειρία μου ως  πρώην αθλητής και έχοντας συμμετάσχει σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες θα μιλήσω από την πλευρά του αθλητή σε ρόλο προτύπου. Η επιρροή των δημοφιλών αθλητών και ειδικά στις νέες γενιές είναι τεράστια και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη που έχουν απέναντι στα νέα κυρίως παιδιά. Όπως είχε πει και ο Νέλσον Μαντέλα «Ο αθλητισμός μιλάει στους νέους τη γλώσσα που καταλαβαίνουν». Ο αθλητισμός είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο επιρροής. Οι πρωταγωνιστές, οι κορυφαίοι αθλητές ή προπονητές, είναι ξεχωριστά πρόσωπα στην κοινωνία. Αποτελούν πρότυπα για χιλιάδες παιδιά και νέους ανθρώπους. Και πιστεύω ότι όσο περισσότεροι νέοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, τόσο πιο ισχυρές κοινωνίες χτίζουμε. Παρ’ όλα αυτά κάποιες φορές η υπερβολική έκθεση πολλές φορές ενέχει κινδύνους παρερμηνειών και παρεξηγήσεων. Η ελευθερία του λόγου είναι αναμφισβήτητη, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση και ευθύνη. Ειδικά σήμερα που με τα social media, υπάρχει υπερμετάδοση και μία δήλωση μπορεί να «ταξιδέψει» σε όλον τον κόσμο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Όσον αφορά το αθλητικό κίνημα, οι περισσότερες από τις επαγγελματικές ομάδες έχουν τους δικούς τους κανόνες και επίσης η ΔΟΕ έχει θέσει τους κανόνες μαζί με πολλές διεθνείς και εθνικές ομοσπονδίες. Νομίζω ότι ο ρόλος του κράτους είναι να ενεργήσει επιπρόσθετα με τις προαναφερθείσες πρωτοβουλίες, προκειμένου να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σε αυτά τα θέματα με γενικές κατευθυντήριες γραμμές σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες και τις ενώσεις αθλητών. Ειδικά όσον αφορά την προώθηση των αξιών της ΕΕ μέσω του αθλητισμού.

Σχετικά με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν προκειμένου οι αθλητές να αξιοποιηθούν ώστε μέσω της επιρροής τους να συμβάλουν στην προώθηση αξιών, ανάδειξης κοινωνικών προβλημάτων και λύσεών τους, ο γγΑ πρότεινε τη υλοποίηση ειδικών προγραμμάτων σε συνεργασία με τις Ενώσεις Αθλητών, τις Αθλητικές Ομοσπονδίες και τις επαγγελματικές λίγκες, προκειμένου να παρέχουν βασικές δεξιότητες επικοινωνίας και παρουσίασης και παράλληλα  να στέλνουν ένα ενιαίο μήνυμα σχετικά με τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός (ισότητα, αλληλεγγύη, μη- διάκριση, σεβασμός).

Σχετικά με τον ρόλο του κράτους στη σχετική εκπαίδευση των αθλητών ο κ. Μαυρωτάς, επισήμανε πως «ο ρόλος του κράτους είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και να εκπαιδεύσει τους αθλητές να ενεργούν ως πρεσβευτές για την προώθηση των αξιών που πρεσβεύει ο αθλητισμός. Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί ως γενέτειρα του αθλητισμού που βασίζεται σε αξίες και των Ολυμπιακών ιδεωδών, οι οποίες είναι ευθυγραμμισμένες με τις αξίες της ΕΕ για τον αθλητισμό, όπως το «ευ αγωνίζεσθαι», η ακεραιότητα, η συμπερίληψη, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός. Πιστεύουμε ότι ο ρόλος των αθλητών στην προώθηση αυτών των αξιών είναι ζωτικής σημασίας.

Σχετικά με το αν υπάρχουν επίσημες πρωτοβουλίες για την προώθηση αυτών των αξιών μέσω των αθλητών ο γγΑ ανέφερε  το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στον αθλητισμό”, όπου προγραμματίζεται οι αθλητές να αξιοποιηθούν σε ρόλο πρεσβευτή.

Επίσης, επισήμανε πως στην προώθηση της ακεραιότητας του αθλητισμού οι αθλητές αποτελούν κύρια πρόσωπα της εκστρατείας μας.

Τέλος, ανέφερε τη συνεργασία με τον Σύλλογο Ελληνικών Ολυμπιονικών και την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και το πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά», όπου κύριο μέλημα έχει την προώθηση των αξιών μέσω των διακεκριμένων αθλητών. «Το σημαντικότερο είναι οι αθλητές να περνάνε ένα ενιαίο μήνυμα μέσω των ιστοριών από τη δική τους καριέρα», κατέληξε.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εκνευρισμένη η Σάκκαρη με τον διαιτητή: «Από μικρό παιδί οι αποφάσεις σου είναι εναντίον μου»

Η Ελληνίδα τενίστρια πήγε να διαμαρτυρηθεί για το λόγο που ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι.

Published

on

Αυτή την ώρα (28/9) η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Ρους στο Open Ladies της Πάρμα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ της αναμέτρησης, η Μαρία Σάκκαρη τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ετόρε Ρούσο, ο οποίος σταμάτησε την αναμέτρηση ενώ η Ελληνίδα τενίστρια θα κέρδιζε πόντο.

Η Σάκκαρη πήγε να διαμαρτυρηθεί για το λόγο που ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και ο Ιταλός απάντησε: «Νόμιζα πως είπες άουτ, αυτή την αίσθηση είχα».

Με την Ελληνίδα να απαντάει: «Απλά φώναξα πάνω στο χτύπημα. Από μικρό παιδί όλες οι αποφάσεις σου είναι εις βάρος μου».

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ευδοκία Τσιμάρα στη «Match» για την μεταγραφή της στον Άλιμο: «Ομάδα με στόχους και βλέψεις»

Η «χάλκινη» στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Νέων Γυναικών μίλησε για τη νέα πρόκληση που θα βρει μπροστά της στην Α1.

Published

on

Το νέο σταθμό της καριέρας της βρήκε η Πατρινή πολίστρια, Ευδοκία Τσιμάρα, που ανακοινώθηκε από τον Άλιμο και πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΝΕΠ.

Η «χάλκινη» στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Νέων Γυναικών που αγωνίζεται στην περιφέρεια και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό πόλο, μίλησε στη «Match» για τη νέα πρόκληση που θα βρει μπροστά της στην Α1 με το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου, ενώ αναφέρθηκε και στις επιτυχίες με το Εθνόσημο.

-Με ποια κριτήρια επέλεξες να αγωνιστείς στον Άλιμο;

«Ο Άλιμος είναι μια ομάδα με στόχους και βλέψεις για το μέλλον και είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι μέλος της. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις συμπαίκτριες μου και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικές στην Α1. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

-Τι κρατάς από την εμπειρία σου με την ΑΕΚ;

«Σίγουρα από κάθε ομάδα κάτι κερδίζεις! Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με πολύ έμπειρες παίκτριες και προπονήτριες που με βοήθησαν να ωριμάσω αγωνιστικά. Η ΑΕΚ πέτυχε τους στόχους της βγαίνοντας 5η στο πρωτάθλημα και 4η στο Κύπελλο και θεωρώ ότι συνέβαλα και εγώ με την απόδοση μου στην επιτυχία αυτή».

-Πόσο θεωρείς ότι έχεις εξελιχθεί από τα χρόνια που βρισκόσουν στην Πάτρα;

«Οι βάσεις της αγωνιστικής μου πορείας μπήκαν στην Πάτρα. Με το σκουφάκι της ΝΕΠ ήρθαν οι πρώτες ομαδικές αλλά και προσωπικές διακρίσεις. Από κει και πέρα έχοντας αλλάξει ομάδες και προπονητές, θεωρώ ότι έχω βελτιωθεί και συνεχίζω να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι αρκετά».

-Κεφάλαιο Εθνική. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η φουρνιά σου έχει ήδη πετύχει σπουδαία επιτεύγματα.

«Είναι όνειρο κάθε αθλητή να φορέσει το εθνόσημο. Είμαι πολύ περήφανη που αγωνίζομαι για την Ελλάδα, καταφέρνοντας με τις συμπαίκτριες μου να πρωταγωνιστούμε και να είμαστε μέσα στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Formula 1: Mercedes και Petronas συνεχίζουν μαζί και μετά το 2026

Η χορηγία ονόματος της Petronas με τη γερμανική ομάδα άρχισε το 2010.

Published

on

Η Mercedes γνωστοποίησε σήμερα (28/9) ότι θα ανανεώσει τη χορηγία του ονόματός της με την Petronas και μετά το 2026.

Βάσει αυτής της συμφωνίας, η πετρελαϊκή εταιρεία από τη Μαλαισία θα συνεργαστεί με τους οκτώ φορές πρωταθλητές κατασκευαστών και στη νέα εποχή της Formula 1.

Η χορηγία ονόματος της Petronas με τη γερμανική ομάδα άρχισε το 2010, όταν δημιουργήθηκε η Mercedes μετά την εξαγορά της Brawn GP, και σήμερα ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να είναι χορηγός των νυν κατόχων του τίτλου στους κατασκευαστές και στη νέα εποχή των μονάδων ισχύος, οι κανονισμοί της οποίας θα τεθούν σε ισχύ το 2026.

«Σήμερα κάνουμε κάτι που είναι λίγο ασυνήθιστο, ανακοινώνουμε μια συνεργασία που θα αρχίσει σε τέσσερα χρόνια. Αυτό στέλνει ένα μήνυμα: η ομάδα μας και η Petronas δεν είναι πια απλά συνεργάτες, είμαστε οικογένεια και θα είμαστε ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Από το 2026, το προηγμένο βιώσιμο καύσιμο θα βρίσκεται στην “καρδιά” των επιδόσεων της Φόρμουλα Ένα -και αυτό μας δίνει μια φανταστική ευκαιρία να επιδείξουμε την τεχνογνωσία μας σε αυτόν τον τομέα, τόσο μέσω της μονάδας ισχύος όσο και μέσω της Petronas Fluid Technology Solutions. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα “τρέχουμε” στο μέλλον μαζί με την Petronas, με τη φιλοδοξία να θέσουμε γι’ άλλη μια φορά τον πήχη, στην απόδοσή μας εντός πίστας και πρωτοπορώντας στη μετάβαση μιας παγκόσμιας αθλητικής ομάδας σε ένα μέλλον με μηδενικές εκπομπές άνθρακα».

Continue Reading
Advertisement
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ23 mins ago

Ατρόμητος Πατρών: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην εκδήλωση του συλλόγου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ47 mins ago

Συγκλονίζει πατέρας δύο παιδιών για Σαββίδη: “Το ότι μπορώ να έχω στην αγκαλιά τα μωρά μου υγιή, το οφείλω σε αυτόν που αποκαλείτε ‘Ρώσο'”

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ2 hours ago

Κύρος, πρότυπο, κουλτούρα…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ3 hours ago

Απόλλων: «Ανοιχτά μάτια» για προσθήκη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 hours ago

Μαρινάκης: «Καλώ τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΠΟ»

BASKET LEAGUE13 hours ago

Χρήστος Μήλας: «Ο Προμηθέας είναι σταθερά αντίθετος στους επτά ξένους»

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Μπάσκετ: Φιλική ήττα Αίολου Αγυιάς από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ14 hours ago

Προμηθέας: Με σύμμαχο την προϊστορία ετοιμάζει βαλίτσες για Ρόδο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ15 hours ago

Αντιπροσωπεία του Απόλλωνα στο 23ο δημοτικό σχολείο Πατρών

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

Κύπελλο Ελλάδας: Θεαματικό το πρώτο… πιάτο της 3ης φάσης

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ19 hours ago

Παναχαϊκή: Και επίσημα στην Super League 2 – Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

Γ ΕΘΝΙΚΗ23 hours ago

Πάτραι: Συμφώνησε σε όλα με Λιμάτσι, σήμερα (28/9) πρώτη προπόνηση για τον παίκτη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

Κύπελλο Ελλάδας: Θεαματικό το πρώτο… πιάτο της 3ης φάσης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 hours ago

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίσεις για Καλαμάτα και Καλλιθέα – Ποια ματς πήγαν παράταση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ18 hours ago

Κύπελλο Ελλάδας: Ημίχρονο στις αναμετρήσεις της Τετάρτης (28/9), σκορ μόνο σε δύο ματς

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ21 hours ago

Προσπαθεί για νέες προσθήκες ο Πανμοβριακός

ΑΘΛΗΜΑΤΑ18 hours ago

Εκνευρισμένη η Σάκκαρη με τον διαιτητή: «Από μικρό παιδί οι αποφάσεις σου είναι εναντίον μου»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ22 hours ago

Απόλλων: “Αγώνας δρόμου” ενόψει πρεμιέρας για Μίσκοβιτς

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ23 hours ago

Από τον Ατρόμητο Λάππα στην Παναχαϊκή Κ-14

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20 hours ago

Ναυπακτιακός Αστέρας: Ενθουσιασμός και πλήρης συγκέντρωση για το ματς με την ΑΕΛ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ23 mins ago

Ατρόμητος Πατρών: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην εκδήλωση του συλλόγου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ47 mins ago

Συγκλονίζει πατέρας δύο παιδιών για Σαββίδη: “Το ότι μπορώ να έχω στην αγκαλιά τα μωρά μου υγιή, το οφείλω σε αυτόν που αποκαλείτε ‘Ρώσο'”

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ2 hours ago

Κύρος, πρότυπο, κουλτούρα…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ3 hours ago

Απόλλων: «Ανοιχτά μάτια» για προσθήκη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 hours ago

Μαρινάκης: «Καλώ τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΠΟ»

BASKET LEAGUE13 hours ago

Χρήστος Μήλας: «Ο Προμηθέας είναι σταθερά αντίθετος στους επτά ξένους»

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Μπάσκετ: Φιλική ήττα Αίολου Αγυιάς από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ14 hours ago

Προμηθέας: Με σύμμαχο την προϊστορία ετοιμάζει βαλίτσες για Ρόδο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ15 hours ago

Αντιπροσωπεία του Απόλλωνα στο 23ο δημοτικό σχολείο Πατρών

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

Κύπελλο Ελλάδας: Θεαματικό το πρώτο… πιάτο της 3ης φάσης

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.