Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος: Τα τέσσερα αθλήματα, η οικογένεια και το Πανεπιστήμιο

Published

on

Με αφορμή το παγκόσμιο πρωτάθλημα Stratego που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την πόλη των Καλαβρύτων από 25 έως 28 Αυγούστου, μιλήσαμε με έναν από τους πρωτεργάτες του ιδιαίτερου αυτού αθλήματος στην Πάτρα.

Έναν πρωταθλητή του… είδους αλλά και έναν «παράγοντα» πίσω απ’ όλα τα μεγάλα event πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας που διεξάγονται στην πρωτεύουσα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος είναι ένας άνθρωπος που η αθλητική του φήμη στην πόλη ξεφεύγει κατά πολύ από τα όρια του Stratego και απλώνεται σε έναν μοναδικό και πρωτοφανή συνδυασμό μεταξύ ακοντισμού, άρσης βαρών και ποδοσφαίρου…

Κι όλα αυτά συνδυαζόμενα με ένα μείγμα από «ατέρμονες» σπουδές και τη δημιουργία μίας υπέροχης οικογένειας, ο Τρυπαναγνωστόπουλος κατάφερε να μας αποδείξει στην πράξη ότι «όλα γίνονται και μάλιστα… ταυτόχρονα»!

Ας δούμε πως ξετυλίγει ο ίδιος στην «Match» το κουβάρι της αθλητικής του ζωής σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη…

«Το να ασχολείσαι με διάφορα σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύπτεις τις δυνατότητες του εαυτού σου»

Πως μπήκε το κάθε άθλημα στη ζωή σου;

«Το ακόντιο ήταν ένα άθλημα που ο Γκατσιούδης μου το έκανε οικείο και όταν με τα παιδιά της γειτονιάς κάναμε αυτοσχέδιους αγώνες, ένιωσα το συναίσθημα που χρειαζόμουν. Στον Πέλοπα Πατρών πήγα το 2001, έπειτα από την παρότρυνση της γυμνάστριας κας Σκαρπέλου, στο σχολείο μου. Γνώριζε την έτερη και σπουδαία γυμνάστρια του Πέλοπα, την Ολυμπία Λυμπεράτου.

Ο Πέλοπας είχε από τότε σπουδαία ομάδα και στην Άρση Βαρών, αλλά τελικά συναντήθηκα με αυτήν το 2009. Όταν οι συνθήκες προπόνησης ρίψεων στην Πάτρα ήταν πλέον δραματικές.

Από την άλλη μεριά, με το ποδόσφαιρο γεννήθηκα. Η μπάλα που κυλάει με κάνει αυθόρμητα να την ακολουθήσω. Η σύνδεση μου με το ερασιτεχνικό της Αχαΐας ξεκίνησε το 2008 με προπόνηση στο ξερό του Αχιλλέα και προπονητές στον Πανιώνιο/Αχιλλέα, τον κ. Αθανασόπουλο και τον κ. Παολίνο».

Ποιο άθλημα σου άρεσε τελικά περισσότερο, ποιο σου ταίριαζε και που θα ήσουν καλύτερος αν επικεντρωνόσουν;

«Λατρεύω τον ακοντισμό. Εκστασιάζομαι την στιγμή που το ακόντιο απελευθερώνεται από το χέρι μου σε μια ωραία τεχνικά βολή. Βέβαια αυτό μου έχει λείψει τελευταία. Αγωνιστικά αν είχα ξεκινήσει από πιο μικρή ηλικία, και όχι στα 22, στην Άρση Βαρών θα μπορούσα να κάνω αρκετά καλή καριέρα πρωταθλητισμού. Ο προπονητής μου, ο Γιώργος Μιχαλόπουλος το έβλεπε και με παρότρυνε, όμως ποτέ δεν θέλησε να με εξαναγκάσει. Είναι κάτι που εκτιμώ καθώς έτσι χτίζεις ανθρώπους που μένουν στον Αθλητισμό, κι ας χάσεις πολλούς πρωταθλητές. Φυσικά στο Stratego που η εξάσκηση του νου έχει τον πρώτο λόγο, αγωνιστικά επιδιώκω να βελτιώνομαι βήμα-βήμα, κοιτάζοντας στο μέλλον για κάποιες κορυφές».

Τι κάνει έναν άνθρωπο να ασχολείται με τόσα διαφορετικά πράγματα;

«Είμαστε πολυεπίπεδα όντα, που μάλιστα προσαρμοζόμαστε εύκολα σε νέες συνθήκες. Το να ασχολείσαι με διάφορα, σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύπτεις και να αναπτύσσεις όλο και περισσότερες δυνατότητες του εαυτού σου. Συνήθως συνοδεύεται από διασκέδαση και σε πολλές περιπτώσεις ολοκληρώνεται με την κατάκτηση στόχων».

Πως μπορούν να συνδυαστούν όλα μαζί;

«Οι ασχολίες συμπληρώνουν η μία την άλλη, ώστε ο χρόνος να αξιοποιείται στο 100%. Προφανώς είναι περίοδοι που κάποιο άθλημα ή ασχολία λαμβάνει περισσότερη ή λιγότερη βαρύτητα, όμως ο αρχικός σχεδιασμός που πραγματοποιείται συνήθως στην αρχή μιας αγωνιστικής/εκπαιδευτικής χρονιάς, παίζει τον κυριότερο ρόλο της επιτυχίας».

Τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά για την παράλληλη ασχολία τους με τον αθλητισμό;

«Καθώς πλέον έχω τον ρόλο του εκπαιδευτή σχεδόν σε όλα τα αθλήματα που ασχολούμουν, συμβουλεύω τα παιδιά αλλά και όσους ενδιαφέρονται, να δοκιμάζουν. Να δοκιμάζουν να βρουν ασχολίες που τους αρέσουν, ώστε στην συνέχεια με σωστή και συστηματική ενασχόληση να αναπτύσσονται και να κατακτούν στόχους. Έτσι διαμορφώνονται ολοκληρωμένες και ισορροπημένες προσωπικότητες».

Τι έδωσε ο αθλητισμός στην ακαδημαϊκή σου καριέρα και το αντίθετο;

«Θετική εξέλιξη εκπαιδευτικά και ακαδημαϊκά είχα πάντα όταν ακολουθούσα συστηματική προπόνηση. Επίσης στον ομαδικό αθλητισμό χρειάζεται να ακολουθείς τους κανόνες της ομάδας και εσύ ως άτομο να μάθεις πως μαζί της πρέπει να βυθίζεσαι, αλλά και μαζί της να φτάνεις ψηλά.

Και ακαδημαϊκά αλλά και γενικά η συνοχή των ομάδων εργασίας είναι σημαντικός στόχος.

Από την άλλη η βαθύτερη γνώση σε κάποιες επιστήμες, με διευκόλυναν στην κατανόηση της τεχνικής κυρίως στην Άρση Βαρών και στο Ακόντιο, αλλά μου είναι απολύτως χρήσιμα στην φάση που βαδίζω σιγά σιγά, την προπονητική».

«Γενικά διαλέγω την ισορροπία με… ακρότητες. Το ενδιαφέρον στην ζωή βρίσκεται στις στιγμές. Ιδιαίτερες συγκεκριμένες στιγμές μεγάλης έντασης. Έχοντας φτιάξει όμως απαραίτητα και την ισορροπία πίσω τους, μπορείς να ολοκληρώνεσαι και να πορεύεσαι ευτυχής».

Τι εμπειρία ζωής σου έχει αφήσει το κάθε άθλημα;

«Γενικά διαλέγω την ισορροπία με… ακρότητες. Το ενδιαφέρον στην ζωή βρίσκεται στις στιγμές. Ιδιαίτερες συγκεκριμένες στιγμές μεγάλης έντασης. Έχοντας φτιάξει όμως απαραίτητα και την ισορροπία πίσω τους, μπορείς να ολοκληρώνεσαι και να πορεύεσαι ευτυχής».

Έχεις άποψη για το επίπεδο των νέων παιδιών στο αθλητισμό της πόλης;

«Το επίπεδο της Πάτρας νομίζω ακολουθεί το επίπεδο της Ελλάδας. Βρισκόμαστε σε μια χώρα με τεράστια ιστορία, πολιτισμό και εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν οι δυνατότητες να ασχοληθεί κάποιος σωστά με κάποιο άθλημα.

Λείπουν οι εγκαταστάσεις και οι εξοπλισμοί, τα κίνητρα στους αθλητές και η στήριξη της πολιτείας στον σωματειακό ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στο επίπεδο που βρισκόμαστε η εφαρμογή της υπάρχουσας τεχνογνωσίας και της υποστήριξης από τις επιστήμες υγείας φαντάζει ουτοπία. Στηριζόμαστε στην αγάπη συγκεκριμένων για το εκάστοτε άθλημα και στην τυχαία εμφάνιση ταλέντων-πρωταθλητών που θα δώσουν ώθηση.

Να μην κλείνουμε όμως και τα μάτια μας στο σήμερα στην Πάτρα. Υπό τις συνθήκες που ζούμε, είναι ευχής έργο που ο Δήμος δουλεύει υπέρ του ερασιτέχνη αθλητή και όχι μόνο. Έτσι, δίνεται ένα ακόμη λιθαράκι και έρχονται λίγο πιο συχνά πλέον επιτυχίες από Πατρινές ομάδες και αθλητές».

Πως θα ήθελες να σε μάθουν τα παιδιά σου αθλητικά και ακαδημαϊκά;

«Είναι ωραίο να νιώθεις ότι έχεις μια υστεροφημία, αλλά τελικά είναι λίγο ανούσιο. Κυρίως με ενδιαφέρει να μεταφέρω αυτά που γνωρίζω και να προσφέρω με την δουλειά μου, ώστε στο μέλλον έστω ένας άνθρωπος να πει στον εαυτό του: ‘ναι φίλε μου, άξιζε που ασχολήθηκα με αυτό’. Η επιστημονική έρευνα είναι κατ’ ορισμού προσφορά στην κοινωνία. Δεν θέλω και νομίζω δεν απέχω πολύ από τον ορισμό».

Το τουρνουά και γιατί αγάπησε το Stratego

Σπουδαίο τουρνουά ενόψει:

«Από 25 έως 28 Αυγούστου, φιλοξενούμε στα Καλάβρυτα το Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Stratego 2022. Έχει γίνει μια σημαντική δουλειά ώστε να έχουμε άψογους αγώνες, πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και παράλληλα ο κόσμος να γνωρίσει το υπέροχο άθλημα νόησης, Stratego».

Πως μπήκε στη ζωή σου;     

«Το Stratego ξεκίνησε για μένα στις μικρές ηλικίες του δημοτικού. Δώρο από την νονά μου, και που έγινε παράδοση με έναν φίλο μου τον Νάσο κάθε χρόνο του Αϊγιαννιού να παίζουμε και να το εξελίσσουμε. Σιγά σιγά το άφησα στην άκρη, όμως το 2014 μου καρφώθηκε ως εμμονή να ξαναπαίξω. Ήταν η χρονιά που άλλαζε και ο χάρτης του αγωνιστικού stratego στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που ήμουν σημαντικό μέρος αυτού».

Τι σ’ έκανε να το αγαπήσεις;

«Προσωπικά βλέπω το stratego να ξεπερνά τους περιορισμούς και να σου δίνει την επιλογή να αναπτύξεις την ελευθερία στο παιχνίδι σου. Ο τρόπος στησίματος των πιονιών καθώς και ο τρόπος ανάπτυξης της στρατηγικής, είναι δική σου επιλογή. Και ενώ αυτό είναι κάτι ωραίο για σένα, γίνεται σπουδαίο ότι τις ίδιες επιλογές έχει και ο αντίπαλος σου. Που βέβαια αυτές είναι κρυφές για σένα και χρειάζεται να τις ανακαλύψεις με μπλόφες, ψυχολογικά τρικς και σε πολλές περιπτώσεις πιθανολογικούς υπολογισμούς».

Ηλίας Μάτσας

ΠΟΛΟ

Η Βουλιαγμένη πάλεψε, δεν άντεξε απέναντι στο μεγαθήριο της Προ Ρέκο

Η Βουλιαγμένη όσο άντεχε κόντραρε στα ίσα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο όμως από ένα σημείο και μετά η ιταλική ομάδα επέβαλε το ρυθμό της, επικράτησε με 12-8 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Published

on

Η Βουλιαγμένη όσο άντεχε, κόντραρε στα ίσα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο όμως από ένα σημείο και μετά η ιταλική ομάδα επέβαλε το ρυθμό της, επικράτησε με 12-8 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η ελληνική ομάδα συνεχίζει να ζει το δικό της όνειρο στο Βελιγράδι, και το Σάββατο (3/6, 20:00) θα κλείσει τη χρονιά διεκδικώντας την 3η θέση στο Final 8 από την Μπαρτσελονέτα.

Αμέσως μετά (22:00) θα ακολουθήσει η επανάληψη του περσινού τελικού, ανάμεσα στη Νόβι Μπέογκραντ και την Προ Ρέκο.

Οι «μπέμπηδες» για 12 αγωνιστικά λεπτά είχαν το προβάδισμα απέναντι στην Προ Ρέκο, προηγήθηκαν με 5-3 στα μέσα της β’ περιόδου, όμως η Προ Ρέκο απάντησε με σερί 7-0, έκανε το 10-5 στο τέλος της γ’ περιόδου, καθαρίζοντας την πρόκριση.

«Λυσσασμένη» αρχή για τη Βουλιαγμένη

Η Προ Ρέκο είχε εκκίνηση στο παιχνίδι με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Γουντχεντ, ωστόσο δεν βρήκε σκορ αφού κατάφερε να αποκρούσει ο Τζωρτζάτος, ενώ στο 6:01 ο Καλογερόπουλος με όμορφο σουτ άνοιξε λογαριασμό για τη Βουλιαγμένη και ο Τρούλος έκανε το 2-0 ευστοχώντας στο κερδισμένο πέναλτι από τον Νικολαΐδη. Στο 4:35, οι Ιταλοί μείωσαν σε 2-1 από τα χέρια του Ζάλανκι με τους «μπέμπηδες» να έχουν παίκτη λιγότερο και στην ίδια κατάσταση ο Χάλοκ έκανε το 2-2. Ο Παπασηφάκης (1:51) έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού τους τυπικά γηπεδούχους με δυνατό διαγώνιο την ώρα που ανταποκρίνονταν σωστά στο αμυντικό κομμάτι.

Η «απάντηση» στον παραπάνω

Ο Κρητικός άσσος της Βουλιαγμένης ήταν ψύχραιμος και από τα 5 βήματα στην αρχή του δευτέρου οκταλέπτου νικώντας τον Ντε Λούνγκο (4-2), ενώ στο 4:43 ο Ετσενίκε εκμεταλλεύτηκε τον παραπάνω για να κάνει το 4-3. Οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς είχαν σταθερότητα και πέτυχαν το 5ο τέρμα τους με τον Γούντχεντ από το δοκάρι στον παραπάνω. Ο Καπότσης δεν βρήκε δίχτυα στη δική του προσπάθεια και οι Ιταλοί στην κόντρα έφεραν το παιχνίδι σε απόσταση σου (5-4, 1:49). Στα 17 δευτερόλεπτα ο Ετσενίκε είχε το 4ο από τα 6 εύστοχα σουτ στον παραπάνω για το 5-5 του ημιχρόνου.

Το ξέσπασμα των Ιταλών

Η Προ Ρέκο βρήκε τον τρόπο και πάλι όσο η Βουλιαγμένη ήταν με παίκτη λιγότερο να πάρει το πρώτο προβάδισμα με τον Φοντέλι στο τρίτο οκτάλεπτο και πέρασε μπροστά με δύο γκολ στο 6:29 με τον Γιάνγκερ. Μετά από βίντεο τσεκ ένα γκολ από τον Κανέλα έφερε τους Ιταλούς σε απόσταση τριών γκολ (5-8) με τη Βουλιαγμένη να μην έχει σκοράρει σε εκείνο το διάστημα. Ο Γουντχεντ δεν κατάφερε να βρει στόχο από κοντά, με τον Χάλοκ να βάζει ένα πανέμορφο γκολ για το 5-9 (3:17) και το VAR να δείχνουν γκολ στο σουτ του Ντι Φούλβιο που πέρασε τη γραμμή του τέρματος του Τζωρτζάτου.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 0-5, 3-2

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντεχντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 1, Κανέλα 1, Γιάνγκερ 1, Φοντέλι 2, Ν. Πρεσούτι, Ετσενίκε 3, Ίβοβιτς, Βελότο, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι.

Continue Reading

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

F1: Πώς θα επηρεάσει ο καιρός το Grand Prix της Ισπανίας

Μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και απρόβλεπτες καταστάσεις αναμένονται στο επερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο της Formula 1 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας

Published

on

Ένα ακόμη αγωνιστικό τριήμερο έχουμε μπροστά μας, με τον κόσμο της Formula 1 να ετοιμάζεται για το Grand Prix Ισπανίας το τριήμερο 2-4 Ιουνίου. Το έβδομο αγωνιστικό τριήμερο της σεζόν αναμένεται με αγωνία, καθώς τα αναβαθμισμένα μονοθέσια θα μας δώσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμική των ομάδων.

Τα τελευταία χρόνια απολαμβάναμε ηλιόλουστα τριήμερα στο Grand Prix Ισπανίας. Ωστόσο οι μέχρι στιγμής προγνώσεις κάνουν λόγο για πολύ διαφορετικές καταστάσεις.

Την Παρασκευή, οι συνθήκες αναμένεται να είναι ιδανικές για ομάδες και οδηγούς. Η θερμοκρασία αέρα θα φτάσει έως και τους 24 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα βροχής τις απογευματινές ώρες, κάτι που θα καθαρίσει την πίστα από τη γόμα που θα αφήσουν τα μονοθέσια.

Το Σάββατο, ο καιρός θα αλλάξει σημαντικά, καθώς αναμένονται σύννεφα πάνω από την πίστα της Βαρκελώνης. Η πιθανότητα βροχής είναι μεγαλύτερη απ’ ότι την Παρασκευή, όμως κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει και πάλι τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα υπάρχει 50% πιθανότητα βροχής κατά τις μεσημεριανές ώρες. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες πρέπει να είναι προετοιμασμένες για παν ενδεχόμενο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 22 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Continue Reading

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το City In Action, Patras Roller Action 2023

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Μαρτίου το πρωί, οι 2 οι αγώνες τροχοπέδιλών στο πλαίσιο του City In Action, Patras Roller Action 2023, σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Πάτρας «Ακαδημία των Σπορ» – Inline Speed Skating, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας (Ε.Ο.Τρ.) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στους αγώνες έτρεξαν συνολικά 160 αθλητές-τριες, από ομάδες αθλητικών σωματείων ή με ελεύθερη συμμετοχη, στις αντίστοιχες δύο κατηγορίες και με διαχωρισμό ηλικίας.

Τα αθλητικά σωματεία που έλαβαν μέρος ήταν ο Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας Έσπερος (Αθήνα), η ΑΕΠ Ακαδημία των Σπορ Πάτρας και ΑΟ ΔΥΜΗΣ ΄07, ενώ στις ελεύθερες συμμετοχές πήραν μέρος μέλη του Πατραϊκού Όμιλου Τροχοπέδιλων και άλλοι λάτρεις του σπορ.

Μετά το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές από προέδρους σωματείων και συντελεστές της διοργάνωσης.

Η τελική κατάταξη ανά κατηγορία:

Κατηγορία: 2014-2015-2016-2017, 1000m:
1η: Βοβού Ρωξάνη
2η: Τσακαλογιάννη Αιμιλία
3η: Ζούμπου Ίριδα
1ος: Λιόλιος ΝΙκόλαος

Κατηγορία: 2009-2010-2011-2012-2013, 1500m:
1η: Παπαγεωργακοπούλου Χαρίκλεια
2η: Παπασωτηρακοπούλου Αλεξάνδρα
3η: Ρεπάντη Κωνσταντίνα

1ος: Παπαζαφείρης Ιωάννης
2ος: Καρβελάς Γιώργος
3ος: Μπάμπαλης Νικόλας

Κατηγορία: 2005-2006-2007-2008, 2500m:
1η: Θεοδωρόπουλου Βασιλική
1η: Αδαμοπούλου Αθανασία-Μαρία
2η: Λυμπεροπούλου Πολυξένη
1ος: Μαντάς Αίολος

Κατηγορία: 2004 και μεγαλύτεροι, 2500m:
1η: Περζ Κατερίνα
2η: Μοσχόβου Ελισάβετ
3η: Μιχαλέτου Ελένη

Κατηγορίες σωματείων: 

Κατηγορία: 2018 και μικρότεροι, 500m:
1η: Μπάρλου Μαργαρίτα ( Ακαδημία των Σπορ Πάτρας)
2η: Αθανασοπούλου Ειρήνη ( ΑΟ Δύμης ΄07)
3η: Τσίπα Τρισεύγενη ( ΑΟ Δύμη ΄07)
1ος:  Μανόπουλος Φίλιππος ( Έσπερος Καλλιθέας)

Κατηγορία: 2016-2017, 1000m:

1η: Τσίπα Βιργινία(ΑΟ Δύμης ΄07 )
2η: Μπάρλου Ειρήνη (Ακαδημία των Σπορ Πάτρας)
3η: Παναγοπούλου Βαλέρια (ΑΟ Δύμης ΄07 )

1ος: Πενταράκης Πολυχρόνης ( Έσπερος Καλλιθέας )
2ος: Βαμβακάς Ανδρέας (ΑΟ Δύμης ΄07 )
3ος: Κουτσογιαννόπουλος Παναγιώτης (ΑΟ Δύμης ΄07 )

Κατηγορία: 2014-2015, 1000m:

1η: Κασσιανού Ευσταθία-Μαρία (ΑΟ Δύμης ΄07 )
2η: Πετράτου Έμυ (Ακαδημία των Σπορ Πάτρας )
3η: Μούζου Νάνσυ (Ακαδημία των Σπορ Πάτρας )
1ος: Τσουνόπουλος Γιώργος (ΑΟ Δύμης ΄07 )

2ος: Κώτσιας Αλέξανδρος ( Έσπερος Καλλιθέας )

Κατηγορία: 2012-2013, 1500m:
1η: Κασβίκη Ελευθερία ( Έσπερος Καλλιθέας )
2η: Γεωργίου Αναστασία ( ΑΟ Δύμης ΄07 )
3η: Κασσιανού Αθανασία (ΑΟ Δύμης ΄07  )

1ος: Μαριάς Γεώργιος ( Έσπερος Καλλιθέας)

Κατηγορία: 2010-2011, 2000m:
1η: Γεωργουδάκη Βασιλική (Ακαδημία των Σπορ Πάτρας )
2η: Χαμίτι Γεωργία (Ακαδημία των Σπορ Πάτρας )
3η: Αδαμοπούλου Ειρήνη –  Μαρία (Ακαδημία των Σπορ Πάτρας )

1ος: Τσουνόπουλος Νικόλαος (ΑΟ Δύμης ΄07 )
1ος: Πράνταλος Νικόλαος (Έσπερος Καλλιθέας )
2ος: Πενταράκης Απόστολος ( Έσπερος Καλλιθέας)
3ος: Γερούτσης Ανάργυρος (Έσπερος Καλλιθέας )

Κατηγορία: 2008-2009, 2000m:
1η: Γεωργίου Ελευθέρια (ΑΟ Δύμης ΄07 )
1η: Γεωργίου Γρηγορία (ΑΟ Δύμης ΄07)
2η: Καϊάφα Σωτηρία (Ακαδημία των Σπορ Πάτρας)
3η: Κυριακοπούλου Κωνσταντίνα ( Ακαδημία των Σπορ Πάτρας )

Κατηγορία: 2006-2007, 2500m:
1η: Κωτσοπούλου Άλκηστη (Ακαδημία των Σπορ Πάτρας)

Κατηγορία: 2005 και μεγαλύτεροι, 3000m:

1η: Ραντουλέσκου Θέα-Ντόρα (Έσπερος Καλλιθέας )
2η: Αλεξάνδρου Αλεξάνδρα (Έσπερος Καλλιθέας )
3η: Πρεζάνη Ελπίδα (Έσπερος Καλλιθέας )
1ος: Θεοδωρίδης Αλέξανδρος ( Έσπερος Καλλιθέας)
2ος: Σκαμνόπουλος Σωτήριος (Έσπερος Καλλιθέας)
3ος: Τζιράκης Παναγιώτης (Έσπερος Καλλιθέας)

Η διοργάνωση και ο σύλλογος Ακαδημία των Σπορ Πάτρας θέλουν να ευχαριστήσει και δια του τύπου όλους όσους συνέβαλαν για να  πραγματοποιηθεί ο 2 ος  Μαραθώνιος Τροχοπέδιλων “Patras Roller Action 2023” που είναι οι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Aστυνομική /νση Αχαΐας, Τροχαία Πατρών, Δήμος Πατρέων, αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ, το ΕΚΑΒ, την πυροσβεστική, την Ε.Ο.Τρ., τους αθλητικούς συλλόγους και τους αθλητές-τριες τους που έλαβαν μέρος, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ως ελεύθερες συμμετοχές και τέλος τους κριτές των αγώνων, καθώς επίσης και τους χορηγούς της διοργάνωσης City In Action 2023: Μέγα νχορηγός: ΔΕΗ, Χορηγός: Ολυμπία Οδός, Χορηγός Εκκίνησης: My Way, Με τη στήριξη: ΛΟΥΞ , TAXI EXPRESS , Πράσινο Ταμείο.

Τα αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες
ημέρες και στην σελίδα της διοργάνωσης www.cityinaction.gr .

Continue Reading
Advertisement
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ23 hours ago

Αλέκος Πολυδωρόπουλος: «Διαφήμιση η… βιτρίνα!»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ18 hours ago

Βασίλης Κοτσαύτης: “Όποιος αγαπά αληθινά και ανιδιοτελώς την Παναχαϊκή να στηρίξει αυτήν την τεράστια προσπάθεια”

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ11 hours ago

Μπάσκετ:«Αντίο» Γιαννούτσου στην Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ16 hours ago

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ14 hours ago

Παναχαϊκή: Νέα αφαίρεση βαθμών

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ22 hours ago

O Προμηθέας αναζητά νέα μπασκετικά ταλέντα για τα τμήματα των ακαδημιών

BASKET LEAGUE20 hours ago

Ορίστηκαν οι διαιτητές των τριών τελικών: Πουρσανίδης-Τσαρούχα στο ΣΕΦ, επιστροφή Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21 hours ago

Ρόμα: Ο Μουρίνιο πέταξε το μετάλλιο του τελικού στην εξέδρα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ23 hours ago

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο του Απόλλωνα για την Basket League

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ18 hours ago

Πυγμαχία: Για Παρίσι μέσω Πολωνίας η Αντωνία Γιαννακοπούλου

Facebook